51

Анонимен

преди 3 години

Драги учени, короновирусите прилепите си ги имат по принцип, но първо, не се предават от човек на човек в такава степен, че да имаш 50% имунитет в човешката популация. Може да има фонов имунитет по принцип, но той не е свързан с годината 2008.

50

Анонимен

преди 3 години

до 58 Шушу МушуТи кажи какво се шушука за фурмите,че на всички ни се ядат.Цял самолет фурми и не ги даде на хората барем да опитат.

49

Шушу Мушу

преди 3 години

Шушука се че Баце прибира по 1.50 от всяка продадена маска и взима по 30 лв от всеки направен тест.

48

ууу

преди 3 години

До пияница мистикАбсолютно същото мога да напиша и аз, с тази разлика, че не съм толкова стриктен към препоръките. Тогава се учудих как ме хваща грип, след като не си спомням някога да ме е настигал. Беше около 10-ти януари. И не бях чак толкова зле като тебе.

47

пускате сърч в гугъл

преди 3 години

"CoV-2008" и разбирате, че таково животно нема, симидчиев дали е добре подпрян отнякъде?

46

Анонимен

преди 3 години

Не пишете такива глупости защототова си е чисто престъпление по НК!!!П. П. В Бг заразеност та е идентична с пиковите стойности в Италия и Франция на глава от населението. А тепърва започвате да катерите. Тази седмица ще има ден с 400 заразени.Да подвеждате хората че няма вирОЗ е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!

45

Анонимен

преди 3 години

Важно е на Баце 1 милион теста дето ги ввнесе да се продадат на хората през лабораториите,че това шкафче трябва да се пълни!Без отрицателен тест няма да пускат българи никъде вече.За сметка на това,Румъния плаща тестовете на тези дето имат резервация за почивка в Гърция!Ама те си нямат Баце....Техния се казваше Чаушеску и му теглиха куршума още през 1990г.

44

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

НЯМА ПО СТРАШЕН ОТ ЧЕРВЕНИЯ ВИРУС ДЕТО НИ МОРИ ВЕЧЕ 76 ГОДИНИ

43

Анонимен

преди 3 години

Още по байтошово време имаше коронавируси, ама тогава миеха улиците и не ставаха епидемии, както сега при Бойковата диктатура.

42

Хахаха

преди 3 години

Чакайте да дойде COVID-20, не се радвайте много много. В СЗО се шушука, че щели да изкарват всяка година по един нов щам - като iPhone

41

Анонимен

преди 3 години

Нали ви писах,че го изкарах февруари 2019,а китайците го откриха чак през декември при тях.Просто е мутирал САРС това.Вярно вкъщи го преболедувах,гаден е.Тогава още докторите не знаеха за него.

40

...

преди 3 години

Учени от БАН откриха лек срещу коронавируса - високи дози витамин С и озонотерапия

39

Анонимен

преди 3 години

Тогава да пада обстановката и да си върви живота по старо му.

38

Кво речи!?

преди 3 години

"А защо има повече заразени хората решиха, че този проблем не съществува. "Подобни статии хич не помагат , хората да признаят че има проблем, продължават да се бият в гърдите и да разправят че тях все нещо ги пази,

37

Асенчо

преди 3 години

Имено на имунитета е - РАКИЯ

36

До 2

преди 3 години

Не мога да разбера, защо трябва да обвинявате друг за собственото си поведение?Нищо сложно няма в спазването на елементарни мерки.Обясниха хората,но някои са на ниво детска градина и това им е трудно.

35

пияница мистик

преди 3 години

Абе вие се бъзикате, ама аз май още януари тази година, когато никой още не говореше за Ковид го изкарах. 3 дена всички мускули ме боляха, нямах сили да стана от леглото. Очите постоянно ми сълзяха и ми лютяха, все едно не съм спал 1 седмица, гърлото ме болеше...Обаче нямах температура нито кашлях. А сега за да не ме повтори си мия ръцете редовно и спазвам дистанция. Маска почти не нося, освен в магазините. На мен лично не ми са в тежест тези превантивни мерки, които спазвам

34

Анонимен

преди 3 години

Винаги е по добре да живееш, отколкото да умреш. Никой не можеше да знае какво ще стане. А икономиката ще се възстанови, хората няма да си останат вкъщи завинаги. После ще харчат дори по-активно.

33

Анонимен

преди 3 години

Истинския имунитет на българина е срещу медийната манипулация. Центрове наливат милиони, а народа корав. Нещо в местоположението ни прави по устойчиви, щото като гледам материала дето се прибира от чужбина, много здраво е обработен.И тази новина такова нещо цели. След подобни атаки, мерят реакцията на публиката и отчитат проценти влияние. С вируса няма много общо статията. Даже и коментар по информационната и стойност е излишен.

32

гост

преди 3 години

аспирина разрежда кръвта не случайно се пие профилактично от застрашени от инфаркти инсулти и с плаки по съдовете