266

Филип Фратев

преди 3 години

Долу Бойко!Дайте ми пари за молекулата ми за Ковид-19 иначе я продавам на американците!!!6 000 000 лв искам!

265

бай Танас

преди 3 години

Безделници!

264

Me

преди 3 години

Стига ревахте, отивайте на барикадите! Ники, ке падне!

263

Анонимен

преди 3 години

Не, всичко това е пълен цирк- събраха се от кол и въже и хвърлят храна, тоалетна хартия, псуват, налитат на бой. Мисля, че трябва тия дето плащат за масовката да почват да мислят, къде ще се оттеглят- на някое тихо и незнайно място. Защото сами се досещате че всичко това струва пари и някой се е бръкнал и е купил всичко това, а колко са дали за актьорите- те си знаят.

262

АА

преди 3 години

До ПротестиращаАз за името на романа да питам ???

261

------------

преди 3 години

До ПротестиращаЛевски, роман !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Удряте дъното ей. Много образованите. Браво, неграмотници и нищоправци.

260

Анонимен

преди 3 години

Протестите не затихват, но са несериозни. Ако не търсеха лична конфронтация с полицията и българските граждани, нямаше дори да влизат в новините. Медиите ни нямат ясни правила, по които да отразяват протести. 5 човека излизат и казват протестирам и ги отразяват. Това е несериозно.Сега излизат няколко стотин и искат цялостна смяна на системата, оставки на органи, които са избрани чрез избори и задължават 3 милиона гласоподаватели с избора си.Протестиращите дори не са 0,1% от 3-те милиона

259

Анонимен

преди 3 години

Лигльовци са тия протестъри. Айде да вземе да се излей един дъжд, та поне тая вечер *** да си починат. Че утре работа ги чака- нали ще затварят страната, на палатки ще спят. Само не разбрах бежански лагер ли ще правят или на къмпинг ще ходят. Разликата дали да има дадат една химическа тоалетна. Тоалетна хартия може и да им е остала:))))))))))))))

258

Анонимен

преди 3 години

борисоф ще даде оставка след като напълни и гардероба с пачки, не само шкафчето

257

Анонимен

преди 3 години

Може да стачкува тоя който работи. Стотина безделника и наркомана не са стачка, а племе:))))))))))))). Аман от недорасли пубери. То само такива се навиват вече. За 20 лв. са готови на всичко. Утре искайте отчет от Дядо Коледа какви ги е свършил:)))))))))). Ама то е просто едно изречение не може да каже, камо ли да го напише.

256

50

преди 3 години

КАКВО СТАВА С ХОТЕЛА НА *** НИНОВА АААААА? ПРОТЕСТЪРИ КУХИ БАБИКЯНОВЦИ МИНЕКОВЦИ ЧЕРЕПИ И ШАЙКА ИЗКУКАЛИ ДС ВОДАЧИ -ЧУДОВИЩА НА ПРЕХОДА! ГРИПЕН ИЗ...РИГАЛ ВРЕМЕТО ТИ СВЪРШИ!!!!!!!!

255

Извинете

преди 3 години

Колко човека разигравахте цирк снощи?

254

Анонимен

преди 3 години

О, след пъдпъдъчите яйца и чери доматчетата, сега са замеряли с топчета за пейнтбол, които са на цена 40 лв. пакетчето от 100 бр. Което за пореден път показва 2 неща: 1. Протестиращите не са бедни, както твърдят. и 2. Протестиращите си падат по малки топки.

253

Анонимен

преди 3 години

Българинът е вечният РОБ, "аз съм пр'ост и вие сте пр'ости" дори по-прости ! Някой може ли да ми каже какво е "тежка телесна повреда", след като за почти убит човек приведен в безпомощност се води "лека телесна повреда" ? Аз ще ви кажа:-"тежка телесна повреда" е "СМЪРТ" според законодателите които вие сте избрали, затова в държава в която преобладава про'стащината и малоумието урюавляващите са също толкова пр'ости и мал'оумни като вас.... ! Раждате се РОБИ и като такива ще си умрете !

252

Xm

преди 3 години

Христо Иванов и другарите от Бсп, Божковите хрантутници и другите не много умни идио ти да ходят пред домовете на депутатите да протестират,а не да затварят пътищата на обикновените хора.

251

Алкохол-Протест

преди 3 години

Голям протест, няма що - 20 човека да седят на земята и пият бира ........

250

Анонимен

преди 3 години

Колко ви платиха за снощия протест Фигуранта и Черепа???

249

Платено протестче

преди 3 години

Платено Псевдо протестче, поддържано от Фигуранта Радев и три ПиАр креатури .....

248

Анонимен

преди 3 години

Какви протести бе, какви пет лева. Събрали се 100 тулупа, платени от Божков, протест били правили.....

247

Анонимен

преди 3 години

с хидяда души правителство не се събаря