10

Само ВМРО

преди 3 години

Краси Каракачанов премиер. Пак ще удвои заплати и пенсии, ще пребори корупцията и престъпността н а малцинствата. Той с тези обещания влезе в парламента. Изпълни ги. Пак за него да а гласувате

9

Анонимен

преди 3 години

Нещо не мога да разбера. Никой от познатите ми не гласува за тия. Никой от техните познати не гласува за тия. Кой точно гласува за тях ? Защото, ако статистически са мнозинство, все някой трябва да познавам, дето пуста бюлетини. Срам ли ги е да признаят или какво ? И после, 30% гласове. Как стават тия работи... или *** са повече от колкото показва статистиката, или гласовете се броят криво, след влизането в урните. Най-вероятно и двете.

8

Анонимен

преди 3 години

и в затвора ще можете да си правите преценки, всичко за вас свърши !

7

Анонимен

преди 3 години

И как този ....... определи какво искат мнозинството в България, които му дава право да говори от името на хората?!Според последните проучвания 68% искат мафията да си ходи това са близо 4 млн, а те ограбват хората с 17% подкрепа или 1,2 млн.Мафията вън стига глупости.

6

Анонимен

преди 3 години

тия мажоретки дразнят много !

5

Хау

преди 3 години

......Данните на социолози показват, че при избори няма много да се промени ситуацията в парламента", посочи още Ангелов.........И така да е, трябва да се променят чиповете в главите на хората и политиците. Иначе става, *** защо да ядем, след като пак ще огладнеем. Затова гнясане до дупка, избори и смяна до поссирране, по-добре да плащаме за избори, отколкото да седят партии по 10години, да се окопават, реално да сме държава без опозиция, коректив, а милиардите да потъват в разни далавери.

4

Анонимен

преди 3 години

Абе щом Валери винкела онзи ден каза, че Горанов бил най-добрият финансов министър от началото на прехода до сега ясна ни е хавата.Беееегайте, че как казва шефа Баце ще ви го засилим с 200 в дупарите!#оставка

3

Анонимен

преди 3 години

Пфу грешки! Безкрайно съжалявам , че гласувах за пишман войводите нямат разлика от гелбавите.

2

Анонимен

преди 3 години

Чао чао, никога повече в парламента !

1

Анонимен

преди 3 години

Смехоран!