32

Решетников

преди 3 години

Бой по фесовете! Те разбират само от това!

31

БМВ

преди 3 години

Северна Гърция е българска земя и население.

30

Анонимен

преди 3 години

Справедливо е ГЪРЦИЯ ДА ИМА ОГРОМЕН ИЗЛАЗ НА ЧЕРНО МОРЕ---ЧЕРНО МОРЕ Е ИЗКОННО ГРЪЦКО МОРЕ И Е ФУЛЛ-ПЪЛНО С ГРЪЦКА ИСТОРИЯ И МИНАЛО .

29

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Парадоксът е, че само БА начело с Тумбак паша може да спре турската армия. Турците кът видят Тумбака, па им дожалее, па се размекнат едни таквизии: "Ейй, комшу, комшу...изпосталял си", та оставят оръжието на земята, па като се разтърчат до полевата кухня и извадат ония ми ти тави с пилафи и баклави: "Арен да си Тумбак паша, седни си, диван чепраз, похапни си, подслади си душата, па сега и ракъ кефи..." и тъй в сладки приказки, моабети и мерене на коремната обиколка на пашата, ще мине войната;)))

28

Анонимен

преди 3 години

До АдамСпправедливо е също България да има териториален излаз на Бяло море. Само като погледнеш Гърция каква тънка ивица земя владее на север и ти става ясно, че границата е определена в ущърб на България. Това положение е ненормално.

27

Анонимен

преди 3 години

Хаха ще си направели.Те за едни заварчици идват да търсят в Бг че нямат щели да си направят.Хохохо

26

Анонимен

преди 3 години

Немския флот днес има 3 рибарски кораба утре ще си направи 200 крайцера :) Ти тях не ги мисли... Имат и пари и промишленост.А САШТ с кеф, ще занесат още мощ на Гъррция да се чепка с мустака.

25

Адам

преди 3 години

Какви са тия гръцки отрови на 1 километър от Турския брях и на 1000 км от Атина? Да се анексира всичко до 50 км!!!!! Това е справедливото

24

Анонимен

преди 3 години

Немският флот има 3 рибарски кораба щял да нашляпа с гол ясно какво.

23

42

преди 3 години

До 19Тя и Финландия нямаше шанс срещу СССР през ВСВ или Виетнам срещу САЩ, ама се получи нещо друго.

22

Ха ха ха

преди 3 години

Най-големият смях е че някои си въобразяват че Германия е някаква свръхвоенна сила и живеят в 1940-та как немците щяли да нашляпат.Немската армия може да бъде изравнена със земята и да не могат да си излетят от летищата за по-малко от 45 минути.

21

Анонимен

преди 3 години

19, много филми гледаш. Истинската война не е Холивудска продукция, където един американец с 9 патрона избива цяла армия и дори не се е изпотил. Принципно си прав за правилните места, но тези места не са толкова лесно уязвими. Както някой писа по долу, някои неща са нагласени за пред публиката само..

20

KOSTAS LINKE

преди 3 години

Неутронна или Магнитна Бомба---НЯМА ТАКОВА НЕЩО..Това е научна Фантастика .Още никои не е създал и тествал Неутронна Бомба . Това е Фантастика от екшън-филмите .А '''ЕМИ'' = Електро-Магнитен Импулс, може да има във филма ''Матрицата'' , но не и в живия реален живот .

19

До 14

преди 3 години

Кюрдистан(Сиганистан)за пръв път чуват за такава ''държава''.Где се намира тази Убава страна.да идАм на почивка?

18

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЗАПОЧВА СЕ ОТ ТАМ ЩЕ ПЛАМНИ ЦЕЛИЯ СВЯТ

17

дедовия

преди 3 години

до 15, продължение:В една съвременна война първите две бомби/ракети с такива глави, които се изстрелват:- електро-магнитен импулс. Това е слаба атомна бомба, с определена констукция. Изгаря електрониката в определен диаметър. Това унищожава радари, комуникации на техника, войници.- неутронна бомба. Тя също е видоизменена атомна бомба. Стопява органичните съединения, докато сгради и т.н. остават цели.Идеята е, че дряш няколко ел магн бомби, след това неутронни и фронта на врага изчезва.

16

Гост

преди 3 години

Гърция няма шанс с/у Турция.Византийците да си погледнат историята и след това да минат на бойна готовност.Гърция без това върви към пропастта/банкрут/.

15

Мike Pompeo

преди 3 години

Два Гръцки Миража са свалили два турски ф 16 вчера вечерта . Войната започна , и туркия ще загине.Остров Кастеллоризо е ГРЪЦКА ЗЕМЯ И ''ИИЗ'' Е 300 МОРСКИ МИЛЛИ = 550 КМ .САЩ, ФРАНЦИЯ И РОССИЯ СА СЪС ГЪРЦИЯ . А ГЕРМАНИЯ Е ПРЯКО АНГАЖИРАНА В ГЪРЦИЯ .РОССИЯ ВЗИМА ИСТАНБУЛ И ГО ПРАВИ ГРЪЦКО-РУСКИ ГРАД .

14

дедовия

преди 3 години

16, много си заблуден. Войните, които до момента си гледал, са нагласени. Там американците обират дадена нация, но войната е пародия.В истинска война само с няколко бомби, или ракети, изпратени на правилните места, десетки и стотици хиляди военни изчезват за мин. Тоест 500 хилядна армия не е заплаха. Американците удариха с неутронна бомба летището в Багдад и изпариха 36 хиляди елитни иракски войници. Една-единствена бомба.

13

Анонимен

преди 3 години

вероятно рано или късно ще се стигне до кратки военни сблъсъци, но до пълномощабна война - не. и двете икономики се задъхват, разчитат предимно на туризъм и земеделие, а за война трябват пари. които никой отвън няма да им даде.