22

Анонимен

преди 3 години

Просто други ще Крадът. Или робите не са на Терминал 2?

21

гневен мъж

преди 3 години

Вие "ДНЕС",докато не ви осъдят с една шестцифпена сума,и не ви затворят,няма да преустановите да пишете дивотии и да травмирате хората.

20

Анонимен

преди 3 години

До Чакаме ваксинатаАми купувайте евтина американска шистова газ щом ви е скъпа руската газ. Кой ви кара да купувате руска газ? България е такъв нищожен клиетн, че Газпром дори няма да забележат счетоводителите спада на оборота, ако България мине на американска шистова газ. Кой ви пречи да купувате евтина шистова газ.

19

Хемус

преди 3 години

Ау днес ходих на плажче и докато правих крокодил във водата,за да дебна мацки по монокини,няколко медузи тип "атомна гъба" ме опариха и сега си ближа раните!Българки превантивно в борбата срещу коронавируса,ходете по монокини на плажа!

18

SS

преди 3 години

Спомняте ли си уважаеми дами и господа,редовни читатели,че преди време писах.ЩЕ ИМА ВТОРА ВЪЛНА НА ВИРУСА И ЩЕ БЪДЕ ПО СТРАШНА ОТ ПЪРВАТА! ТОВА ,СПОРЕД МЕН Е ВИД БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ.ПОДГОТВЕТЕ СЕ ОВРЕМЕ.Май ще излезна прав.Слушайте SS !!

17

Ешек Сики

преди 3 години

Ако сте дебел, имате диабет е опасно. Пийте аспирин за да си разреждате кръвта. 80 процента ще го изкарат без да разберат. Не се паникьосвайте толкова.

16

Анонимен

преди 3 години

А експерти кой реномиран западен Кебрич или Оксворт са завършили, защо не пише какву реномирани западни университети са завършили експерти.

15

Анонимен

преди 3 години

Не ще се ваксинираме задължително, бюджета ще плати, няма да е от нашия джоб.

14

Чакаме ваксината

преди 3 години

на AstraZeneca за 3-4 долара. А от октомври руската ваксина ще постъпва по новия газопровод. Поради което ще вдигнат цената на газа.

13

Анонимен

преди 3 години

ЖИВИ И ЗДРАВИ СМЕ! ЕДНО СМЕ

12

Пи Ле

преди 3 години

Неясно остава и дали изобщо се изгражда имунитет срещу коронавирусаАко не се изгражда имунитет - как оздравяват болните?Ако не се изгражда имунитет - защо успешно лекуват с преливане на кръв от оздравял(и изградил хипотетичен имунитет)?Опитвате се да оборите основите на медицината. Утре кажете и че не се знае дали има гравитация.Сега - колко е траен имунитета е отделен въпрос. Но да казвате че имунитет няма - звучите като оная шмaткa, новия здравен министър - Коцето Ангелов.

11

Шефче на клиника

преди 3 години

Елате повече по 1200 лв!

10

Анонимен

преди 3 години

Сега какво ще носим ? - маски или направо каски , или да си купуваме скафандри с кислородни бутилки.А и няма да има нужда да ходим до Марс ! - той ще дойде при нас.

9

каскет от площадо

преди 3 години

аре стига с тоя ковид , нашио експерт фигурант каза че вирус нема !

8

Иван

преди 3 години

Който пише статия за тая простотия- първи да я прихване

7

До 6

преди 3 години

Ти за народната любов както плашиш, в случая все едно мишката да се кани на слона с тия 200 лентяи на площада дето са "народа"

6

Анонимен

преди 3 години

Не на страха, мутри вън, всички заедно на протеста. Да живее Васил Божков

5

Аз

преди 3 години

Оооо, Да! Трябва всички да се стреснат и да опразнят площадите, нали?Последните напъни на това безскруполно, цинично и невежо правителство, впрегнаха и коронавируса да ги отървава от народната любов...Да, ама Не!Каквото и да дращите и да плашите хората, духът от бутилката е вече изтърван!За всичко си е виновен сам Борисов, с неговата простотия и самонадеяност, с неговия цинизъм и злоба срещу всеки, който го превъзхожда с ум, интелект и непремеримост към своеволията му.ТОЙ е вирусът!

4

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Центъра за...плашене с вируса е в МС.Бюджета му е няколко...милиона,които се заделят от Шехерезада от...джобните на премиера.Ама така е;на вересия...никой не работи.

3

Анонимен

преди 3 години

Да се залостваме от сега и никой да не пеистъпва навън поне година. Забравих, че трябва храна да се купи, ако имаш пари де.Някой трябва да я произведе и докара до магазина. И инфраструктурата някой трябва да поддържа.Май няма да стане работата.