148

И без дасъм психолог

преди 3 години

Можех да ви го кажа реагират сходно, защото са твърде еднакви. Не стават и двамата за лидери. Опасни са. Психопатски черти. Даже и зодията им е еднаква.

147

Анонимен

преди 3 години

Борисов и Радев са несравними по смисъла на длъжностите, които заемат.Първият управлява милиарди лв, а вторият освен кабинетен бюджет друго няма.Е, някой милион за лобираране може и да падне, но все тая...

146

ни са знай

преди 3 години

Крадецът най-силно вика, дръжте крадеца!А пък ЦРУ постоянно сочи с пръст Решетников!

145

Курнелия е ку-ку

преди 3 години

На *** и хлопа чекмеджето, защото е празно.

144

Handel

преди 3 години

Много печеливша политическа позиция - ще седна с едната кълка на твойто столче, а с другата - на другото столче, пък ще изчакам да видя кой ще победи.

143

Анонимен

преди 3 години

Последно младите ли са на протеста, нали някъв дядо четеше детски книжки на площадаХристо Иванов към младите ли е Той и 2013 не беше младА машиниста от метрото - съветник на Президента по НеСигурността и той ли е младТой от 30 години не е млад

142

-

преди 3 години

От "психолог" дето е гербопсихясъл акъл не ща!Ай, спрете се с гербелсовата пропаганда!!! Ай да не слугувате на егото на нарциса! Ай, да не повличате и единствения читав политик Радев в калта, само защото неможе оня да преглътне нараненото си его! Хората ВИЖДАТ И ЗНАЯТ! Мълчанието им свърши! "Преди разсъмване е най тъмно!"

141

Анонимен

преди 3 години

Учени от Калифорнийския университет са установили, че един вик "Оставка" може да зарази с Covid 19 до 5 човека!

140

Анонимен

преди 3 години

Мазохизъм се нарича да продължаваш да гласуваш и защитаваш герб след всичките неща които сториха.

139

Анонимен

преди 3 години

Правя списък на хората,които желаят да получат евро от крадените пачки на Боко след тяхното конфискуване и връщане на народа...

138

Анонимен

преди 3 години

Явно парите за протестиращите намаляват. Ами, когато на 30 юли империята отвърне на удара, може на скайокър да не му се размине да избяга от снежната планета

137

Анонимен

преди 3 години

До Бсп-жалкиБСП са използвани като трамплин,щото тези,които искат да вземат властта имат смешни проценти,няма как да я вземат без подкрепата на някоя от големи партии - БСП,ДПС или ГЕРБ,но понеже са срещу ГЕРБ и ДПС,им остава само БСП като вариант,които ще бъдат вероятно прелъстени и изоставени,затова не искат Нинова,а Гергов беше прав.

136

Анонимен

преди 3 години

Борисов се насира напикава от страх какво го чака и ходи с памперс...това е достоверна информация от ПИК

135

Анонимен

преди 3 години

В Благоевград протестите се водят от много интересни за медиите лица. Ако искате, проучете и пишете

134

Анонимен

преди 3 години

Предатели къде избягахте събота и неделя от площада върнахте се по селата си да си копате градините Не можем да събереме хора и за един волейболен отбор така нема да можем да изринем мафията ПРЕДАТЕЛИИИИИ

133

Анонимен

преди 3 години

До Руски маашиВ ПИК пишат друго,пише,че Прокопиев,Кристалина и Шоросоидите организират протеста,тя по принцип и оФцата В.Томова от Афера със статтиите си,през цялото време работеше за тях,надали и се е усетила ,че и подлагат информация целенасочено и умишлено я водят за носа!А Фрогнюз винаги си е бил антибългарски сайт и винаги са работили срещу България.

132

Руски мааши

преди 3 години

Поредната покупка на Путин от България след Болен Сидеров, К.Нинова е и льотчика президент...Какво се чудите на глупостите на Радеф. Да е жив и здрав ген. Решетников, добра работа е свършил.

131

Протестиращи,

преди 3 години

защо не се иска оставката и на г-н Радев?

130

Анонимен

преди 3 години

Гражданите в демократична държава могат да искат всичко от площада, но между искане и постигане на нещо има екзекутивни умения, които изискват разум, владеене на познания, умения, контрол над подтиците и вниманието-все характеристики на висша интелектуална дейност, на каквато българският гражданин рядко е способен.

129

Бсп-жалки

преди 3 години

Бойко бил такъв и онакъв... А какво да кажем за БСП, дето не могат да победят на избори един пожарникар и охранител вече дванайсет поредни години? Кой ще им има доверие ?