7

Муслим

преди 3 години

Да внимава. В нейната родина има наказание "удари с камшик" и смъртна присъда "убиване с камъни". Съвсем законни.

6

Анонимен

преди 3 години

И моя баща да беше министър, и мен нямаше да ме закачат арабите. И защо за пореден път трябва да се възхищаваме на хора, на които всичко в живота им е поднесено на тепсия?

5

65

преди 3 години

Нещо ,,постна ", е тая статия , претупана работа.Разбрах че има една по -отворена арабка, която почти вече не е такава.Иванка Гъркова да седне и по отговорно да изсипва материали за преписване. И още не си е направила грешката с Кремиковския манастир.Иванке ,хване се на работа,ако не -отивай да протестираш

4

КЪДЕ Е ДАНС?

преди 3 години

До Omar el khattabЕй заради такива ... като този трябва ДАНС да почне да преглежда всеки пост и да търчи по адреси. Ти луд ли си, къв си, къв алах малах да тържествува, кви пет лева? Насаждаш омраза, и е видно че мразиш немюсюлмани, например евреи. Говориш и мислиш като джихадист, само алахове са ти в устата и слава на "правоверни", и си още на свобода? Даже си позволяваш да използваш българската азбука, създадени от християнските български школи в Охрид и Преслав?!?ДАНС ЗАЩО СПИШ?

3

Анонимен

преди 3 години

Еврейка как да обича исляма?

2

Omar el khattab

преди 3 години

Родът Сауд няма нищо общо с исляма, а са едни кукли на Израел и САЩ. Със смъртта на Салман ще се види, че тези хора нямат подкрепа на народа си. Раздорите по Светите места може да са началото на края на света. Аллах да направи края ни добър и Ислямът да възтържествува по земното кълбо.

1

дали

преди 3 години

Тази, нали ако така излезе по улиците на Рияд ще я изнасилят и убият с камъни, като не е сигурно в каква последователност ще стане.