20

Анонимен

преди 3 години

Сега луда ли ще я изкарат? Вместо да се включи в една друга секта, където много, ама много ще я обичат (намира се в Сливен) и ще избият от празната й глава всички мисли за насилие над по-слаби същества. Дано детенцето никога не се върне в това "семейство".

19

До Ники

преди 3 години

Абсолютно съм съгласна! Това беше първото нещо, което ме изуми в този репортаж!!! Такива неща се правят със сърце, с ясно вътрешно убеждение в смисъла на тази кауза...тази май е за парите..очевидно е, че у нас схемите са на всички нива, но за каквито и пари да става въпрос...психиката на едно дете трябва да е приоритет. Ако и останалите приемни родители са от същия тип...тежко им на невинните душички...

18

Анонимен

преди 3 години

Това да е урок за онези,които се включват разни религиозни секти,които им промиват мозъците и унищожават бъдещето им и съсипват живота на техните семейства,има дори самоубили се млади хора попаднали в лапите на разни сектанти,други пък си подаравяха имотите или даряваха средства,тези секти използват религията,за да промиват мозъци и в своя изгода,вървейки по труповете на заблудените овце!В Гърция,полицаите ги преследваха и затваряха подобни сектанти,за да не промиват мозъците на хората.

17

Анонимен

преди 3 години

И двамата родители не стават,егоисти са и не им пука за това дете,каквото и да говорят,дайте детето на родителите на майката,ако са свестни хора и не са религиозни фанатици!

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе виждаш ли,че майката освен,че е нанасяла побой над детето е и религиозна фанатичка с промит мозък,какво ще излезе от това дете,ако го оставят при нея?Ще убият бъдещето на детето!Ако има свестни баба и дядо и не са религиозни фанатици,най-добре да го предложат първо на тях,те ще го гледат по-добре от чуждите!Религията е опиум,забранете да се изучава религия до 21 годишна възраст!

15

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали съм прав, но тази бърза реакция на службите е най-накрая нещо положително в тая страна. Дано да не се бъркам!Защитата на децата е едно от най-съкровенните неща които властта трябва да прави. В края на краищата точно тези деца ще се превърнат в успели възрастни или в криминални нещастници.

14

Ники

преди 3 години

Забележете изказването на приемния родител-"Аз нямам нужда от деца, те имат нужда от мен"Явно всичко за тази е заради парите.... Представям си кооолко ще е загрижена за мъничето.

13

До 11 Аз

преди 3 години

Щото тези деца за да се гледат се искат пари, дрехи, лекартства ако се наложи...нали се сещаш че жената няма фонд най-вероятно... айде най-сетне раздвижете ги тия мозъчни клетки. ако не сте забелязали всичко е с пари и никой не кара на фотосинтеза.МЪЖЕТЕ В БЪЛГАРИЯ СМЯТАТ, ЧЕ ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА РАСТАТ ПО ДЪРВЕТАТА. НЯМАТ НУЖДА ОТ ПАРИ. КОЯТО ЖЕНА ТЪРСИ ПАРИ Е МЕРКАНТИЛНА! ДЕЦАТА СЪЩО! ТЕ НЕ БИЛИ КАСИЧКИ. САМО ЗА ПРИЕМНИТЕ МАЙКИ СЕ ЗАЧИТА, ЧЕ ГЛЕДАНЕТО НА ДЕТЕ СТРУВА ПАРИ! НО НЕ И ЗА БИОЛОГИЧНИТЕ!

12

Анонимен

преди 3 години

Не мисля, че майката е луда, от това, което видяхме. Тя е религиозна фанатичка и член на някаква секта очевидно, тъй като профила и във фейсбук е пълен с подобни простотии.. След като може да върши всичко това, очевидно не е луда. Детето нямаше вид на недохранено, но въпреки това за него ще е по добре да го гледа някой друг, тази ще го по бърка или ще му промие мозька на тема религия.. Видяхме, че тя вече го е научила да и целува ръка... Лошото в случая е, че и таткото не става, явно...

11

Анонимен

преди 3 години

Такова красиво момиченце,колко трябва да си сдухан за да му посегнеш?!не мислете че приемната майка ще го гледа като свое!според мен е добре да се даде втори последен шанс на истинската майка!инак тежко и за двете!инак финишно насилие се случва когато насилника е отчаян и депресиран!офф ,толко е тъжно...!

10

Аз

преди 3 години

До ?Щото тези деца за да се гледат се искат пари, дрехи, лекартства ако се наложи...нали се сещаш че жената няма фонд най-вероятно... айде най-сетне раздвижете ги тия мозъчни клетки... ако не сте забелязали всичко е с пари и никой не кара на фотосинтеза...

9

Анонимен

преди 3 години

Истанбулската конвенция! Жените са само жертви на насилие, мъжете са само насилници!

8

Анонимен

преди 3 години

Дано детето да е добре и адекватно да се погрижат за него. Милите същества, не заслужават такава съдба.

7

баце

преди 3 години

До IvoБрат - за да пуснеш подобни клипове в мрежата, или трябва да си наистина луд, или да изпълняваш поръчка. Не мога да ти кажа кое от двете е истина.

6

баце

преди 3 години

Сачева, клипа изкуствен ли е за да си оправдаеш инстанбулската конвенция в социалния закон или сте се постарали да докарате жената до лудост с герберащината си. Не вярвам на подобни новини. Нещо не се връзва.

5

Анонимен

преди 3 години

Да го дадат за осиновяване в България, а не да го гледа някоя си за пари. Толкова много семейства чакат за дете.

4

Анонимен

преди 3 години

А улавия Минчо Терориста няма ли да го вкарате в психиатрията?

3

Анонимен

преди 3 години

А на посещение в психиатрията кога може да и отидем. Часовете за свиждане ме интересуват. За едни приятели питам

2

?

преди 3 години

Да бе, няма нужда от деца, ама взима заплата и помощи за приемни деца. Защо не го прави безплатно?

1

Анонимен

преди 3 години

тълпата сега ще започне да защитава майката и да обвинява църквата, Васо е прав, че тълпата е бавна, защото е тълпа