31

От Англия

преди 3 години

Поредната статия-партенка в стил коронавирусна алармистика, с цел да предизвика кликвания и списвателката да си изпълни задачката за деня. Тъпo...

30

Киро Х

преди 3 години

Карантината за пристигащи от Англия, както и от всички други държави по целия свят, с изключение на САЩ, Бразилия, Украйна и Русия отпадна от 01.07.2020, така че, ако жената наистина е пристигнала в началото на юли не би било възможно да бъде поставена под карантина за това, че пристига от Англия. Това е нещо, което всеки може да провери в РЗИ.

29

Анонимен

преди 3 години

Пила чай и и минало моля ти се. Лъжа, тази е комунистка мангъриска.

28

Анонимен

преди 3 години

Пак ще попитам отново - как точно са ИСЛЕКУВАНИ, след като и от статията (ако е вярна) се вижда, че няма лечение, а хората са сотавени на себе си?

27

Anonymous

преди 3 години

При нас всичко е кампанийно.Колко се хвалехме, че са ни хвалили, а днес половин Европа ни сложи карантина.Нещата си дойдоха на мястото, гнилото изплува.Няма система

26

Бау

преди 3 години

Защо се върна е въпроса? ... Там стана страшничко и побързахте да се върнете. "Работата" я чакала.... :D

25

ВЪПРОС

преди 3 години

Защо PCR Теста е от ЕДНА ФИРМА - Тя е от САЩ ?За това е Скъп Теста - в Германия , Италия и ЕС Струва 20 евро ?

24

лачо

преди 3 години

Ще се мре яко, но от безхаберие и крадене. От преяждане и лъгане, ще се мре яко...

23

Анонимен

преди 3 години

Че кой е карал да ходи в Англия !

22

Анонимен

преди 3 години

И папаята и козата дава положителен резултат за ковид измамата.

21

Анонимен

преди 3 години

Те от РЗИ-то те заразяват за да отчетат че има ровече болни

20

Анонимен

преди 3 години

тая кво си мисли?Че бай Ставри кварталния милиционер ще и идва на крака по два пъти на ден да я проверява ли?Следенето отдавна се извършва с далеч по-невидими и по-технологични методи без участие на човешкия фактор бай Ставри.Обзалагам се, е ако мобилният и телефон беше напуснал с 20 метра района на апартамента, веднага щяха да я посетят.В 21-ви век живеем бе хора.

19

будала

преди 3 години

Будалата сама си е виновна, за чий й е трябвало да се изследва? Подложила се е сама на ония разбойници от щаба дето със свещ търсят заразени, те никой не смее да отиде в болница да не го изкарат заразенм тя самичка, че и си платила

18

Сат Н

преди 3 години

боля леко гърлото, пих чай, хапчета и за три дни ми мина. Не съм имала температура или някакво друго неразположение. Според мен съм се заразила тук на летището------Според мене изобщо не си била болна, а си поредния откачен хипохондрик, който пълни статистиката на медико-фашистите. Между другото, ангина се получава и ако приятелят ти не си го замива преди употреба.

17

тест

преди 3 години

Валентино, а в Кайсиева градина в блока ти имаше ли болни?

16

Но комент

преди 3 години

...след като се прибрах от Англия, ме боля леко гърлото, пих чай, хапчета и за три дни ми мина. Не съм имала температура или някакво друго неразположение.

15

Светозар

преди 3 години

Варненка разказа .......................Без имена, месторабота или някакви доказателства. Мдаа, по тази логика могат да пишат: един човек от България ми каза, че пет пъти се разболявал от Коронавирус и заразил 10 000 човека.

14

Анонимен

преди 3 години

О, горката! Тук никой не ѝ обърнал внимание. Сигурно в УК кралицата щеше да идва да ѝ сипва чай, а Хари да ѝ разтрива гърба...

13

Анонимен

преди 3 години

До Някой може ли...И даже от 2 седмици е чиста жената.... :D

12

Анонимен

преди 3 години

Не смятам, че навън нещата са по-различни. Просто ситуацията е следната - който се разболял се разболял - да се оправя сам. Вече, ако зариташ и паднеш на улицата може да ти обърнат внимание. Това между другото поставя един сериозен философски въпрос, а той е, че през живота си човек винаги е сам, каквото и да прави, с когото и да бъде, където и да отиде.