226

Анонимен

преди 3 години

Оставка, съд и затвор за всички виновни за разграбването на България!!!

225

Анонимен

преди 3 години

da

224

изпърдян късмет

преди 3 години

До Ще плачим за султанаВсичко получихме от майка Турция а от Русия само вериги и окупация!

223

обратно в турция

преди 3 години

ще плачим за турски парцали! Ето докъде ни докараха московските окупатори!

222

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Бойко гони Орешарски по дни? Кой от двамата ще излезе победител? Предстои да видим.Дами и Господа!Възнамерявам да се оттегля в покоите си, тъй като вече е доста късно и имам нужда от почивка. Лека Вечер

221

Ще плачим за султана

преди 3 години

До НАЙ-СЕТНЕТой носи само благоденствие и развитие за раята! Да си върнем комшолука!

220

Никола Гешев

преди 3 години

До НАЙ-СЕТНЕДа няма случайно роднинска връзка Никола Гешев - Дректора на Царската полиция?

219

НАЙ-СЕТНЕ

преди 3 години

ЕВАЛЛА ГЕШЕВ ! НАЙ -СЕТНЕ МЪЖ С ТОПКИ ,МАЧКАЙ !!!!!!!!!! ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ ,

218

Анонимен

преди 3 години

А останалите 99,9% къде не протестират, с тях какво?Ах, да сетих се - те са "заблудени овце".Нищо ново под слънцето от хилядолетия насам.

217

Черепа

преди 3 години

Само по снимките си личи, че пак 20 милиона излязохме да протестираме срещу Хунтата. А така, а такааааа, по-смело другари, ще има пак билетчета да търкате, само да падне Борисов и аз да се върна

216

Striker

преди 3 години

Оня лодкаря с клюна няма линда акостира на сараите на Прокопиев или те са си гаджета?!:))) ПС: Съвсем орехавя работата, нека иначе да си се разхождат, но като цяло слугуват на Маяма, ***, Гумен, Решетников, Божков и 2-3 *** бивши некдърни депутати. А който иска - март месец с бюлетината да покаже кого иска. Даже призовавам масово да се гласува, това е истината. А не тогава да пият бири по градинките и после ама аз не искам тези - ми да си гласувал за други бе, льольо!:)))

215

Анонимен

преди 3 години

Не веднъж се е случвало, беседвайки в кабинета на г-н Божков, той да прекъсне разговора, казвайки, че трябва да отиде на среща с Влади. А нашите обсъждания, ще продължат в колата по пътя към Министерството.Тръгвайки за срещата, той взимаше със себе си предварително подготвен подаръчен плик или слагаше множество пачки с банкноти от 500 евро в якето си и в джобовете си.Г-н Божков влизаше в Министерството без всякакви формалности. Без проверка на багажа му и на самия него.Срещите му траеха пет, десет, до 15 минути. Илизаше носейки единствено традиционната си пура.

214

Мутрата Радеф каза:

преди 3 години

Мутри вън! И мутрите наизлязоха по площадите и започнаха да трошат, цапат, тероризират и издигат бесилки. Импийчмънт, Мутро!

213

бахуро

преди 3 години

Така като гледам коментарите - чекмеджето ще се поопразни тия дни. Доста платени герберастки *** са плъзнали навсякъде. Естествено, личи им отдалеч. Все пак не им се дават пари за умни ***.

212

Еееееей

преди 3 години

Тия смешковци от протеста как не осъзнаха вече,че само се излагат и слугуват на трима *** и на един тарикат с лула !?!?Щяли да му честват рождения ден с протест,тия луди ли са или се правят на луди !!!!😀😃😄

211

пенсионер очевидец 2

преди 3 години

една импексова и един фигурант ! някои от протестиращите не си взеха поука от 89г. , другите са малки за да знаят .

210

пенсионер очевидец

преди 3 години

през 89г. народа беше употребен като ги лъгаха че комунизма си отива ,45г. стигат , кой не скача е червен и с вятъра на промяната ! а през това време комунистите се прегрупираха - нарекоха се бсп! после създадоха мутрите , назначиха ги за милионери , фалираха България , нямаше хляб ! сега същите(бсп )употребяват протестиращите в опит за преврат - сваляне на правителството ! същите които тогава фалираха България сега обещават и демонстрират загриженост , били можели да оправят България . само че сега не сдс са им говорители а трима безидейни викащи от мегафони , една независима , една импе

209

Анонимен

преди 3 години

Какво става с, Дариткова

208

Анонимен

преди 3 години

До Беден IT 3000 лв кешНе си никакъв IT, а обикновен гамен, въздух под налягане. Слез от CapsLock-a, от главните букви елементарния ти изказ по-умен няма да стане. А пък ще уплашиш някого, не виждам как ще стане. Не рипай толкова, ще се повредиш.

207

Анонимен

преди 3 години

До До 252 ДРУГО СИ Е ЧЕКМЕДЖЕТО С ПАРИТЕ ,ПИСТОЛЕТА ,УИСКИТО ,ШИШЕТО С ВОДА . ВЪЗВИШЕНО ,БЛАГОРОДНО ,ВЪОБЩЕ ПОЕЗИЯ И МАФИЯ .НАЛИ ?