131

Анонимен

преди 3 години

Яко си умират хората, да - от недохранване, инсулти, инфаркти, рак, от отровена храна, води, океани, почви, въздух. А много от вирусите се предават не по въздушно-капков път, а по орално-фекален, вкл. и коронавирусите.

130

Анонимен

преди 3 години

Ми чудесно! Няма страшно значи. Англия ще ни завиди кат чуе. Късметлии ора сме.

129

Додо

преди 3 години

Братя, вируса го има и е жесток. Биологично оръжие е според мен, нарочно или неволно пуснато от оризарите. Мой другар го изкара, както и майка му. Той е на 43г, тя на 65. Куриозно или не, майка му го изкара много леко, но той беше на легло 2 седмици и още не се е оправил напълно, въпреки, че теста му е отрицателен. Направо го съсипа! И двамата са го хванали на самолет в Испания най-вероятно! Не го подценявайте!

128

поредния доктор даун

преди 3 години

браво, излиза че ние сме пуснали заразата по целия свят. от щатите ще ни се зарадват

127

Свобода на словото

преди 3 години

под тази мантра всеки пише какви ли не глупости.Защо политиквениците несе обединят под предложението на ОП(мисля че ВМОРО)зад всеки медиенформат(сайт,блог и т.н.)да стои физически лице,което да бъде привличанокъм наказателна отговорност при публикуване на фейк информация?Вероятенотговор:клеветниците са партийни ***,а партиите ги защитават защотоимат полза от орезиляване на политопонентите.А свободата на словото нажурналистите и издателите е платено-пишеш това,за което ще ти платят.

126

Анонимен

преди 3 години

наименованието на вируса е CoV-2008/Bulgaria-----Това ви го писах още през Февруари. Има го в отдавна в нета. Но паниката е голям страх.

125

Анонимен

преди 3 години

АУУУУ МИ ТОГАВА ЗАЩО НЕ СА ЗАТВОРИЛИ ДЪРЖАВАТА ?

124

Анонимен

преди 3 години

Каква е тази глупост. Повечето от обикновените настинки се причиняват от коронавируси. Това е просто вид структура на група вируси. Ще излезе, че всеки прекарал настинка има имунитет срещу COVID.

123

гост

преди 3 години

Що ми прилича на лъжа. Каква реакция се очаква - да се юрнем на мутроморието ли?

122

ветеринарен лекар

преди 3 години

защо не го съобщихте през 2008-***,ами сега ? и ... 50% от населението имало някакъв имунитет(?!) ...Колеги хуманни доктори - явно нищо не разбирате от вируси.

121

стругар

преди 3 години

коронавируси е имало и ще има,не само през 2008-*** и 2020-та

120

Пук

преди 3 години

Да ползват този вирус като ваксина. Ще е по-безвреден от някоя бъдеща неизследвана ваксина, а и може да се приложи веднага.

119

хохо

преди 3 години

Ама ние не ядем прилепи!!

118

Тъпанар

преди 3 години

Хора! Осъзнайте се!Престанете с тия дрязги и конфронтации! Има ли Covid-19 или не? Земята плоска ли е? Кацал ли е човек на Луната? Има ли HAARP? Рептилите съществуват ли? Идвали ли са извънземни? Черните ли са по-хора или белите? Веганите? Обратните? Мето прав ли е или не? Правителството? Протестите?Все теми, които ни разединяват, чрез медиите. Обезличават расово, религиозно, идейно и национално човечеството!Нищо ли не сме научили от историята? Още римляните са го казали: "Разделай и владей!

117

65

преди 3 години

Исках да напиша ,,спори" за които да се хване вируса

116

65

преди 3 години

Ама съвсем побъркахте хората с тези драсканициПърво нямаше имунитет,дори с антитела. 3-6мес.може да не те повтори.После живее на повърхности 3 -10часа ,но там няма спали за които да се , хване" вируса.Едно е просто и ясно:опасен е ,тежко се прекарва в 80%случаите.Образува тромби в кръвта което е смъртоносно. Да се пазим с по висока хигиена и това е.

115

Анонимен

преди 3 години

Малеееей, в нормалните държави такива новини ги цензурурат за да не подвеждат населението. Сега вижте се, правихте се на много отворени, и всички държави ви затовриха, съсипаха ви туризма, и икономиката и това че се правехте на много знайковци ще се отрази на всеки един от вас. Поздрави от нормалния свят

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 122E, това е да си гений. Махаме ББ и вируса изчезва, продължителността на живота скача с 10 години най-малко, бабите се подмладяват, на някои и зъби ще им поникнат. Пълен кухавел се 122. Чакай и да паднат на коча ....

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 127, ти ако вярваш на всички тези лъжи си изгубен ве брат. няма никакъв вирус, пий един чай и се прибирай да почиваш. целта е да ви вкарат в когнитивен дисонанс с многото различни фалшиви новини, за да живеете в страх от всичко накрая. модерни роби.

112

ко? не!

преди 3 години

Това заглавие не съответства на информацията в статията, но много хора ще прочетат само него...