53

Анонимен

преди 3 години

Потърсете за "пицагейт", ако ви стиска.

52

Щерю

преди 3 години

""QAnon бе класифицирано като "национална терористична заплаха" от ФБР миналата година." - излиза, че ФБР е с Демократите против президента Тръмп от Републиканците...

51

Анонимен

преди 3 години

ахахабах, все по-зле стават левите пушмандемократи, щом са се заели да громят всяка "конспиративна" теория, която де тръкне в нета. хахах, жалка история.

50

Всъщност...

преди 3 години

ПОЛИТИЦИТЕ СА НЕСПОСОБНИ ДА УПРАВЛЯВАТ НАРОДИТЕ СИ и са твърде заети да грабят поданиците си . И за да им отвличат вниманието от себе си и грешките в управлението ТЕ използват зависимите медии и тролски ПР агенции за да популяризират тези конспирации , теории, контратеории, опровергаване на конспирациите , полуистини , откровенни лъжи и фаворитизиране на дадени етнически групи за сметка на други ЗА ДА СЪЗДАВАТ КОНФЛИКТИ между хората и да им пречат да се ОБЕДИНЯТ и да ГИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ВЛАСТА.

49

Отработено вече

преди 3 години

Корените на днешния педофил-гейски сатанизъм в САЩ и Европа се коренят в Съветска Русия от периода 1917-1928-30г. Всичко ставащо днес в САЩ е проиграно практически от необузданата сексуална вакханалия от времето на Ленин и Троцки - 100% права на гейовете,обобществявяне на жените,комсомолски секс комуни,първите в света голи гей паради,разстрел за слово на омразата.....

48

ASD

преди 3 години

Двамата братя Кенеди са се опитвали да прокарат законопроект за държавна американска банка, защото ФЕД не е. Кенеди е застрелят от охраната си. Оръжието на Осуалд е друг калибър и въобще не е уцелил президента.Педофилите и аферата с Епщай са само върха на айсберга. Хиляди деца са били отвличани и убивани за направата на т. нар. "лилaви хапчета", които целият елит на САЩ яко зоби.

47

Филосоff

преди 3 години

И сега кой е балъкът накрая - този, който вярва в нещо несъществуващо или този, който не вярва в нещо съществуващо?

46

Анонимен

преди 3 години

До Киро Х: Земята е плоска, но народа е толкова промит, че скоро няма да го осъзнае. Знаем го само малко хора - около 5% от населението. Останалите вярват, че идеята за плоската земя е лудост. Защото така е замаскирано и поднесено от масонитв. А те са царе на конспирацията и провокативните дезинформации. Поздрави!

45

балама

преди 3 години

За конспиративните "теории" разбрахме.А, нещо за очевидните конспиративни практики по света и у нас, така... някоя мисирка нещо да напише..

44

САЩ в метастази

преди 3 години

САЩ идентифицираха проблема с *** и сатанистите още в началото но 50-те години на миналия век.Тогава Хувър и Маккартни под формата на борба с комунизма подгониха голяма част от развратния холивудски елит.Още тогава тая проказа бе овлодяла американското общество защото чистката за 5-6 години затихна Оказа се че Чарли Чаплин е педофил,Мартин Лутър Кинг-сексуален развратник и оргаджия,а фамозната Анджела Дейвис - лезбийка. Днес този рак е пуснал метастази в целия шоубизнес и глобалистки елит.

43

Киро Х

преди 3 години

Най-голямата масонска конспирация за всички времена е безумната идея, заковавана в главите на народа от най-ранна детска възраст, а именно, че Звмята е въртяща се с над 1,000,000 мили в час топка, подскачаща из вселената в 5 посоки едновременно. Когато човек се пробуди и осъзнае тази чудовищна конспирация, тогава всичко друго си идва на мястото. И 11/09, и Кенеди, и ВСВ, и НАСА с техните лунни експедиции и т.н. Но това изисква упование и просветление. А повечето хора са душевни овце и нямат дух.

42

Анонимен

преди 3 години

То рижавото самО си измисля тези пръдни, да го славословят.Бай Тошо така говореха за него, че измислял вицове за себе си да се самоиронизира, а истината беше съвсем друга.Нарцисизмът е болест, нищо ново под слънцето.

41

преди 3 дни

преди 3 години

Туитър им изтри акаунтите - около 7500 акаунтаето това е свободата на словото според юдо-масонските толерасти

40

Анонимен

преди 3 години

Леле, тук под тази статия само някакви сектанти пишат

39

Анонимен

преди 3 години

С тази "статия" надминахте върха на собствената си простотия.

38

Има достатъчно факти

преди 3 години

Изгледайте интервюто с бившия банкер Роналд Бернард. Човека е достоверен източник на информация за това какво е видял сред елитите.

37

Е няма как

преди 3 години

ХАХааМЕРИКАНЦИТЕ СА ПО-ЗЛЕ И ОТ НАСОЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ СТИГАМЕ...

36

Селският нyжник

преди 3 години

Дариткова така се разстроила, че дори имодиум не помагал. Било страшна работа, казват!

35

Аз

преди 3 години

Потърсете в интернет Кати О'браян и я послушайте малко след това Потърсете и Анеке от Белгия. И двете са оцелели след като са преминали през педофилските мрежи на елитите съответно в САЩ и Европа. Две жени еднакви истории..

34

Овце

преди 3 години

Винаги ще има.....всеки има право да вярва в каквото си иска, но за съжаление сатанизма и педофилията управляват света. Да мислиш критично...не е за всеки,а пък да мислиш съвсем.Слушайте СЗО и Хелзинкския комитет...те защитават семействата ,особено еднополовите..и вашето здраве, хехеххх, хехеххх