78

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!

77

ахам

преди 3 години

До До 87Може и да има истина в тази "клюка" .Гледах няколко интервюта с него и отговаря през зъби. И да той е бил много много по като пилот спрямо Гагарин,И така да е никога няма да си признаят. До ден днешен твърдят, че Буран е летял в автоматичен режим.....

76

123

преди 3 години

На Луната вече не ходят камо ли до Марс.

75

Анонимен

преди 3 години

Злобата се лее безспир. Я кажете за нашата космическа програма щом другите не могат.

74

Анонимен

преди 3 години

до 91Я виж да не си бръкнал в контакта нещо?

73

Анонимен

преди 3 години

На Марс няма поле,там нищо не расте!

72

ахам

преди 3 години

До fFДа де и аз съм гледал Филмите от Стар Гейт франчайза. Ама ти си много сериозен фен на идеята, Недей го казва пред хора на публични места , че ония бели "ризи" не изглеждат удобни.

71

Анонимен

преди 3 години

САЩ отдавна общуват с извънземните. Първия контакт е установен когато през 50-те години на миналия век чуждоземен кораб катастрофира близо до Розуел, Невада. Друг кораб пристига малко по-късно да прибере останките на загиналите.

70

До 87

преди 3 години

Първият космонавт е Владимир Илюшин, син на легендарния авио инженер Илюшин. Прав си, че Гагарин е бил обикновен козар докато Илюшин е бил част от елита. За съжаление неговия космически кораб поради навигационна се приземява в Китай. По това СССР и Китай са в лоши отношения и Илюшин остава там в болница няколко месеца. Корольов на свой риск изстрелва Гагарин няколко дни след Илюшин. Останалото е история....

69

Вова, гр. Ленинград

преди 3 години

Съветския Съюз заминава за Венера а американците и всички останали за Марс. Малка подробност, температурата на Венера е 500 градуса и вали сярна киселина. Дерзай.

68

Анонимен

преди 3 години

Много искам да задам един въпрос на всички, които се занимават с това: Защо толкова упорито се пънете за Марс в последните 10 + години? Най-глупавото обяснение го знаем - че е най-близо. Ако беше само това, не съм сигурен, че толкова много страни ще се включат с програми до "червената " планета.

67

Анонимен

преди 3 години

Гагарин щеше да си остане *** козар но можеше да е още жив,ако пленените немски инженери не бяха научили Сесерето как се правят ракети!!!

66

Анонимен

преди 3 години

Хей fF, Бил те търси да те ваксинира...

65

fF

преди 3 години

От сащ правят цялата ни планета на май-му-ни разигравайки ни, много ясно че има и други светове с живот, това по небето нощем са визуални макети на звезди и планети, всяка планета си има телепортационни портове свързани с останалите планети, да се пътува в космоса е лесно и евтино. САЩ крадат ресурси от други светове.

64

Анонимен

преди 3 години

В Китай си има евреи,но те са с монголоиден облик. Мао Дзедун например подобно на Сталин бе също евреин- името ДЗЕДУН означава ДЖУДИН (Юдин),и точно той им докара коминизацията.

63

Активист на БСП

преди 3 години

Както винаги водеща в космическата надпревара е Русия !!! Недостижими са !!! Краварите винаги са им дишали космическия прах !!!

62

Анонимен

преди 3 години

"Знаех си аз че ще се появи човекът с канализациите."Заминавай да им помагаш, че се вмирисаха.

61

Анонимен

преди 3 години

пАтриот е, душа дава, но не своята.......пий един квас и лягай на печката.

60

По-леко бе, дрогаре

преди 3 години

И да се пънете, и да се ядосвате, има си обяснение за космическите провали на любимата ви пропаднала путинска Русия. Нарича се факти. Русия - 10 милиарда долара високотехнологичен износ. А САЩ, които уж си изнесли цялото производство в Китай, Виетнам, Малайзия, Тайван и къде ли не и там били останали само финансисти и никому ненужни услуги - 156 милиарда долара. Това е положението, дрогаре, колкото ще да се тръшкате и гърчите. Пропагандата не преде пред икономиката.

59

Патриот

преди 3 години

Краварите да стъпят първо на луната ,а то Марс си е червената планета отдавна :)