30

Браво

преди 3 години

Браво за Закона ,поне някаква светлина в тунела за бедните български семейства..не можем да отречем,че това е най-хубавото нещо на Правителството.Ако имаше повече грижа за хората и да няма дразги между Премиер и Президент,щеше да е прекрасно .Поне да се приеме тази абсолютна давност,че хората да сее успокоят и да почнат да живеят

29

българка

преди 3 години

Тези наистина са много, ама много нагли. Ако спрат да говорят, ще е по-добре. С празните си приказки само влошават собственото си положение - толкова са ***,че не могат да го разберат. Валерката тези дни обясняваше, че 350 000 били гласували за тях - това БЕШЕ преди почти 4 години. Сега ситуацята е различна. И аз гласувах за ОП и съжалявам. НЕ съм очаквала до такава степен да обслужват Боко и Доган-ефенди ! СРАМ И ПОЗОР ЗА ОП! Това им беше първото и последно влизане в парламента !ОСТАВКА!

28

Анонимен

преди 3 години

Долу мутрите!

27

Анонимен

преди 3 години

брей ами до сега къде бяхте бе

26

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

По улиците са по-будните и ненаранените от Бойко;))) Ако нараните ненараните, ще станат още по-малко. Зависи колко пари ще даде ЕС, за да даде Бойко;))) И тук вече жзависи, Бойко на кой ще даде;))) Дали ще требе да взема от курбаня на Тумбака и Винкелът или ще досипе в казаня за тях, а трохите ще фърли на врабчетата;)))

25

Анонимен

преди 3 години

аз съм една от онези, които не гласуват и знам защо. просто отказвам да избирам между отровно, вмирисано, мухлясало, развалено или вредно. друг избор не ми е предоставян. но като човек, плащаш данъци, живеещ по правилата, имам правото да критикувам, изисквам и сравнявам. и ще го изисквам от всеки един политик или управляващ, без значение с какъв цвят се е боядисал и какво бръщолеви. мантрите 'ако се махнат тези, ще дойдат онези', вече не вървят. и се надявам, да не съм единствената.

24

Анонимен

преди 3 години

Не се ослушвайте като прасета в ***. Тръгвате си,а вие "войводите",това ще ви е за последно да цапате столовите в НС. Излъгахте възрастните хора,защото сте демагози,алчни за пари.

23

Анонимен

преди 3 години

Искам да обера банка и след това да направя преценка, да видя грешките си и да ми се размине с това. И да харча обраните пари...

22

Анонимен

преди 3 години

огромната част не е по улиците, защото бяха в нещо като затвор за 4 месеца и всеки хукна на почивка в чужбина, въпреки отчаяните опити да се напълнят депутатските и мутренски хотели с туристи. наесен, когато българите се завърнат, сравнили дори и икономически неразвитите съседни държави с нашата, ще стане различно. и не са само сегашните хубостници управляващи, чашата отдавна е преляла отвсякъде и на всички нива.

21

Анонимен

преди 3 години

Да,ама най-много в ареста и следствието с тази програма бяха от ОП.

20

Анонимен

преди 3 години

Ако един ден Борисов се чуди как изпусна питомния български народ да си припомни ВМРО.Те му съсипаха мандата и политическата кариера.

19

Анонимен

преди 3 години

Ало вие чели ли сте програмата на ОП!И колко много направиха през годините!Другото е хейтърство!!

18

Анонимен

преди 3 години

С революция не става!!!!Или си правиш партия с програма или се реформират традиционните партии!Това е демокрация!Иначе от метежа се възползват маргиналите!

17

Анонимен

преди 3 години

Проблемът не е в това кой къде е и колко хора са у тях или на улицата.Проблемът е в грешното управление на мошениците нагоре.Това ,че по-голямата част не са излязли е защото или са обезверени или знаят ,че е безсмислено.Не означава,че ви харесват ,особено пък вас ВМРО.Вижте си негодниците,може би само Искрен Веселинов е с някакви качества и е добродушен.Другото ***.

16

Анонимен

преди 3 години

Кои са нужните комунистите ли!Те потриват ръце!Но този няма да минат само с камъни както 97година Този път ще я погребем тази партия!Омръзна ми от експерименти

15

Спрях за почивка

преди 3 години

Не съм на улицата и бачкам, но това не значи, че не съм с протестиращите! Колко ти трябват, че да вденеш?! Милион, два? Не разбра ли, че с шайката ви са адмистрацията, обръча от фирми и ***? Както и няколко заблудени овце, изповядващи философията на по-малкото зло.

14

НФСБ

преди 3 години

ОП ще има повече депутати в следващия парламент, а коалицията ще преследва квалифицирано мнозинство! НАРОДА е с нас, защото ние сме за България, а не за русия! Радев ще кацне в следствието , за предателство в руска полза, а мафията на божков, бобоков, пеевски, прокопа и сие ще гният в затвора, там е мястото на костов, нинова и всички крали през " прехода"! Видов ден е вече дрогари!

13

Дисидент

преди 3 години

Хората са ви направили трезвата преценка. Ненужни сте!

12

Не е вярно

преди 3 години

Основната ви грешка е, че сте високомерни, корумпирани и нагли. Вървете си докато още можете.

11

гост

преди 3 години

Симеонов и Бойко се изтокова преди малко с промените в кабинета. Свърши вече - настроихте хората още повече срещу себе си.