122

Анонимен

преди 3 години

Дайте ми 24 часа власт,само 24 ч.

121

Гласувайте за тях

преди 3 години

Аз ще гласувам,за кой мислите а,ще гласувам за Гилотен и Кромуел,да *** знайте,те са правдивите хора от народа,и с песента,Марсилезата

120

проклети предатели

преди 3 години

Какви дебати ви гонят,всички сте за арест и с бодра крачка и с песен Шуми Марица към затвора,без съд и присъда до един.Вие сте съвременните хайдути

119

До Браво

преди 3 години

Вотът ми ще е наказателен. Не съм ГЕРБер, но ще гласувам СРЕЩУ тези, които демонстративно излязоха днес от сградата на Централното управление на БАН, за да подкрепят протестиращите на площада. По-точно казано, излязоха с цел да си закрепят статуквото на хрантутници и шуробаджанаци, овластени в рамките на една институция.Открито показаха на коя политическа сила дължат топлите си местенца и позициите, благодарение на които пълнят гушки и като бурени пречат на българската наука да се развива.

118

Alex2

преди 3 години

Млади и образовани младежи ни управляваха при царя оказа се че и те са голи като него. Добре се облажиха от нашата глупост!

117

Винету

преди 3 години

До истината. Ами доколкото си спомням за купуване на гласове ОФИЦИАЛНО са уличени лица от БСП и ДПС, а не от ГЕРБ. Иначе всеки може да си плямпа каквото му скимне.

116

ДА СЕ ПРЕБРОИМ!

преди 3 години

АКО ДНЕС БЯХА ИЗБОРИТЕ ЗА КОЙ БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ?ИТН/ДБ = палец нагореГЕРБ/БСП/ДПС = палец надолуДА СЕ ПРЕБРОИМ!

115

Браво

преди 3 години

До Аз реших!Това е чудесно, всеки трябва да подкрепя който си пожелае! Ако искаш да подкрепиш ГЕРБ, направи го!Аз лично ще подкрепя ДБ или Слави. Още не съм на 100%

114

ПАРАНОЯСАЛ

преди 3 години

Тия фанатични плеяди са ми познати от времето, когато Слави обяви, че ще прави партия.Започнахте с "анализи" как "чалгаджията" щял да вземе под 1%, а сега се очертава да вземе повече гласове от ГЕРБ. Плеядите на калинките. Думите ви не са нищо повече от глас в пустиня.

113

Аз реших!

преди 3 години

След като прочетох, че и учЕни от БАН са излезли, за да подкрепят протеста и след като видях на снимката феодалните старци, облечени в ритуални одежди,каквито НЕ СА ЗАСЛУЖИЛИ, твърдо реших:НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯ ГЕРБ, макар че досега за ГЕРБ не съм гласувал.Стига вече хрантутене на "наши хора", настанявани на хранилка в БАН през последните 73 години! Вече трето поколение шуробаджанаци пуска корени там,на рахат и на бюджетна издръжка за нищо-не-правене.

112

Тодар Живков

преди 3 години

Ако Тодар Живков чуе как верния му служител Бойко обижда десетилетия труд на БКП, от която самия той е бил част, сигурно ще се обърне в гроба.Бойко, ИЗВИНИ СЕ НА ТОДАР ВЕ!

111

осъдени души

преди 3 години

под ръководството на Герб! Електората ви е на гурбет от много хубаво

110

Байфидан

преди 3 години

До 1 300 000 избирателя. Защо ми се струва, че това за края на ГЕРБ баш сега съм го чел и преди? Кога си го писал пак - през 2013, през 2014, през 2016 или през 2019?

109

Реалист

преди 3 години

До решава. Решава българският народ на ИЗБОРИ кого предпочита да го управлява. Дори и 50 000 на улицата НЕ СА НАРОДЪТ, който е близо 7 милиона.

108

Отчаяните Гербери

преди 3 години

Отчаяните герберастчета не знаят какво да направят и повтарят като латерни как подкрепяме БСП.Сега ще ви обясня защо сте отчаяни. Причината е, че нямате полезен ход. Няма такъв!За това си смучете от пръстите какво ли не, но най-вече вашето любимо БСП... ще ви разбия илюзиите - никой от нас не подкрепя БСП.Даже пожелавам на БСП да вземат по-малко от 1% на изборите. :)))))))Шах

107

Пенявещ се ГЕРБЕР

преди 3 години

Ако не спрете с протестите, ще счупите държавата и ще направите гражданска война, която ще загубите. Типично по СИК-аджийски. Заплахи за живота и здравето до дупка. Само дето в момента никой не го е страх от мутри. :))))))))))

106

Зозо

преди 3 години

До ИстинатаАааааа, а като избраха Гоце - президент с ромските гласове беше супер, а? Клоун.

105

ГЕРБ

преди 3 години

Вместо да се ПЕНЯВИТЕ, можете да кажете последни думи, с които да ви запомним. Няма нужда от толкова ПЯНА. Страхуваме ли ви? Отивате си. :)))))))))))))

104

Зозо

преди 3 години

До ДБ + ИТНЩе спечелите пак в Горно нанадолнище и Пандажик. Големите градове са на ГЕРБ :))))))

103

Истината

преди 3 години

Всички, включително ГЕРБ знаят, че са избрани с ромски гласове.А ромите ако знаеха гОрките как ги експлоатират и ги третират като животни, нямаше да им се верва. Невежеството е блажено