211

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Бате е говорил за другия дядо на момчето, ама тоя гузен негонен бяга.

210

Преводач на Мафията

преди 3 години

Лука Браци спи при рибите = Лука Браци е убит, не го търсете.Дядо ти е комунист = Знаем кой е дядо ти и всичките ти близки, не пускай жалби.Ха-ха-хаСмях!

209

Мафиотски Превод

преди 3 години

Нали знаете филма Кръстника? Така. Има една сцена, в която дават на Корлеоне риба в бронежилетка. В сцената го обясняват като "Лука Браци спи при рибите" - сицилианско послание, че Лука Браци е убит.Е точно това направи Бойко Борисов вчера, казвайки че дядото на бития е комунист. Превода от мафиотски език е: "Не пускай жалби, защото следим близките ти"ЕВАЛА МАФИОТЧО! ГОЛЕМ КРЪСТНИК СИ ТИ, АМА ТРЕ ИЗЛИЗАШ ОТ ФИЛМА ВЕЧЕ, ЩОТО СМЕ 2020 И ДЕЦАТА ПОРАСТНАХА, А ТИ СИ НА 60 ГОДИНИ, ПЕНСИОНЕР.

208

Заплахи

преди 3 години

Спри жалбите, защото знаем къде живеят близките ти!КЛАСИЧЕСКА МУТРЕНСКА ЗАПЛАХА! АКО СЕ УПЛАШИТЕ, СЛЕДВА УНИЩОЖЕНИЕТО ВИ! НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА СТРАХА!

207

Посланието до БИТИЯ

преди 3 години

Спри с жалбите, защото знаем кои са близките ти.КЛАСИКА!

206

Мутренско Послание

преди 3 години

В мутренските среди, подобно изказване означава САМО ЕДНО: "Знаем кои са близките ти, внимавай какви ги вършиш!"НИКОГА НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ОТ МУТРИ! ТЕ РАЗЧИТАТ НА ВАШИЯ СТРАХ! АКО ИМ СЕ ОПЪЛЧИТЕ СЕ НАCИРАТ!ЗНАЙТЕ ГО! ИМАЛ СЪМ ПРОБЛЕМИ С ТАКИВА ИЗМEКЯРИ! НЯМАТ . ПРЕДИ ИМАХА, ВЕЧЕ НЕ! ИЗБИХА МЪЖЕТЕ С - СЕГА СА САМО ЗАПЛАШВАЧИ!НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ ДА ВИ РЕКЕТИРАТ!

205

Премиер Заплашва

преди 3 години

Знаем кой си, знаем кой е дядо ти, знаем кои са близките ти, внимавай какво правиш!Бойко БорисовПремиер на Република България, член на Европейски Съюз

204

ПРИТЕСНИТЕЛНО

преди 3 години

Премиера е наредил да се провери цялата фамилия на момчето, така ли?Това ли е премиера на България? Държава, членка на ЕС? Това ли е ЕС?КАК ИЗОБЩО СТИГА ИНФОРМАЦИЯ ДО БОЙКО БОРИСОВ, ЗА ТОВА КОЙ Е ДЯДОТО НА МОМЧЕТО?! ТОВА Е СКАНДАЛНО! МЕГА СКАНДАЛ! СКАНДАЛНО Е ДА ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА В ЕС!СЛЕПИ ЛИ СА ВСИЧКИ?

203

Моят Анализ

преди 3 години

Споменавайки дядото на момчето, Борисов (бивша мутра от СИК) цели САМО ЕДНО:Да каже на протестиращите "Знаете, че мога да ви намерА! Цялата ви рода мога да намерА!"Това само по себе си може да се приеме като ЗАПЛАХА за живота, присъща на мафиоти и подобни изказвания са НЕДОПУСТИМИ от един премиер... още повече премиер на държава от ЕС!ЕС, СЛЕПИ ЛИ СТЕ? EU, ARE YOU BLIND?

202

Лично мнение

преди 3 години

Бойко някой път наистина не знае какви ги говори. Все търси виновници навсякъде и те са винаги и само от БСП,като бик се побърква като види червено. Не е било редно изобщо да навесва дядото на студента,дори и да е бшл комунист.Самият Бойко е бивш комунист и неговата синя партия е съставена от бивши комунисти.

201

Анонимен

преди 3 години

"Падна ниско краля Слънце. Много ниско.... чак ми става жал."По-ниско от мандраджиите е невъзможно да се падне.

200

Малко странно....

преди 3 години

Съмнявам се МИЛИЦИОНЕРСКОТО ЧЕДО Бойко да е имал мераци да учи в Хага или Амстердам... Масква - да, ама другото... айде моля!Това няма как да стане! Няма шанс!

199

Комунист

преди 3 години

Голям гаф на Бойко Борисов. От този гаф проличава слабост , параноя и страх.Падна ниско краля Слънце. Много ниско.... чак ми става жал.

198

-

преди 3 години

Много моля, всички на тяхната възраст са били комунисти, освен Бойко Борисов, само той не е бил комунист. И затова Тодор Живков го е харесал за свой бодигард, да го държи под око един вид.

197

Абе...

преди 3 години

Защо никой не коментира ФАКТА, че Томислав Дончев от ГЕРБ обяви война на гражданите?!Това само по себе си е достойно за оставка на цялото правителство!

196

BGN

преди 3 години

Кралят Слънце голямо безселие показа с този си коментар, ама нали 10г живее с насаждането на омраза и все комунистите му виновни ...

195

Томислав Дончев

преди 3 години

Ние сме демократи.Но най-важното за нас е, че няма да подадем оставка, дори да стане гражданска война. Ние може и да я спечелим! ПоВТАрям! Да я спечелим!Чухте ли ВА народ ли сте, кво сте там?! ПОВТАРЯМммм! ДА Я СПЕЧЕЛИМ!Преял Гербав власт не пуща!

194

Евтаназия

преди 3 години

Държава с толкова ТУМОРИ в нея трябва да се евтаназира. Само така ще се освободи пространство за държавата на МЛАДИТЕ и ПО-УМНИ ГРАЖДАНИ.ФАКТ

193

Биби Пенсията

преди 3 години

БАЦЕ ПЕНСИОНЕРА ЛЪЖЕ ПО 365 ДЕНА В ГОДИНАТА, 24/7.Старостта не му се отразява добре. Трябва да го ЕВТАНАЗИРАМЕ ОТ ВЛАСТТА, ЗА КОЯТО СЕ Е ХВАНАЛ, КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА.ВЛАСТТА НЕ ТИ Е СЛАМКА! ТИ СИ СЕ ПРЕВЪРНАЛ В ТУМОР ЗА ВЛАСТТА! КЪШ!

192

Анонимен

преди 3 години

150 Баба ГицкаС истинското име Па ча вра е търкала някакви жълти плочки! Само дето не каза тарифната ставка в какво е била - рубли или в натуралност/стока!Не е ходила по далече от първата спирка на трамвая или автобуса, ама умува за Хага! Умствено не узряла, ама раздава с широка ръка съвети!Иска от другите явното име, ама сама тя е Баба Гицка. Колко ли мозък трябва да се ампутира, за да се постигане това гениално умопомрачение?