81

Ст@м@т

преди 3 години

Ще замразят всичко незаконно, до изборите. После глей кво става. Пък има и милиарди за усвояване, както каза тиквата :)

80

Анонимен

преди 3 години

Тиквата и Каскета са служители на Шишо.Цяла България се управлява от Шишо чрез компромати, с които държи Тиквата.

79

Анонимен

преди 3 години

Сега от прокуратурата като се опитват да замажат положението какво ще се получи?В резултат най-много да покафенее цялото черноморие, просто ще го размажат навсякъде!

78

Мъко,мъко

преди 3 години

Бащата на убиеца на Цветков е дългуча-депутат на ГРОБ,няма да има съд....Отврат са всичките..."Камчия" резиденцията също ли се проверява?Или там вече е Русия?

77

що днес

преди 3 години

ден след вота на недоверие

76

Анонимен

преди 3 години

"Прокуратурата погна..." - хахаха, нали се сещате че резултата от това "погване" ще е пак...НУЛА?! Какъвто ще е и за убийството на Цветков. Тоя фарс ще продължава завинаги, не протести, а арести трябват.

75

Анонимен

преди 3 години

герб и прокуратурата на герб имат основна роля в бетонирането на България .Тия нито данъци плащат ,нито осигуровки ,нито заплати а и ток не искат да плащат .Еееее ако не падне от власт герб и тяхната прокуратура как няма да има бетон по морето ? Те нищо не плащат ?????? Мафията герб и техния бетон .

74

Анонимен

преди 3 години

Виждам и какви хора защитават Доган.Бивши сталинисти и настоящи мафиотчета.Изключително вредни типажи ,които съсипаха и прехода ни към нормална държава.А падението на т нар либерална група в ЕП е показателно какво става днес в Европа-ислямизация.

73

сминдух енд чесън

преди 3 години

Чудо да видиш ,глухите започнали да чуват ,слепите да проглеждат,трябвало само на море да ги пратят.

72

Ех, море

преди 3 години

Цялото Черноморие е опоскано. Идете и вижте какво се случва в Св.'Константин и Елена"

71

Анонимен

преди 3 години

Я *** той и Прасчо, имал имот с затворен достъп до плажна ивица. Гешев притесни Баневи, които правиха същото, за това не е удобен на йес българчетата.Щефчето с портфейла е на течение нещо.

70

анонимен

преди 3 години

До АТАКИСТСтанишев като беше премиер със съгласието на Волен Сидеров знаеш ли колко му даде на хидроинженера за Цанков Камък?Долу горе се препокриват нещата.

69

Нормално

преди 3 години

във всички цивилизовани държави в Европа е така. Работи се по сигнал. Няма защо да се впечатлявате и да си мислите, че е някакъв български заговор. Просто там хората са свикнали да дават сигнал за всичко. Дали, карате бързо, как сте паркирали, свирите ли на пиано, построили сте нещо на терасата и ли сте си сложили чадър... съседите бдят.

68

Анонимен

преди 3 години

Както каза президентът, медийно правосъдие. Изтипосали тука един пасквил да четем, че били правили проверки някакви и действия реални - никакви. Утре - пак същото. Тая лента се върти вече 30год. и яко втръсна.

67

мак

преди 3 години

Пунта мара. Като давате разрешителни за строеж бъдете така добри да контролирате, нали има органи, на които това им е работата, дали всичко е законно, а не някой работи на спокойствие, стената като с магия става хотел, заграбват територии, изсичат гори, но чак когато това излиза наяве, хукват да проверяват и констатират.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67Нали знаеш, че Доган е създаден от руснаците?Даже е въпросната резиденция Росенец му е подарена от Москва.

65

Анонимен

преди 3 години

Най-големите *** в обществото ни бранят Доган.Предатели и подлизурковци.В ЕС е същото.Най-долната част от елита им са т нар либерали.

64

Анонимен

преди 3 години

Доган остана да го бранят най-*** в ЕС-либералите.

63

Евстати Кюмурджийски

преди 3 години

БГ-то е като Кувейт! Където и да копнеш излиза черно. Ама не петрол а ***, измами, далавери, простащина и безнаказаност!

62

Един от БКП

преди 3 години

До До:Един от БКПАз съм за Румен Радев и Васил Божков и против Тиквунята и Гешев Каскета,нещо ме бъркаш!И наистина съм много горд,че едно време дядо ми като партизанин,че и прадядо ми са откраднали тонове сирене и кашкавал от мандрите на фашистите.