113

Анонимен

преди 3 години

Ромите емигрират повече от нас.

112

До 112

преди 3 години

Гета има навсякъде, където ги има онези. Примерно в Румъния, Македония, Сърбия, Унгария, Словакия и т.н.

111

Анонимен

преди 3 години

Всички хора в България са бели?Тези явно не са били в Хърватска, Словения, Словакия....Прибалтийските дори не ги споменавам :)

110

До Робинзон

преди 3 години

В Гърция и Турция пушат повече и от България. Казваш, че комунизма ги е научил.

109

Нанесени щети:

преди 3 години

Първични, вторични разпоредители на средства изисква съгласуване с първичния разпоредител за всяко изразходване на бюджетни средства, което означава, че на всичко свързано с изследване и развитие първичния разпоредител отказва поради нежелание, липса на средства или откровен инат оформен от лобистки или щуробаджанашки интереси, както и оформените стратегии. И ако стратегиите на първичния и вторичния разпоредител са противоположни налага се първичния, което създава централизация и еднаквост!

108

Анонимен

преди 3 години

А най-лошото е, че на хората, които управляват България (не, не са политиците, други са, разни Дс-кадри) грам не им дреме.

107

Анонимен

преди 3 години

Ахаха а знаеш ли как Германия Франция Испания и тн. Се пазят да не изчезнат като вкарват мароканци алжирци тунизиици сириици турци.Те така..

106

Когато започнаха

преди 3 години

нискотарифните полети, питали чужденците, какво Ви направи най-силно впечатление в България, а те отговорили "Че тука ВСИЧКИ ХОРА СА БЕЛИ".

105

Анонимен

преди 3 години

94, кой не те е налазил бе, спец, България е фул с роми, дето са по-зле и от ония с раничките и дългите бради. Аз такива гета като българските с роми не помня някъде да съм виждал.

104

Анонимен

преди 3 години

България загива бавна и мъчителна смърт - най-бързо изчезващата нация на планетата, и това е факт публикуван в западните медий а у нас нищо, тишина.Стреснете се хора ... събудете се

103

Нанесени щети:

преди 3 години

Липса на децентрализация,развитие на феодални модели, неантропоморфно развитие на съзнанието и мозъчните процеси, наличие на противоконституционна дискриминация между науките, изкуствата и спорта.Липса на уважение към учителя поради близо десет годишен отказ от повишаване на възнагражденията и статута на държавни служители, което елиминира в основата си идеята за образованието като национален приоритет!Първични, вторични разпоредители на бюджетни средства създава посредници и липса на автономия!

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106Ще направим ПО-ДОБЪР СВЯТ!Великите сили са смачкали българите, защото от ватиканските документи знаят, че ние сме МОЩНИ СИЛНИ И МОЖЕЩИ, но са им казали как да ни прекършат! Обаче ще дойде деня! ... НЕ НА ТРИ МОРЕТА ... А НА ТРИ ОКЕАНА!

101

бг

преди 3 години

А Томислав Дончев зове за търпение.........

100

Анонимен

преди 3 години

Уж бяха Италия и Испания, ама ... айде тихо, че някой е направи връзката, че е нормално 85+ годишните да унмират, ама като имат и Корона в кръвчицата, ги изкарват жертви и ламтят за евро пари...

99

Анонимен

преди 3 години

Има полза и от това, че в България е гадно. Дори бежанците не искат да са тук. Щом сме сто години след света, когато света загине нас ще ни има още сто години!

98

Анонимен

преди 3 години

Българите в Германия друсат ли кючек друсат тпи ли са тпи.Е за кво да ода чак до Германия.Та те са ми ясни.

97

Анонимен

преди 3 години

Ето защо на българина не му пречи ковид и не вярва даже,че го има!Българина си мре от рак и ифаркт,инсулт те с неква корона го плашат!Хахахаахах!!!!

96

до 96

преди 3 години

До Анонименточно така ! и си прави квот си иска ! и работи как си иска ! и ше ходи на 2метра с колата да ти се прави на велик ... те тва е манталитет от ОРИЕНТА! не е ли ?!!?

95

Пропуснати ползи:

преди 3 години

Графата включва крайно необходимо осъвременяване и ремонт на материалните бази, тежки квалификации адекватни на съвременността, промяна на образователния модел адекватен на хоризонталните бизнес модели както и модерно, съвременно поколение отговарящо на критериите и изискванията на Европейския съюз и пазара на труда! Вместо това получаваме предметът Вероучение, който е противоконституционен, крепостен и средновековен. Страхотна смяна на "чипа" Симо!

94

Анонимен

преди 3 години

На фона на този факт короната изглежда простокато поредна мина по нашия път.