42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Ама че *** божеее! Кой си отива бе? какъв съд бе? БСП -то ли ще съди? Или Славчо дето една жена не можа да завъди пък му се зауправлявала държава? Ти какви ми ги дрънкаш бе? Кого смяташ че пробутваш? Тая жалка пасмина алчни ***. И Радев ще продължава да стои президент? Не! Ако бях аз щях да постъпя както трябва защото вече има всички доказателства че това всичкото е предварително запланувано и е пълна измишльотина с цел сваляне на правителството.

41

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА и СЪД бе *** пробити, кое не разбирате? Що се правите на улави? Събирайте последните стотинки щото се свършва вече, отивате си

40

Анонимен

преди 3 години

Ами извади си главата от за......Ка си и ще видиш!

39

A

преди 3 години

Теб могат да те агитират, ама с мног, много пари, а не за жълти стотинки като тези.

38

Всички

преди 3 години

Които са на държавна хранилка - не подкрепят протестите и изкат да папат още ...!! И още и още!

37

Анонимен

преди 3 години

Бок.ук,тоеа за "идните поколения"го слушам от 30 години!Животът ми мина, докато такива като тебени успиват!А през това време гушат като за световно.

36

До 47

преди 3 години

В Гърция хвърлят *** по Полицията

35

Анонимен

преди 3 години

Конституцията е такава, каквато я пожела БСП-БКП.Имаше гладна стачка срещу тази конституция от членове на СДС.Сега комунистите реват и искат смяна на измислената от тях Конституция.Тази партия какво всъщност иска ?

34

Анонимен

преди 3 години

Просто искаме нискообразованият *** да се маха и да не ни излага по-вече!И другият също.Повтарям-другият също.

33

Анонимен

преди 3 години

Протестите започват да писват на всички. Скоро ще се обърнат срещу самите протестиращи. Да блокираш кръстовища посред бял ден, за да си цъкаш волейбол - айде малко по-спокойно!

32

сминдух енд чесън

преди 3 години

Всеки морално скопен индивид няма да види такава.В очите на агитката от Враца може и да е бог,въпрос на хонорар.При Караянчева не е ясно защо,може да става дума за извратени сексуални фантазии.Все пак и медицината не може да се намеси навсякъде.

31

Анонимен

преди 3 години

БКП НАПРАВИ ТАЗИ КОНСТИТУЦИЯ, БСП ДА ПРАВИ НОВА КОНСТИТУЦИЯ. ПО -ДОБРЕ ДА СЕ НАПРАВИ ЕКСПЕРИМЕНТИ В КЛИНИКА ЗА ДУШЕВНО БОЛНИ. МОЖЕ ДА СТАНЕ. ГЕШЕВ ИЗБРАН по закона на РИСТО,и конституцията на БКП и сега ОПИЩЯХА ПЛОЩАДИТЕ. ЕЕЕЕХ ,КАТО НЕ ЗНАЕШ КАКВО Правиш защо плачеш.

30

Анонимен

преди 3 години

Ще види логика, но ще е късно.

29

Me

преди 3 години

Чудно, как вечер коментарите на този сайт са адекватни както и харесванията. През деня, ако споменеш нещо срещу Боко и веднага се появяват 20 минуса и се появяват още 10 коментара над твоя. Явно има нещо гнило тук...

28

значи са независими

преди 3 години

и с различни проблеми

27

Шопо

преди 3 години

Тоя е комунист! И Бойко е комунист! И Цецка Цачева е комунистка ! И Кутка Караянчева е комунистка! И Спас Гърневски е комунист !И Георги Марков е комунист ! Той даже е доносник !!!

26

Анонимник

преди 3 години

си ти. Добре, че никой не се интересува какво говори тоя.

25

До 28

преди 3 години

Виж последното ВНС до къде ни докара. НС определя условията за свикване на ВНС. 1990 БКП имат най - много членове във ВНС, и се спасяват себе си. България е единсвената страна където след '89 си избираме пак комунисти. Само протести и бой може да оправят работата. Следващите като са същите маскари, пак протест, и така докто почнат да работят. Сега и папата да доведем все тая.

24

Vip

преди 3 години

Няма смисъл да има логика има група хора, които поради определена причина са недоволни. Интересно какво ще стане евентуално след избори техните любимци не влязат в парламента, а дойдат същите - тогава пак ли ще стачкуват и до кога ще е това...

23

До 30

преди 3 години

А бе ти добре ли си? Референдум може да прави само законно избрано правителство. Ти какво искаш да променяш в конституцията? Да ти кажа, че ще отворят кутията на пандора с тези искания, защото етническия състав в България е силно променен.