32

А хартията

преди 3 години

употребяванали е?Твърде вероятно и да има такава,защото от тежкия протест,толкова много хора,на човек му се приаква,а ръководителите са си омазани,та може и хората да се избърсват,ако случайно са се допрели до тях.

31

Споко , бе дргаре...

преди 3 години

С тия 29.млрд.Э.от Европата, Боко ще ви купи на кило ,бе...ха,ха, ха,хаааа...КАТО ВИ ЗНАЕМЕ , КОЛКО СТЕ ГЛАДНИ И АЛЧНИ ТОВА КОМУНИСТЧЕТАТА , ЩЕ СЕ ПРЕБОЯДИСАТЕ ВЕДНАГА В ГЕРБАДЖИИ!ЗА ПАРИ СТЕ ГОТОВИ НА ВСИЧКО!КОРНИ Я КУПИХА И ТЯ БЕТОНИРА С ВОТА СИ ГЕРБ, ВЪВ ВЛАСТТА!В СЪБОТА ЩЕ ПОЛЕЕТЕ ПОРЕДНАТА Й "ПОБЕДА" ...НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА !ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ !/Ние от ГЕРБ/

30

Анонимен

преди 3 години

14 ден на София прайд.

29

Анонимен

преди 3 години

По-глупави, необразовани и откровено прости хора никога не са управлявали България, дори и по време на комунистическата диктатура. Комунистът Борисов окончателно е скъсал връзката с хората. Народът го ненавижда и съвсем закономерно го сравнява с тоалетна хартия.

28

Анонимен

преди 3 години

Майтапчии !Вижда се, че са добре гледани хорица от градския центърПък не изглеждат отрошени...цял ден са спамели в Facebook, Instagram и Twitter, сега зареждат смартфоните си със селфи за утрешния "работен" ден.Така а - хора дошли с голямата кошница да "гонят мутрите" само правят думата "Протест" вече мpъсна дума.

27

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Промяна няма как да стане като не направим партия ,трябва да се направи партия за да създадем структури и тнт разберете ако не ме разберете няма нищо да стане

26

rotos

преди 3 години

До америка1332002Той и Беров така броеше протестиращите.

25

Анонимен

преди 3 години

Осраното Трио може да потуши всеки протест. Минчо, Спас, Еленко могат да спрат тока на всеки бунт.Мая Божкова, играчите от "Игралния бизнес" могат да изгонят дори луддите от площада.

24

сюлейман великолепни

преди 3 години

Много джендарски стана протеста

23

Анонимен

преди 3 години

Май преди да изметем мутрите от властта, трябва за изметем "отровното трио" от ръководенето на протестите. Как им ги ражда главата все деструктивни, нелогични и направо *** действия... Докато водят по този начин "парада", със сигурност протестите ще се провалят. Ако се разкарат бързо, има шанс млади адекватни хора да поемат и да успеем. Миниатюрен, но все пак шанс.

22

айде

преди 3 години

Стига с тоя протест, на едни мутри срещу други мутри. А баш Мутрата и ДС офицер Доги сладко пак е отворил шкафчето за новите пачки от ТЕЦ-а.Трябва да се протестира срещу Дог и Пей, те са ***, които ни задушават и се угояват за наша сметка.

21

Бау

преди 3 години

най-добрият начин да помогнете на държавата е: да се образовате и да вадите голяма заплата, за да плащате високи данъци. Това е. Даже не можете да пазите чисто.

20

Ковид-19, вирус

преди 3 години

Тагвам се от цирка...пардон протеста. После ше се тагна в Пирогов и после ше си хода. Майтап, бе Уили, скоро няма да си тръгна... А засега...Оставка! Оставка! Утре елате повече на протеста...

19

Анонимен

преди 3 години

До там се докара тулупа. Народът го замеря с тоалетна хартия. Един тъжен край на един безкрайно *** балкански диктатор...

18

Бау

преди 3 години

Цапате ли ве шаматки загубени? Милеят за държавата, ама друг път.

17

америка1332002

преди 3 години

възпитниците на помощните училища непрекъснато крещят две думи, за да не ги забравят. в пловдив между другото не повече от 20 души на протеста им

16

Анонимен

преди 3 години

До българинбе тия лафмоабети ги слушаме от форумните-партизанреволюционери-патриоти вече 10 години, а на избори се вижда кого наистина подкрепят хората.

15

Анонимен

преди 3 години

Нереза *** чекмедже паша няма полезен ход ,ако продължи да строи турски поток го свалят американските му господари,ако спре проекта го свалят тукашните му господари Пеевски и Догам.Колко и да ви боли герберчета Тиквата е приключен,така,че си търсете работа,защото лапачката приключи

14

Анонимен

преди 3 години

До америка1332002тия от предните дни ги е тръшнала короната сигур.

13

българин

преди 3 години

Групировката на МУТРАТА Борисов от времето на СИК скоро ще си тръгне! Ако някой се заблуждава.Че ГРОБ Ще продължи да управлява както до сега Е в голяма грешка! Времето на ГРОБ изтече! Маса българи вече подкрепяме Тези млади хора по площадите в България! Местото на тази самозабравил се мутра е вече в историята само! ОСТАВКА МУТРО от бившата СИК! Мърдане ням този път! Ще я хвърлиш и то за винаги!