64

Анонимен

преди 3 години

?4.2 млрд. На година исках да напиша грешка...

63

Анонимен

преди 3 години

Е ся ще видите кон боб яде ли.... Не само няма подадат оставка, но ще се вкопчат още повече във властта. По ? 1.2млрд на година, голямо лапане ще пада, а народя па шго дуфа сополив и под вода....

62

Анонимен

преди 3 години

да изметем недоразумението мухобойко

61

Анонимен

преди 3 години

Айде, заразените рязко надолу!

60

Анонимен

преди 3 години

Още 29 милиарда евро ще бъдат откраднати от мутрите. Сега разбрахте ли защо мутрите не подават оставка?

59

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

Другари, Поздравявам Ви за СедмоЛетката! По-Велика е от ПетиЛетката!! Планова Икономика в 21 век в Потъващият Съветски Союз на Эврапа!!!

58

браво, браво

преди 3 години

Българският народ брагодари само не отпускайте парите преди да изтече мандата на Властелинът на ЧЕКМЕДЖЕТАТА, че нищо пак няма да разбереме от помощта Ви

57

Реалист

преди 3 години

Безвъзмездната помощ за получените от нас пари е 30 % от 29 млрд докато в повечето останали страни тя е 50%..

56

Реалист

преди 3 години

Само за справка, Гърция взима 70 млрд, а Румъния почти 80 млрд.. :)

55

баце

преди 3 години

Нещо се объркахте. Боко е искал 50 милиарда, дали са му 29 за срок от 7 години. От тези 29 милиарда е мъгла колко са безвъзмездна помощ ... може би около 7 са безвъзмездни, другите 22 са заеми дето трябва да се връщат. Имам жестоки съмнения , че безвъзмездната помощ е съизмерима с вноската ни на страна член на ЕС за период от 7 години. Тия нас ни минаха с 200 мили в час, а нашия ги мина само с 200 км в час. Ама щом пресата пише, че еването е победа за нас , еми вярвайте си.

54

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЗнаеш каквото са ти продиктували любимите ти диктатури. Пропаднал комунистически *** като теб да обсъжда законност и демокрация е като крадец да обсъжда мерки за сигурност.Иначе, успя ли да идеш на почивка, или понеже много ти знае устата си гол като пушка?

53

Христо Христов

преди 3 години

До 54Знам аз, много добре знам какво значи.Просто не съм пропаднал брюкселски тpол да се крия зад общи фрази...

52

к.46

преди 3 години

До Мъко,мъкоВ школата Симеоново не обучават пожарникарите на западен език. Но кандидатаспирантския минимум включва три изпити, единият от които е владеене на ЗАПАДЕН ЕЗИК. Не смятам, че той се изразява в мучене, което Падишахът добре изпълнява.

51

Строг париченконтрол

преди 3 години

Да се уточним: тези 29 млр.евро са за 7 години - до 2027 г., така че на година се падат по 4,2 млрд. и герберите да не врещят, че догодина ще има нов транш. Тази годишна сума (8 млрд.лв) е достатъчна за начално поемане на дъх ако разумно се използва.Реколтата от пшеница е 1/2 от нормалната, туризмът ще премине на печалба през втората половина на август,печалбата от животновъдството ще бъде минимална, а повечето автопредприятия ще чакат тези зад граница да преминат на нормален работен режим.

50

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТъй като си нямаш идея какво значи "върховенство на закона" предлагам да продължиш с традиционните ти неадекватни бъртвежи и не забравяй по-честичко да хвалиш любимите ти диктатури докато изпълняваш 16 часовия работен ден.

49

смешно е вече

преди 3 години

Направо си е тъжно да гледаш колко много бавно развиващи индивиди вярват че ще получат нещо, НИЩО няма да получите, както и нищо не получихте когато беше " бума" на вируса. Всичко отива в чекмеджето на долната тиква и групичката му.

48

излагация

преди 3 години

Как може все още да не знае чужд език, вече почти навякъде ти искат два допълнителни езика а този *** не може без преводач, излагация както винаги.

47

Христо Христов

преди 3 години

До 1Това ли е опорката на *** ***? Защото точно това значи "върховенство на закона".

46

1

преди 3 години

Естествено, че ще се разберат. Всички са наясно колко важен проект е ЕС, а това, че финансирането е обвързано с върховенството на закона е още по-добра новина: всякакви опити за радикализиране на разни лидери, заиграващи се с популизъм ще бъдат пресечени от корен.

45

L.

преди 3 години

Този милиард да не отиде за субсидии на някой ТЕЦ - например варненския?