173

Chujbina

преди 3 години

Kato ste tupo pleme i si izburate *** tska shte eLoshoto tepurva predstoi za bg

172

Анонимен

преди 3 години

До ЪъъъъъЕ, как колко?Целия.

171

Ъъъъъъ

преди 3 години

А Сърбия и Турция колко получиха от Евразийския съюз за коронавируса?

170

АНТИСЕКТА

преди 3 години

ВИЖДА ТЕ ЛИ НИКОЙ НЕ НИ СПАСЯВА ОТ СМЪРТНОСТТА НО НИ СПАСВАТ ОТ ИЗМИСЛЕНИЯ КОРОНКА А ОТ ИНФАРКТИ РАК БЕДНОСТ НЯМА СПАСЕНИЕ ВАЖНОТО Е ЧЕ ОТ КОРОНКИ ВИ СПАСЯВАТ ВСИЧКИ СА СЕ ЗАХВАНАЛИ МЕДИИ ДОКТОРЧЕТА ПОЛИТИЧЕТА ТЕ ЩЕ ВИ СПАСЯТ КАТО ВИ НАМАЛЯТ ПОПУЛАЦИЯТА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ!

169

Хаахх

преди 3 години

Маргарин от нефт,абе вие не сте добре.Оцветявал се е с въглища но преди 100 години.До 90-те години маргарина е бил вреден,както и доста неща преди да разберат.В соца се използваше така неречения промишлен маргарин на калъпи.Който беше с връзки и се избиваха за него.И престанете и с това ГМО,по веремето на соца беше пълно с така наречените хибиридни центрове и сега още им стоят сградите.Отдавана не се използва хидрогенерирането при маргаринети.И да ви кажа има доста хора с лактозна непоносимост

168

Зозо

преди 3 години

ми то това с герб живот ли е, поне да не се мъчим дълго

167

1

преди 3 години

Най-висока смъртност имаме заради сърдечните заболявания, които се дължат на нездравословен начин на живот, за който българите сами са си виновни: хронични пушачи, пиячи, не спортуват, не слизат от колите, доста злоупотребяват и с други субстанции. После вкупом обвиняват други за собствената им простотия и глупост.

166

ДЕМОГАФФФ

преди 3 години

ВИСОКАТА СМЪРТНОСТ СЕ ДЪЛЖИ НА ВИСОКАТА РАЖДАЕМОСТ по времето на ЛОШИЯ СОЦИАЛИЗАМ!!!

165

Българин

преди 3 години

Това ще бъде ли отразено в пенсионната с-*** !

164

ikar

преди 3 години

До Анонимен 175 Преди Втората св. война германците са правели маргарин чрез синтез на каменни въглища и получените мазнини се хидролизират. Сега има и други начини.

163

ето това

преди 3 години

Това е пример за фалшиви новини...При Лидер на Балканите,Човекът ядящ ъ..ъ.. торта Сахер, този който е най-подготвен/ за какво? всеки знае/, този който три папи са го галили по главата, Човекът еднокнижник, който с широките си гърди спря камионите с трупове и сега не сдава власта , само защото ни обича и иска да ни поведе към победата.... Не може да живеем най-малко...не, не вярвам. Ако беше при Орешарски е друго.....

162

Анонимен

преди 3 години

Защото имаме най-добро управление,което се грижи за здравето на хората.Защото имаме най-добро здравеопазване,нищо,че събираме капачки за кувьози.Защото се храним с най-добрата храна и купуваме най-добрите и евтини лекарства.Защото заплатите и пенсиите са ни най-високи и можем да си позволим всичко това.Защото властта изобщо не краде от нашите пари,за да имаме всичко това.Забравих да сложа кавички на тези изводи.

161

Анонимен

преди 3 години

172, кой..... го е пуснал тоя слух че маргарина се прави от нефт, ве кухари? Маргарина е супер вреден продукт за ядене, но не се прави от нефт. Прави се от олио, с последващи много химични процеси, всички разрушаващи здравето, но не се прави от нефт! Тъ..потия..та на онези които мислят че се прави от нефт и на онези които го ядат като по-малко вреден уж от маслото, е същата!

160

Анонимен

преди 3 години

Казват че французите са най-дълголетни заради червеното вино, ама дали е така...

159

Анонимен

преди 3 години

Барба Ганьос и Хунтата му ще ни довършат!Ясно е за всички ,че за тези алчни и нагли типове няма нищо свято.

158

Анонимен

преди 3 години

Животът значително се е подобрил и удължил в сравнение от преди 100-150 години,и резултатът е на лице.От един-два милиарда хора,сега сме почти 8,или може би гоним 9-тката.Изхранването става по-трудно,пренаселени сме на земното кълбо вече,и Гея не може да ни изхранва вече.За това се прибягва масово по света към ГМО,а и също хранителни продукти като ,,магарин''-на,произведени от нефт.Месото/свинското като го печеш,и мирише на нафта,а в пилето почти няма протеин,то за 45-50 дни,какъв протеин?

157

Да бе да

преди 3 години

До SHEFAАбе кап....т а земи си напрегни мозъка малко и прочети статията от евростат.Па вземи и прочети малко за Ото Варбург.Човека е получил нобелова награда за храната още преди 100 години.

156

Robinzon

преди 3 години

Поне да бяхте и споменли че България е с най-малко заболели от рак в целия ЕС.Процента се вдига от заболявания на кръвоностаната система демек от пиене и пушене и нерви.Бъдете коректни и не спестявайте данни като ЗКПЧ.

155

Robinzon

преди 3 години

Всъщност в началото на класацията са всички бивши соц.страни.Първите 10 в негативната класация са бившите соц.страни сега членки на ЕС.А защо ли е така.Които бяха най-бедни по времето на соца сега са първи в класацията.

154

Христо Христов

преди 3 години

До маркиз Дьо ла Панкур/150Франция са здрави, защото имат много млади афроараби...