131

Анонимен

преди 2 години

Оставка на главната мутра и конфискация на шкафчето му,а пък ако има някой добър снайперист да го прати при Св.Петър...още по- добре...обикновено такъв е краят на главните мутри...

130

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха, току-що гледах БТВ и протестиращите. Жалка картина, а още по-жалко е да не знаят Конституцията. По нея само НС и ВСС могат да искат такива оставки.

129

Анонимен

преди 2 години

Във форумите се сблъсквам с много по-прос-ти хора от ББ, който е про-ст рекетьор.Хората не могат да мислят.Мисленето е анализ, синтез, целеполагане, план за действие, усилие за постигане на целта.Явно има българи с предприемачески дух, образовани, с познания и умения, но те са критично малко на фона на свещено прос-тите и нежелаещи да се развиват сънародници.Семената на опрос-тачването на чалга-поколението дадоха своя плод.

128

Анонимен

преди 2 години

Оставка на президента. Наруши Конституцията. Само НС може да иска оставка на Министър-председателя, само ВСС може да иска оставка на ГП. Недопустимо е държ.глава да отправя обиди срещу съдебната власт. КС ще ги отчете.Ако това направи президент на Франция, светът ще му е тесен.

127

Анонимен

преди 2 години

Тече преразпределение на територии и бизнес между остарелите олигарси.Младите ги няма в България, а и не могат да поемат бизнеса от татковците си му-три.Всички имаме проблем, защото БГ бизнес запада и на негово място трябва да дойде нещо друго, чужд бизнес само, че бизнесът в целия ЕС запада и чий бизнес ще дойде у нас?!Като крещите по площадите не е като да работите на полето, във ферма или във фабрика.Проблемът на хората е че желанията им не съответстват на възможностите.

126

Анонимен

преди 2 години

Импийнчмънт за Борисов и да го прибират в лудницата,за да не го линчува народа...май натам вървим...на герберастките *** и на тях няма да им се размине...

125

Бегай с 200

преди 2 години

През устата на тоя психопат говори същийй ЦВИНОКИО МНОГОДОМНИЙЙ....

124

Бегай с 200

преди 2 години

А НАРОДА иска ОСТАВКА НА ТИКВА С КАСКЕТ....

123

Анонимен

преди 2 години

Ами да идват нови хора в политиката. Ако не са слуги на народа и тях ще сменим.

122

Анонимен

преди 2 години

Оставка на президента. Наруши Конституцията. Само НС може да иска оставка на Министър-председателя, само ВСС може да иска оставка на ГП. Недопустимо е държ.глава да отправя обиди срещу съдебната власт. КС ще ги отчете.

121

Нинова

преди 2 години

Вижте сега другари социалисти-фашисти!Не може вечно да се играе на стражари и апаши,или на добрия и лошия чичко милиционер!Предлагам да хвърлим некой милиционер-хиена от нашите на овците,те не хапят,или разведете некоя от нашите мутри като панаиржийска мечка по ТВ.Ще го оправдаем заради маясъл на ануса!

120

Анонимен

преди 2 години

Като знам какъв съм психолог, направо ме е страх да отида на лекар.

119

Анонимен

преди 2 години

Умници, хората протестират защото не искат бетонно Черноморие, зарината с *** Родина, премиер с вулгарен език от който нормалните българи се възмущава, нови магистрали, по които едва построени започва ремонт и.т.н

118

Анонимен

преди 2 години

Как бе,СДС имат един евродепутат?Дебел евродепутат!

117

Анонимен

преди 2 години

Психолога да направи анализ на протестиращите, колко от тях ще имат самоубийствени мисли като разберат, че са пртестирали да им махнат плоския данък примерно.

116

Ха-ха-ха...

преди 2 години

Психолог? На тоя му сритаха задните части на изпроводяк от МВР защото психологията не му беше силна страна в образованието, не се справяше и се опитваше да компенсира с общи приказки. Добре, че тук е намерил трибуна да словоблудства. Иначе няма кой да му обръща внимание.

115

Анонимен

преди 2 години

Богатите винаги ще експлоатират бедните и малоимотните. А, други винаги ще имат,, хляб,, (работа) като психолога, за да е доволен, че нищо не прави даром. Някой се опитва да лъже българите и да ги противопоставя. Отличен анализ за за виждане!

114

Анонимен

преди 2 години

В Русия отдавна не се интересуват от БГ и Фигурантът го знае. След две войни срещу тях е повече от ясно. По-вероятно е в играта да са намесени обвиняеми и техни адвокати.

113

Доктор

преди 2 години

Дариткова , по-добре да беше отскочила на плаж до Гърция ( на една крачка е от дома ти ) . За какво си тръгнала да се бориш ? За стадото гербери,които утре ще са пажове на Чалгаря или Нинова ! ГЕРБ ще има съдбата на СДС !!! Днес някой да е чул или видял СДС ? Защото аз не съм .

112

Въпросчо

преди 2 години

И какво стана с контрапротеста ? Къде са митичните над един милион гербери, които най-тъпо гледат как ги мачкат около 2000 метежници с татуировки, менгиши по носа,ушите, клиторите...! Как пък не се развълнуваха тия гербери като гледат как ги събарят от власт шепа нехранимайковци !!! Е, щом само гледат, така и ще си останат - гледайки в мрачното си бъдеще! За 15 дни изковаха безславното си обречено на забрава бъдеще !! Да им е честито !