17

Анонимен

преди 3 години

Просто трябва да се приеме положението такова, каквото е - Бай *** не обича да спазва закони... еле пък ако има и далаверка, ддснце скрито и пр. та си вземе мощна кола. Проблема започва още от спирането на забранени места "само за малко" та се мине през цялата палитра. Манталитета ни е сбъркан... не глоби дори времето не знам дали може да поправи това.

16

Анонимен

преди 3 години

Кой може да спре мутрите да карат с 280 км и да убиват. Карат коли за 300 хиляди тия са тръгнали да ги плашат с 1000 лв глоба. Сме, шници сте бе. Клоу, ни. Вчера ме задминаха като пътен знак пет състезатела с огромни коли. Карах със 140 а неможах да видя и марките на колите им. Рестарт на държавата всички с много пари да докажат произхода им и конфискация на всичко за което немогат да докажат с какви пари са купени. Времеее народа да си върне държавата а Мутрите и Тиквите в Затвора. .

15

Анонимен

преди 3 години

С тировете кога ще се справите , 30- тонни камиони се правите ,че все едно ги няма на пътя поне ги вкарайте със закон само в дясната лента и както е на запад- до 90км в час да има дистанция между тях 100м , а не като се залепят по 3-4 с 20 м между тях

14

Анонимен

преди 3 години

Като никога "...че повечето инциденти са в следствие на неправилно направени маневри, навризане в насрещното платно и недостатъчен контрол на автомобила.."Ама за по лесно само за скорсот ще дебнат.

13

Анонимен

преди 3 години

Катастрофите рязко ще намалеят, ако закрием КАТ като структура вредна за безопасността на движението.

12

Анонимен

преди 3 години

и акциите са подобни на шумсарите - крият се зад храсталаците и вардят за кратка договорка с потенциален "нарушител"!

11

акАция

преди 3 години

КАТеричоците сигурно са открили начин да съживяват умрели, потрошени, размазани трупове, докато здравната система се занимава с разни вируси.

10

абсурд

преди 3 години

Паразитна структура,пожелавам им ,да не могат да се пенсионират

9

Анонимен

преди 3 години

С акцийки и други игрички е видно, че резултатът е плачевен.Но у нас няма кадри по високите нива, които да предприемат наистина нужното. От калинки - само вятър.

8

Ами к'во

преди 3 години

До АмиИ защо да слагаме маски?Ако те е страх от ''вируса'', сложи си три за по-сигурно.

7

Ами

преди 3 години

че то в тая държава едни маски не могат да ги накарат да сложат, вие мислите да ги накарата да спазват правилник по пътищата. Българите са МНОГО УМНИ. Те вярват на Нинова, Божков и Мънгаров - че крадеца ще хване крадеца, че с търкане на хартийки ще стане милионер и че лятото ще убие вируса.

6

Анонимен

преди 3 години

Тия пътища и тия коли.... На магистралата 2 редици като едната е в най- лява лента а другата в авариината и после магистрала имало. Долу тиквата

5

КАТ са причината!

преди 3 години

КАТ и ДАИ причиняват катастрофите! Караш междуградско с 90, изведнъж в храста забелязваш табела 40 насред полето и на 20метра зад нея патрулка с радар. Спират те викат младеж караш с превишена скорост. Питам " ЗА ЧИЙ " сте я сложили тая табела, ушев ми отговаря ухилен "тук излиза еко пътека тирилянко джебчийски" дай 200лв. Докато си говорим, някъв си идва с 90, вижда мен, вижда патрулката, вижда табелата, набива спирачки и зад него един се набива в него! КАТ ПРИЧИНЯВАТ КАТАСТРОФИТЕ!

4

Анонимен

преди 3 години

А не като тук - уж рутинна проверка, а всъщност "ще пишем ли или ще мислим нещо?"--------Не разбирам какво им има на рутинните проверки? Тази година са ме спирали всеки месец. Хеле, последните години са ме спирали по десетина пъти на година. Не е имало проблем, защото всичко е изрядно. Никога не са си искали.Тази година даже спрях на един с мотора. И му викам - нали знаеш, що ти спрях? Щото всичко ми е наред. А той ми вика "аз ти махнах за бъзик". Даже и не провери. И всеки по пътя си.

3

Анонимен

преди 3 години

Докога полицаите ще могат да си спират избирателно всеки, който пожелаят ? Това ли е европейска маниер ? Чиста полицейщина. Вземете например САЩ - там никога няма да ви спрат, освен ако не направите нарушение. Само че ако карате като джигит, гражданите звънят в полицията и пак ще ви хванат. А не като тук - уж рутинна проверка, а всъщност "ще пишем ли или ще мислим нещо ?".

2

рЕзък ускорител

преди 3 години

''Излизайки от населените места, водачите рязко увеличават скоростта''-Като са сложили безумни ограничения от 30 и 40 км/ч, да не ускоряваме ли?!

1

Анонимен

преди 3 години

Акция на КАТ означава ден година храни за чичо Ушев.