7

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Не е...лесно да си...кмет на София,даже и премиер,защото...времето не ти е...подчинено.Прави каквото си иска...като Президента.Еххх,друго щеше да е ако Цеца майката беше станала,ама няма...пълно щастие.Тогава много щяха да...завиждат на гербаджийския...просперитет.

6

Искане

преди 3 години

Освен дистанционно гласуване искаме и дистанционни протести не може с един дъжд да нарушавате правата на гражданите да протестират и гласуват ОСТАВКА

5

Селтикс от Люлин 1

преди 3 години

фъндъкова е осчетоводила чистене на шахти и канали, ама свършена работа Нема. Дори Не се е подмазала на Патронът и с прякор на зеленчук, ама той пеша Не ходи.

4

Анонимен

преди 3 години

Бурята показа за пореден път, че гробарите не си гледат работата и канализационната мрежа си седи непочестена от години

3

777

преди 3 години

Как камион се е поднесъл на пешеходна пътека заради мократа настилка, не е ли по-правилно поднесъл заради не съобразена скорост с пътните условия! Или когато става въпрос за държавно или общинско МПС има лоши природни условията а за останалите несъобразена скорост/вина на водача/.

2

Анонимен

преди 3 години

При бай Тошо си спомням едно единствено наводнение. При Фандупкова - при всеки дъжд. Извод: канализацията не се чисти , а само се усвояват парите за тази дейност. Гарантирано от герб!

1

тъй де

преди 3 години

И преди ДЕМОКРАЦИЯТА валеше, но не беше така всеки път!