95

Анонимен

преди 3 години

Ето, народа искате заплати като на запад, ама като ви станат такива заплатите и тук, цената на бутилка вода ще стане 1000 евро.

94

Анонимен

преди 3 години

До АнгелНе те знам в какви хотели си бил, но навсякъде в Европа има безплатен WI-FI в хотелите. На рецепцията има парола и си го ползваш колкото искаш. Хайде стига сте заблуждавали хората.

93

Анонимен

преди 3 години

Ще почивам вече само в този хотел, благодаря че ми отворихте очите.

92

До 99

преди 3 години

До Анонимен - с тоя правопис да ми обясняваш за вода от 1000 евро небивалици и да викаш как някой бил неук е пълен цирк.

91

Анонимен

преди 3 години

До 103:къде нощувката ти е 80 евро бе? пак си гледал и чел нещо в нет-а .. нощувките са по 20-30 евро на вечер в airbnb с всичко безплатно, интернет-а ти е включен и всичко останало.

90

Анонимен

преди 3 години

До БизнеспаркоВ Гърция не ти искат пари за интернет, обаче и нощувката не ти е 10 евро, а 80 и нагоре. В България искат пари за интернет, когато нощувката е 30-40 лв. в хотел 4*. Няма как за тия пари да има лукс, гледка, и др. екстри. Тези неща са "безплатни", когато са включени в цената. Ти, ако можеш, направи един луксозен хотел и пробвай да го въртиш с цени 20-30 лв. за нощувка да видим, дали ще ти излезе сметката.

89

палячо пъпчив,

преди 3 години

До Анонимен 99Я сподели по-подробно за водата от 1000Е в Италия? А да, също и за интернета за "сeляни и бедни" - те нямат право на свързаност, а?Ей на такива като теб се крепи сегашната хунта!

88

Анонимен

преди 3 години

А бе да ги питам, бизнесите. Като всички недоволни от невероятната услуга на българското море са *** и не разбират, че там е много хубаво. Къде са българските туристите? А ако плажовете и хотелите са пълни, защо искат държавата да помага?И какво означава хотел да иска да се отърве от бедняци, демек клиенти? В криза, хотелиера да Има претенции към туристите, не обратното. Е това е ганьовския дебелитет

87

Анонимен

преди 3 години

Ти си определено ***. Нито те питат чужди туристи нещо, Нито Интернет е 20Е. Аз никога не съм плащал Интернет в България. За жалост немога да кажа същото за Италия, Германия, Испания и други :) Това, че 1 хотел го е направил, защото иска да ограничи селяните или бедните, не означава че е на всякъде. Във всяка държава има такива места. В Италия кюя курорти където вода е над 1000Е. По интересувай се малко *** неук.

86

До 96 Анонимен

преди 3 години

Аз на твое място бих била по-притеснена за правописа си, а не за българските плажове.

85

Анонимен

преди 3 години

Какви чужди ***, никой в Северна Гърция или Турция не знае за съществуването на хотелите на Иля Павлов или която и да било друга мутра. Като ме питат западно европейци дали да идват в България на почивка, не знам как да им препоръчам да дойдат и да си плащат дневно 20 евро за интернет, 5 евро за чадър и 7 евро за паркинг допълнително.Колкото и кинти да имат, пак ще им остане горчив вкус в устата, защото ги прават на бълъци. Е това не може да се осъзнае от българския пишман предприемач.

84

Хотели на пясъка????

преди 3 години

Защо дъвчете толкова този хотел Дюн? Жоро Илиев навремето го беше направил за жена си, даже тя направи целия интериор. След убийството му го продаде,но не разбрах кой го купи. Спрягаше се името на Вълка по едно време. Все тая. Самият хотел е хубав и е направен със стил, не е някаква селяния, типична за Слънчев бряг. Цената отговаря на качеството. Нормално е да е скъпо. Проблемът с Дюн не е колко струва храната или интернетът, а това, че е изтипосан на самия плаж и как е допуснала държавата това?

83

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не съм съгласен с теб. Километрични опашка става заради граничния пункт. Ако сложим един пункт между Варна и Бургас опашката, че е 100 пъти по дълга от тази на границата. Второ мога да ти кажа неща и мога да ги защитя. Мога да посоча и плажове и заведения, където нивото е високо. Това, че ти си хейтър и си мразиш държавата е твой проблем. Аз нямам твойте убеждения. Няма и да имам. Трето по данни на ГРЪЦКОТО министерство юни месец са влезли 25к Българи. Нито са 100к нито са 1милн. Айде

82

Оператор

преди 3 години

До тия богатите дето почиват на Мюн:Абе, земахте ли по 20 кинта за рекламата на Мюн-а?

81

Цоко

преди 3 години

До 898 години съм живял във Варна. Обиколил съм през годините всичко от Крапец до Резово. Имахме прекрасно море, което бе превзето от хора, които нямат никаква идея как се прави такъв бизнес. Резултата го виждаме. И не ми обяснявай колко е хубаво. Беше. И не лобирам за чужди държави. Казвам, че там знаят как се прави такъв бизнес. Доказателство за моите думи се ежегодните километрични опашки по ГКППтата. А ти най-добре ходи на Шокъровия канал на втора буна във Варна. Е там е супер.

80

Анонимен

преди 3 години

Истината е че БГ плажовете са пълни до горе! Стратегията на чужди играчи, чрез *** и медии НЕсработи :) Сега си *** раните в Северна Гърция, където основния поминък е Български граждани. България показа, че може да защити родния си бизнес!

79

ХАХАХАХ

преди 3 години

Абе, ***, какво ми слагате снимки на хотела на Георги Илиев? Що не сложихте снимки на къщата в Барселона и чекмеджето на един премиер, щото такива като премиера едно време бяха шофьори на такива като Илиев?!?

78

Анонимен

преди 3 години

Ти си хапеш *** да ревеш тука, как ходиш с автобуса на гръцките села :) Това не е почивка. Почивка е да хванеш колата и да обиколиш 3 4 места, градове, плажове. В България е супер яко на всякъде. Да има си косурите, но има и хубавите неща. Аз лично се кефа тази година. На много места нивото е високо, на север тези голф комплекси с техните плажове са невероятни. Вкусна храна на всякъде. Живейте си в България тази година, не вярвайте на троловете, които по цял ден лобират за чужди държави.

77

Цоко

преди 3 години

Хапете ли си задните части, а бг хотелиери? Откакто пуснаха дневните екскурзии до най-близкия плаж в Северна Гърция, дори и най-скъсания, оритан и изтормозен нашенец успя да види Гръцко море. И на всички им стана ясно колко сте нагли, алчни и безочливи. А сега не богаташи, не средна класа, а дори и най-окаяните нашенци няма повече никога да ви стъпят на хотелите. Пълни си газ на колата, пазарува от Лидл и газ на юг. Бунгала и каравани има къде колкото щеш, няма платени парко места, няма чадъри.

76

Мер

преди 3 години

Много ме радва как обаче сте снимали хотела на Жоро Илиев, дето е покойник от има-няма 15 години. Що ви е страх да снимате хотелите на живите мутри, които са къде-къде по-скандални от Дюн?