98

ЦРУ

преди 3 години

До джо....ТЪПЧОооооооооо...котато си в Космоса- летиш по инерция...не ти трябва гориво бе ТЪПЧОоооооо....А при Аполо 13 ...използваха гравитацията на Луната. за да я заобиколи....и със НЯКОЛКОСЕКУНДНО вкл. на дв. го насочиха към Земята ! ......Заеми се със нещо по близо до тебе - като пиене на шльоковица ..а не се напрягай да мислиш !

97

Аниматор

преди 3 години

Излишен разход на време, пари и ресурси . При такова съвършенно качество на компютърната анимация, диип фейк симулациите и приложенията да добавена реалност да харчат толкова за истински полети до Марс или където и да било..... лудост.За 0.00001% от бюджета на НАСА дори аз бих ви направил такъв "Полет до Марс" че няма да усетите разликата , там пред телевизорите ви .Защо трябва да се рискува човешкия живот?

96

Анонимен

преди 3 години

Китайците доста далеч сигнаха.Респект!

95

джо

преди 3 години

всичко писано като коментари тук си е "шменти капели" , не е важно как ще стигнем до Марс а как ще се върнат от там. Това не е Луната, а телепорт все още не е измислен. Това не ви е Седморката на Блейк. На тази планета сега се приземяват с парашут, представете си какъв, трябва да е апарата, който се приземява без площадка а след това трябва да излети.Колко гориво му трябва и ред други най - малки детайли.Бедна ни е фантазията все още,за какво да коментираме.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110 .... Тия атлантически простотии могат да минат само при оперирани от мисловна дейност ***. Аполо са кацнали единствено и само в празните ви и кухи кратуни.

93

Анонимен

преди 3 години

След като в Холивуд стъпиха на Луната преди 50 години, сега се готвят да посетят и Марс. Явно заснемането на новите епизоди е започнало.

92

МарсЕанец

преди 3 години

До ЦРУНа САЩ им остана само едното приказване по медиите.Първо беше 40г. засекретена информация как са стигнали до там а сега оправдания и гл0пави обяснения как са загубили технологията.Защо мислиш че Мъск разглобява 8 г и изследва руски ракетен двигател за да направи собствената си ракета?Частник който е финансиран от НАСА,използва инжинерите на НАСА, използва лабораториите на НАСА, използва космодрума на НАСА, използва комуникациите им НО НЕЯМА ДОСТЪП ДО ДАННИТЕ ОТ ЛУННИТЕ ИМ МИСИИ.

91

МарсЕанец

преди 3 години

До ЦРУДа, да,да .... ама защо не продължиш .... същите тези САЩ днес не могат да покажат дори и 20 кг от тази лунна почва ..... оригиналния запис от комуникацията с лунната мисия на Аполо е УНИЩОЖЕН... всички планове, схеми и технологии с които отидоха до Луната са загубени и не могат да бъдат възстановени.... прототипа на луноход беше налерен в двора на някакъв фермер канещ се да го даде за скрап...НАКРАТКО САЩ и да са имали опит - отдавна вече го нямат. Затова Мъск разработва всичко от 0.

90

ЦРУ

преди 3 години

До МарсЕанец .....АБЕ ТЪПАНАРОВввввввв..... САЩ донесоха над 100 кг лунна почва.....раздадоха я на лабораторий по света (вкл. и СССР) ....разбраха на практика .как се излиза от космич. пояс (излъчващ убийствена радиация )....откриха НОВИ ЕЛЕМЕНТИ.който на Земята ги няма. ...Използвайки опита на САЩ......ЯПОНИЯ изпрати СОНДА на АСТЕРОЙД .....и смятат този АСТЕРОИД да го СВАЛЯТ в околоземна стац.орбита над Япония ...и да си ОТЧУПВАТ от нето МАТЕРИЯЛИ и да ги свалят в ЯПОНИЯ. А ти си ***...***...

89

МарсЕанец

преди 3 години

Марс новото поле, където се води войната между зависимите медии и троловете на едни господари срещу зависимите медии и троловете на други господари ... да им чешат егото и манията за величие.Пълни глупостии. Някой щял да отиде ПЪЪЪРВИ някъде си, и какво ? САЩ като отидоха първи на Луната още преди 50 години , какво ? Да не би сега , 50 / петдесет / години по късно да имат градове там и да са обявили Луната за свой 51 щат . Нещо да се е променило ? И с Марс ще е същото .

88

axam

преди 3 години

До АнонименЧовека има парите , желанието и смелоста да мечтае и да действа. Той дава възможност на , на пръв поглед безумни идеи. Браво. Такива хора трябват на човечеството а не снобари дето само гледат да слагат в джобчето и да се крият по сенките. А още по хубаво ще стане когато от речника на човека изчезнат изрази като : Аз направих , аз постигнах , ако не бях аз ,.....

87

Анонимен

преди 3 години

земята е плоска и няма космос, слънцето и звездите обикалят около земята която е център

86

Нищо ново

преди 3 години

САЩ лидер в космоса? Доскоро нямаха ракета, която да закара хора до международната космическа станция и пътуваха дотам само с руски ракети.. Едва преди два-три месеца една частна американска компания извърши такъв полет.

85

мдаа

преди 3 години

Жалко че Гагарин си забравил фотапарата Смяна на земата и не направил нито една снимка от космоса , която да доказва ,че е летял там

84

Дрън

преди 3 години

О с ра хме земята , сега космоса та и марс

83

Анонимен

преди 3 години

Бе я по добре китайците да се занимават с неща от които разбират. Например требенето на ориз.

82

Анонимен

преди 3 години

Погледнах брояча на частника Мъск до кацането на астронавт изпратен на Марс от името на СпейсЕкс. Показва 1984 дни и 18 часа до този момент. Срокът е фиксиран от Мъск още през 2006г. Могъщият Китай има още много хляб да изяде .. пардон ориз докато застигне един необикновен американски бизнесмен.

81

Киро Х

преди 3 години

Масонски глупости. Земята е плоска, всеки един от нас я усеща като такава. НАСА лъжат, че са ходили 6 пъти на Луната. Факт!

80

Анонимен

преди 3 години

Прибързвате с възможностите на Китай. Китайците са все още в пещерата в сравнение с американците. Първите 2 американски роувъри се разхождаха по повърхността на Марс още през 2001 година т.е. преди 20 години.

79

реалнафантазия

преди 3 години

Ако имахме технологии от съвсем нов тип, отдавна трябваше да сме изпратили хора из слънчевата система, и да мислим вече за полети отвъд нея, НО уви... Може би дори сегашните млади, които сме, няма да видим това. Освен ако не стане някакво чудо и бум на технологиите. :)