21

Анонимен

преди 3 години

За сметка на това частните болници са яко финансирани да мерят кръвно на бабите.

20

Анонимен

преди 3 години

И стига с тая Корнелия, бе. Бе в тая държава има хора които не виждат по далече от носа си. За тях всичко е синьо или червено, комунисти или десни, Левски или ЦСКА....

19

Анонимен

преди 3 години

Милиардите европейски евро до тук не стигат. Те стигат единствено до нечии шкафчета и каси!

18

Гювеч

преди 3 години

Сменяте Бацето. Идва Корнелийка Нинова. Ще се оправим само за месец. След това старата песен.Сменяме Нинова идва ДПС. Е тогава ще цъфнем!

17

Революция!

преди 3 години

Това не е от днес! Колко пъти се оплакваха лекарите...Ако протеста не успее сега, ще станем свидетели на най-голямата емигрантска вълна в историята на България! Революция!

16

БДЖ София

преди 3 години

Цяла България е така не само този диспансер,ЦК на ГЕРБ финансира и строи само в СОФИЯ.Ако се разходи някой проверяващ ще закрие тези места.Тази хунта която е на власт унищожава всичко,но проблемите са още от Станишев и продължават.Няма решение Фалит ще бъде всичко.Работна сила заминава а бе з нея няма икономика.

15

Bergen

преди 3 години

Руснакът Портних нали трябва да има подържан палат със собствен път построен от фирмата, която прави всички ремонти в общината.

14

Ф.С.В.

преди 3 години

Че то и в Бургас е така--емигранти от Силистра ямбол Шумен Разград Сливен -накрая сринаха всичко с тяхната селяния и простотия -Повечето Бургазлии напуснаха Бургас завинагИ!! Почти не мога да видя бургазлии вече!! Бургас е най отвратителният град за живеене -Дори Кмета с Фес на главата ни предаде- Каза че от както сме се помнили сме били от СТРАНДЖА САКАР- териториятя с най дивите селяни!! Бургас СВЪРШИ!!

13

Хемус

преди 3 години

Варна е абсурден град,понеже се напълни с добруджански колибари,и всякакви марсианци от Разград,Силистра,Ямбол и Сливен!Нормалните варненци избягаха в чужбина или си купиха имоти в селата около града,понеже тия животни не се търпят!Колкото до тубдиспансера,ами да пият една студена вода,сега е модерно пари да се източват през коронавируса!

12

!

преди 3 години

Глупости, поредната анти правителствена пропаганда. Като не им харесва да работят във Варна да одитът да работят в Германия или ВБ, там се търсят лекари и сестри. Но трябва да учат език а те не искат, иска държавата и общината да ги храни.

11

Анонимен

преди 3 години

Крадливата тиквa търсете

10

Аз

преди 3 години

Но шкафчетата са пълни, както и самочувствието на Боко.

9

Тонката

преди 3 години

Е айде сега... Поне не са ги обляли още с фекали. При такъв кмет - толкова. Важното е, че БВП расте и сме свободни да пътуваме

8

Анонимен

преди 3 години

Варна е абсурден град. Не знам как живеят хора още там.

7

Пъдар

преди 3 години

Закривайте я тази държава и ночка

6

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВИЕ ВЪВ ВАРНА ПЪК ЩО РЕВЕТЕ. КВИ ХОТЕЛИ ВИ НАПРАВИХА.Е ВЯРНОЕ ЧЕ СЕГА ХОДИТЕ НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ НО НЕ МОЖЕ ВСИЧКО ДА ВИ Е НАРЕД

5

Възмутен

преди 3 години

Затуй пък шахиншаха на Шейхство Доганостансарай -шейх Догань си има приказен дворец направен му от нас робите дето цял живот сме бачкали и сме внасяли данъци и осигуровки че да могат подобни крадливи типове да си живеят царския безгрижен живот!Ами конфискувайте го и направете болница там бе!

4

Боко Тиквата

преди 3 години

НЕЗАБАВНО да бъдат командировани Муфтата, Кантара, Кунката и Бай Киро Пенсионера в Тубдиспансера- Варна!! Тогава ще има заплати и то - високи !!!

3

vlady

преди 3 години

За съжаление във Варна повече от година няма компетентен служител, който да разгледа проблема - работната му виза не беше удължена.

2

ЕЛЕНА

преди 3 години

А ТОГАВА НА КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ В КОЙ ДЖОБ )?