22

Анонимен

преди 3 години

Зам. шефът на БТПП не видя логика в протестите - край, протестите спират веднага.

21

Анонимен

преди 3 години

В 1922 е проведен успешен Референдум за съдене на виновниците за националните катастрофи.Управляващите от БЗНС искат да бъдат дадени под съд членовете на кабинетите на правителствата, водени от Иван Евстратиев Гешов, Стоян Данев и Александър Малинов.

20

До 25

преди 3 години

Служебно правителство не може да готви конституция. Свиква се ВНС, 400 депутата, заседават докато се съгласят на промените. Може и 10 години да заседават.

19

Аз ви казах

преди 3 години

Че сркоро бизнесът ще почне да говори...

18

Хм !?

преди 3 години

Ей такива, с червените куфарчета на Луканов, все нищо не разбират. Ами зам.шефа на БТПП да остави топлото местенце, подарено му за партийна вярност и да се хване на работа - в София има толкова строежи - да бърка бетон месец-два и ще започне да разбира.

17

Анонимен

преди 3 години

Инфраструктурни но какво ще правят още като всичко е бетонирано или асфалтирано вече. Конституция може да има веднага ако народа гласува на референдум за връщане на Живковата от 1971 г. После може да се поправи остарелото от нея.

16

Марин

преди 3 години

А защо същият господин не рева, когато правителството абсолютно необосновано сложи КПП-та и глобяваше за щяло и нещяло? През март и април конституцията и законността бяха погазени брутално, но тогава имаше мълчание!

15

Анонимен

преди 3 години

Мисирка.

14

Анонимен

преди 3 години

Свинските черва не виждали логика в протестите... Ми хубуу. Значи сме на прав път. ОСТАВКА!

13

не разбирам

преди 3 години

след като не е дадено от общините разрешение за протест защо тези протести се позволяватявно е опит на налагане волята на малцинството над мнозонствототова няма как да се толерира в демократична държавапризовавам иснтитуциите да осигурят нормални условия по улиците за гражданите си

12

съд

преди 3 години

Тоя сътрудник грам не мога да го дишам ама трябва да призная че това което казва е истината.20 паляка блокирали София.А полицията верно ги пази щот ако ги барнат гражданите много бой ша изпапкат горките.

11

Анонимен

преди 3 години

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.

10

трогнат до сълзи

преди 3 години

Дядото да си сложи очилата и ще види логика !Ще види също и че в България промишленост няма ,само търговия , но той е зам.шеф на Бълг.ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА палата !Т.е. - заплатаджия на хранилка при ГЕрП !(Вижте какъв е през 1990 -времето на куфарчетата-и картинката ще се проясни)

9

Анонимен

преди 3 години

Тия толупи, политиците дрънкат едни и същи глупости "ама трябвали идеи, ама трябвали платформи". Толупът Орешарски и той така "направете си партия". Ето ви една идея, толупи: ОСТАВКА!

8

Сат Н

преди 3 години

Много искам да видя как ще събере три пъти повече хора. Моля те, събери три пъти повече хора и елате с мерцедесите.

7

Край

преди 3 години

Хората искат да свалят политиците когато са недоволниПо важно е обаче да ги назначават.Това става с мажоритарни избори.

6

Анонимен

преди 3 години

До АКСИОМА СИГУРНО ИМА ЗАКОН ,КОЙТО ДА РЕГУЛИРА ЧЕКМЕДЖЕТО НА ЧЕРВЕНИЯТ ТОЛУП И НА МАФИЯТА , ОПГ -БКП-ГЕРБ ?

5

Анонимен

преди 3 години

Лизaч. Скоро кораба потъва. Кой се спасил спасил. Кой се продал се дави.

4

Анонимен

преди 3 години

Алоо протестъри ние говорим за пари и прехрана на народа а не за компромати!

3

Кофти сделка

преди 3 години

Искат да сменят нашата мутра дето ръси бисери с тяхната злобна архимутра с поглед на сериен убиец. Верно няма никаква логика