122

ВЪПРОС

преди 3 години

Прочетох Статията - Страховита е като Предсказание .Притеснява ме нещо в тази Новина , тоест Две Неща - СЗО и Дойче Веле - две доказано корумпирани организации .

121

Анонимен

преди 3 години

Ама как няма да има, като клиничната пътека скочи двойно! Ще има и вълни, и лекувани, без да са болни и иумрели ще има. Трябва да се усвоят пари! Продажните доктори, дето убиват и осакатяват за пари сега са във вихъра си....

120

Анонимен

преди 3 години

Е сега осъзнахте ли най-после безсмислието на това да се затваряме в къщи и да си скапваме цялата икономика.Швеция не предприе почти никакви мерки, резултата е като при нас. Извода? Сами си го направете.И въбоще цялата истерия около тоя вирус беше ненужна.Хора умират от всеки грип, от този не са повече от колкото от другите.

119

Т-клетки

преди 3 години

Антителата нормално не остават вечно в организма, защото иначе нямаше да има място за кръв, а щеше да има само антитела. При този вирус се образуват Т-клетки, които присъстват в кръвообращението дълго време след преодоляване на инфекцията. Те бързо се делят и достигат голям брой ефекторни клетки при повторно представяне инфекцията. Това малцина го споменават.

118

втора вълна

преди 3 години

ЩЕ ИМА И ТЯ ИЗМИСЛЕНА КАКВАТО БЕШЕ И ПЪРВАТА. И ВСИЧКО ТОВА ДОКАТО НЕ ВИ НАРЪГАТ С ВАКСИНИ И ДА ДА ВИ НАТРЪШКАТ

117

преди 3 години

Остана ли някой който а вярва да тези и СЗИ ?

116

Анонимен

преди 3 години

Генади Косев е голям тарикат.

115

Анонимен

преди 3 години

На 15-ти септември като свърши и гръцкото море, новооткритите заразени ще спаднат рязко. Също и оборота на лабораториите.

114

МаскаТа

преди 3 години

Да ви пикам на експертите.

113

Ястреб Манафлията

преди 3 години

Ами ако не е по - страшна? Тогава к'во праЙм?

112

Анонимен

преди 3 години

Слагайте кавичките когато изписвате "експерт". Инак е лъжа. Какво разбирате като кажете за някой експерт ? Аз разбирам човек да знае всичко в дадена област. Може ли 5 експерта в ковида все различно да говорят. Това е слабо изследвана материя. Стига с тези профани дето сте ги набедили за капацитети ! Търсещи публичност и сензация - изказват лично мнение, което е едно към гьотере. Тези ваши "експерти" служат сано за бостанско плашило

111

Уморена

преди 3 години

Уважаеми Dnes.bg, при публикуването на статии се предполага да проверявате информацията....в противен случай всявате излишна паника и губите доверието на читателите си.

110

Хм

преди 3 години

"когато стане студено, хората ще се затворят в помещения, в които обменът на въздуха не е толкова добър и заразните частици се разпространяват по-лесно."Не думай. А маската пред физиономията не прави ли същото.

109

да,да ама не

преди 3 години

Статията е мъгла отвсякъде! Но все пак е докарала до 120 коментара! Повече от добър резултат!

108

Поручик Ржевски

преди 3 години

Кажете ми колко болни ви трябват и ще ви кажа колко теста да направите.Много от т.нар. болни даже не знаят, че са такива.На мен ми се струва, че откакто свят светува, през зимат има вълни на някакви вируси. И когато свършат вълните на морето, тогава ще свършат и вирусните вълни.

107

Сатира

преди 3 години

Та тя първата вълна, приключила ли е ? Та говорим и за втора. То май си е едно голямо цунами

106

Анонимен

преди 3 години

Втората вълна ще е много страшна, по медиите. Доста повече пари са наляти за поръчкови статии и марионетки от всякакви администрации да поддържат огъня .. че сега е лято, хората не четат толкова често "медии" да се информират и може да не разберат че има епидемия изобщо ..

105

Анонимен

преди 3 години

Жълтите и тези,които им дадоха технологииза да произвеждат биологични оръжиятрябва да бъдат наказани свирепо.

104

Анонимен

преди 3 години

СЗО няма ли да направят разследавне кой пусна този вирус,и да се осъди незабавно?

103

Макак бе!

преди 3 години

Една статия пълна с "не уточнява", "нараства", "заплаха", "предвещава", "предупреждение", може да се отнася за всякаква катастрофа, но задължително ще лъха на смърт. Нямате сухи данни за проведени изследвания и някакъв напредък по лекарства и ваксини, единствено цитирате заболели/починали и прогнозирате още. Сравнявате с епидемия отпреди 100 години... Доволни ли сте от себе си?