41

пепе

преди 3 години

Чак сега ли се сетихте да проверявате бе? - Да това е единия въпрос.Другия е - защо чак сега Христо Иванов се сети да ходи на гости на Доган....

40

Анонимен

преди 3 години

До Работата В такъв случай, съдиите са много по-виновни от прокурора. И друг прокурор да дойде, нищо няма да се промени.

39

Анонимен

преди 3 години

Доган ще си каже е и какво като има нарушения, аз съм закона тук, аз разпределям и назначавам.

38

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

СТЕНАТА НА АЛЕПУ СЕ Е ОТКЛОНИЛА ОТ ВЯТЪРА. ЗАКЛЮЧЕНИЕ НА ПРОКУРАТУРАТА

37

Работата

преди 3 години

на прокуратурата е да проверява и обвинява, работата на съда е да оправдава. Повечето обвинени са оправдани, особено като става дума за милиони. Това се казва "върховенство на закона". Затова България е на челно място по "усещане за корупция", но корупция няма - факт. Ако проверките се правят по-малко по медиите и повече по фактите може би щеше да е по- смислено. Просто накрая се изкарва решението на съда. Това е важното. Иначе е просто тормоз.

36

след дъжд качулка

преди 3 години

Тоя сарай и това пристанище сигурно поникнаха като гъби след дъжд - за една нощ.Чак сега ли се сетихте да проверявате бе?Сигурно сте яли и пили там, ама сега на мъже се пра*ите.Ако не беше отишъл Христо Иванов и след това останалите - друг път щяхте да проверявате.Блато е там, многогодишно и вонящо блато.Де да видим какво ще излезе от проверката.

35

Чичо

преди 3 години

Прах в очите на заспалия народ.Ще има резултат-колкото имаше онази година,когато оглеждаха отгоре с хеликоптера.Тогава събориха бараките на обикновените хора,а на олигарсите именията ,,не ги видяха,,

34

анонимен

преди 3 години

стената в алепу много непослушна бе, отклонила се.............

33

Анонимен

преди 3 години

Добре де, нали прокуратурата само обвинява и се опитва да събира доказателства. Съдът е този който осъжда. Това означава, че всичко зависи от съдебната система, прокурорът може да си обвинява, но всичко зависи от съдът.

32

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

Прокуратурата погна обекти по Черноморието. АЛО ПРОККУРАТУРАТА ДА ВНИМАВА ДА НЕ ЗАСЕГНЕ НЯКОЙ ЧОВЕК НА НАШ ЧОВЕК

31

Тонката

преди 3 години

Аз утре няма да успея да се изнеса от София щото нещо много ангажименти,обаче Петъка задължително съм на протест на плажа на Смокиня:):):):)

30

От Плевен

преди 3 години

Едва сега ли разбрахте, че има нарушения!? Досега де дремяхте? Дано да има резултат от тези проверки, а да не си останат само проверки...

29

Ненормален

преди 3 години

Браво Гешев"Самоедно съжалявам-няма как да издигнем на президентските избори кандидатуратана Гешев,няма да е успял да се справи с олигархическата мафия на БСП,времето е малко.Но този достоен човек,отдал се на каузата си,заслужавамного."..............И усмирителна риза няма да ти помогне.Цялото гербаво милиционерско воинство, заслужават доживотна почивка при бай Ставри в ЦСЗ!

28

Тонката

преди 3 години

Абе не разбрахте ли,че сужебно правителство няма да има бе?:):):)Па ако ще и Еленко Божков още няколко пъти да спира тока в метрото:):):):)

27

123

преди 3 години

Чак сега...??? СМЯХ!!! Те са там от доста време, чвно са били невидими, а сега ... Прокоратурата прогледна... Разгеле.

26

Дечо

преди 3 години

Не лъжете бе, само мотате, както винаги, за да се укротят хората и после ще си я карате постарому! Оставка, съд, затвор, крадливци!

25

Анонимен

преди 3 години

Това ми прилича повече на имитиране на дейност с цел командировка на море.Оставка

24

Анонимен

преди 3 години

Гешев президент

23

Анонимен

преди 3 години

Пак ще отидат на протеста хората пак!

22

Анонимен

преди 3 години

Бойко се опитва да не е престъпник, обаче не става Оставка на мафията мутри с Каскета и Бойко и ДОГАН и Пеевски