55

Анонимен

преди 3 години

това на Елените го практикуват от 10 години . постоянно те цъкат с някакви такси , а в същото време храната и всички услуги са на възможно най-евтино ниво . за това не стъпвам в хотел на арабаджиеви .

54

Мен

преди 3 години

До Повръща ми се...Добре че повръщаш на черноморието а не в гърция или в палма:) Там поне няма повръщащи. А сигурен ли си че не е от вечерята или от чистата вода?

53

Повръща ми се...

преди 3 години

......от родните хейтъри, нямат стотинки да почиват в Дюн и оправданието винаги ''няма да давам пари на мутрите'' - няма да даваш, защото НЯМАШ ! Те в Палма де Майорка собствениците на бутиковите хотели да не са забогатяли от продажба на кукуруз по плажа бе, стотинкаджии ???

52

Мен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовМожеш ли да ми кажеш един български хотел или курорт където почиват или имат собственост световно известни хора. Едно бързо търсене и в гърция излиза че почиват:Leonardo DiCaprio, Shakira, J.Lo, Meryl Streep... И доста други световни звезди. Моля те кажи ми колко е евтино на Миконос, Санторини и Крит и как прошляците ходят до там.

51

Атанас Велмазов

преди 3 години

Мен, ахахахахаах истинските богати ходел ''на Гърцията'' хохохохох изпуснах си пирата в захлас и през носа ми излезна от смях ахахаха, записах ти час за Курило, преглед и санаториум за 1 месец, аз плащам пхахахахаахах

50

Анонимен

преди 3 години

До 36За там нямат кураж да извоюват.

49

Да ви го..

преди 3 години

Абе вие двечките дето говорите за "скАсаняци"..., та личи си, че сте богаташки *** успели в живота щот са го засмукали. Научете се на правопис преди да коментирате, вярно не ви е нужен, дълбоко гърло е достатъчно, но цапате ефира с чалга маниер....!

48

Скъсаняк

преди 3 години

Аз затуй почивам при познати и си носим сандвичите и бирата от хоремага на плажа - така е хем по-евтино, хем по-безопасно. Между другото думата koмплekсаp не идва ли от думата комплекс - т.е. такива са всички, които почиват по комплексите на морето, ходят там за да се покажат колко пари имат (пред други като тях естествено) и за да си правят селфита за фейса.

47

Ейй

преди 3 години

Хора не разбрахте ли? Не посещавайте родните "хотели" по Черноморието. Толкова ли е сложно да се зпазва това правило за да се избегнат рисковете не само за приятното прекарване, но и за здравето ви? Отидете на планина или на някоя китна къща за гости с басейн. Има толкова алтернативи

46

Сурката

преди 3 години

До ТониКато гледам какво бижу му е архитектурата... Прилича на болница. Разгледайте малко снимки от така омразната ви гърция, не на скъпи хотели, на средна ръка такива. Тогава ще видите, че сравнението ви е смешно.

45

Мен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовДа сравняваш който и да е хотел по клоакоморието с гърция е смешно и си личи, че не си мръднал извън страната. 40лв за интернет може да ти искат само ако си на някой много заврян остров където принципно е скъпа самата услуга. Дори по гръцките острови, които бтв са на светлинни години от тоя измислен хотел и като обслужване и като цени няма такива такси. Или за паркинг. В дюн ходят първенюта, истински богатите са по топ дестинациите измежду които е гърция. Бг е в долната част.

44

До екземпляр 23

преди 3 години

В Гърция чисто море, широки дивни плажове, наистина 5 звездни комплекси, всеки ден на различн място, кеф ти на къмпинг - кеф ти на хотел или квартира при бай Димитрис, страхотни таверни и пазарчета, фрапета. Живи и здрави да са гърците, защото не са като алчните мутри и мутреси и уважават хората. Имахме страхотна крайбрежна ивица и чисто море, но го съсипваме. Призовават "елате" и "изберете българското", но отново ни мамят. Бедността не е порок - научете се да уважавате хората, които ви хранят!

43

Атанас Велмазов

преди 3 години

Убедил съм се на 100%, че Б.ай Г.А.Н.Я е най-комплексирания, з.лобен и мал.оумен тип на Земята- когато пие бира на най-ниски цени в Европа, храни се на най-ниски цени в Европа и плаща в пъти по-малко не си снима касовата бележка и не поства във Фейса, ама когато един път ''се мине'' и реве с десетилетия, безгранична комплексарщина ! Хотел Дюн е бижуто на българското черноморие, чувстваш се като Бог във всяка една секунда прекарана там, ако нямаш парички ходиш ''на Гърцията''

42

Тони

преди 3 години

Убедил съм се на 100%, че Б.ай Г.А.Н.Я е най-комплексирания, з.лобен и мал.оумен тип на Земята- когато пие бира на най-ниски цени в Европа, храни се на най-ниски цени в Европа и плаща в пъти по-малко не си снима касовата бележка и не поства във Фейса, ама когато един път ''се мине'' и реве с десетилетия, безгранична комплексарщина ! Хотел Дюн е бижуто на българското черноморие, чувстваш се като Бог във всяка една секунда прекарана там, ако нямаш парички ходиш ''на Гърцията'' .......

41

Анонимен

преди 3 години

И после ревем че няма туристи...

40

До Ванче

преди 3 години

И аз тъй! Скасаняците в панелката!

39

Ванчето

преди 3 години

О, хотела Дюн е чодесен. С бившия ме е водил там 100 пъти. Място за паркиране ви аги е имало, кат спрем с Поршето Кайена как да няма. За скасаняци с ефтиния коли разбира се няма места. Всяка жаба да си знае гьола. На бившия баща му бичеше на обществени поръчки а на сегашния има фабрика за млекопреработка. Вече бичим само по екзотичните дестинации. На нашто море му се наситихме

38

Qwerty

преди 3 години

Стига с тези абсолютни глупости-"Ако е упоменатото някъде значи хотелиерът е в правото си." По вашата логика, ако искам да отида някъде на почивка трябва да изчета всичките условия, а преди да седна в ресторанта трябва да го облетя с дрон, за да съм сигурен, че не съм пропуснал някоя такса. Ами не ми се занимава, искам да си резервирам през телефона и като се прибера вкъщи да са ми изтеглили точно толкова колкото съм очаквал.

37

Чиновник

преди 3 години

Простолюдието все гледате да минете тънко. Капризите ви и претенциите ви са безкрайни, обаче пари не искате давате. А лукса и екстрите струват пари. Няма как да отседнете в хотел 4* и да плащате като за общежитие. НО, понеже точно това искате, затова ви ловят с разни "изгодни" оферти.

36

Анонимен

преди 3 години

Да фалират всичките дребни жалки мафиотчета по морето, даноооооо