72

Анонимен

преди 3 години

Ами крайно време е и "артистите" да си намерят нормална работа. Социализъма и лежачката отдавна свърши. Сега на икономиката не и трябват артисти. Трябват и качествени обучени работници за индустрията, инженери, специалисти в производствени процеси, строители, мениджъри и др.

71

Гневен

преди 3 години

До АнонименТези,които сте изброили не са артисти,а бездуховни чалгаджии.Да.за съжаление в последните 30 год.за всичко,което опростачва народа ни се плаща добре.Фактът,че не правите разлика между артист и чалгар е ярко доказателство за това ми твърдение!Хората,които знаят,че без духовно развитие всеки народ е обречен са по площадите на БЪЛГАРИЯ!!! Образованите и интелигентни младежи искат да отвоюват ДЪРЖАВАТА ни от пошлостта,невежеството,арогантността и простащината,задушаваща РОДИНАТА ни!!!

70

Анонимен

преди 3 години

да го дух-а

69

Анонимен

преди 3 години

Свободата, артисте, е на върха на таланта! Свободен артист на държавна издръжка е бетер дървено желязо. Седмоъгълен петох...ик. Ето и нещо за спомен от детството - А когато сняг забръска, що ще правиш ти зимъска? Ще поискам, срам не срам...

68

Анонимен

преди 3 години

Вече 31 години нямаме произведение на евроатлантическото изкуство и култура което да поне да е на средното ниво от онези, които бяха създадени в "мрачното" социалистическо минало.

67

Анонимен

преди 3 години

ИнтИлигенте, в САЩ колко метат улици и мият чинии, докато чакат да получат роля? САЩ в кой свят са? "Аз съм творец, нищо, че никой не ми *** творчеството, но сте бездуховни, ако не плащате рекет "творец"! Айде, мутрите вън. Пардон, "артистите".

66

някъде по света

преди 3 години

... че навсякъде по света след скандал правителствата подават оставки."За една нощ се подава оставка и това дори не се коментира. Само в България един, два, пет, сто скандала - и никой не подава оставка"През 2014 Фон дер Лайен е назначила като секретар по въоръжението Катрин Сюдер - успяла бизнес дама, която е работила 14 години за американската консултантска фирма McKinsey. През 2015 и 2016 година McKinsey изведнъж са получили договори от министерството на стойност 250 мил. при бюджет 5 мил.

65

Анонимен

преди 3 години

Ами като са свободни, защо за 31 години демокрация и капитализъм не забогатяха, всички артисти имат милиони при демокрацията, Азис, Милко, Луна, Глория, Галена, Мария, Виктория, Веселина - защо те не са оплакват, че са без доходи заради кризата? Кой им пречеше 30 години свобода и демокрация и пазарна икономика и може да се пътува на запад, кой им пречеше да забогатеят, просто ги е мързяло да положат усилия да забогатеят, а сега се оплакват!

64

Оплаквач

преди 3 години

И аз съм свободен,но си опичам сам питката. Не чакам тъщата,че е зла.

63

Анонимен

преди 3 години

А в комунистическа Русия Мариинский от една седмица вече е отворен и артистите са принудени да дават представления под дулата на калашниците на комунистическия диктатор Путин който си прави експерименти с хората по време на корона пандемията! Ужас!

62

Чикаго

преди 3 години

Нали са интелигентни,умни, а чакат на държавата.Да измислят нещо, та да печелят.Пусто и дърво!В САЩ не мислят така , а търсят сами изход.После идва държавата.И Кенеди го е казал.Да четат речите му.Мартин Лутър Кинг също.

61

Анонимен

преди 3 години

Га ядъхти кифтяята ни ривахти.

60

Демократ

преди 3 години

Без доходи са защото са прости и некадърни, умните и кадърните артисти при демокрацията правят милиони и си купуват имоги за милиони, хората в Холивуд при демокрацията накупиха имоти за милиони я Робърт Дауни Джуниър, Кияну Рифс и всичките имат имоти за милиони, а тези некадърници не могат един имот да купят, като дойде кризата продават един имот за 10 милиона и си живееш, какво се оплакват като са некадърни, само умните и кадърните успяват при демокрацията.

59

гост

преди 3 години

Протестирайте и вие щом сте без доходи или без предложена временна работа до края на кризата с короната.

58

Анонимен

преди 3 години

Тия ли са на площада? За колко?

57

Хм !?

преди 3 години

Е нали тези артисти, пеейки ,,45 години стигат" ни обясняваха как ще се върнат в селата да обработват земята, възстановена след ликвидация на ТКЗС-та. Какво им пречи сега да отидат по селата, сега е активния сезон и работа има. Има работа и в строителството, търсят работници. Защо се излежават и чакат милостиня?

56

Анонимен

преди 3 години

аман от артисти еми да хвашат мотиката и да се захвашат с нещо стойностно .. домати , пипер и аз мога да рева че нямам пари, ама едва ли някой ще ме нахрани ...

55

Анонимен

преди 3 години

АМИ ДА ИЗЛИЗАТ НА ПРОТЕСТА! НЕ ДА РЕВАТ НА ПАДИШАХА!

54

Уууу

преди 3 години

Заради такива вече не гледам ТВ, освен Дискавъри-та. Този пич да се информира колко стотици-хиляди в Холивуд чакат "ролята"... и междувременно работят като сервитьорки/ри, шофьори и т.н. и не са чули че се раздават безвъзмездни помощи "по цял свят". Някой са забравили, че всеки се справя сам в личните си дела и не чакат на държавата. А и срамна работа няма! Аз правих една бяня този месец-на познати. И аз и те сме доволни-стана един път! Април останах безработен, но не чакам помощ от някого!

53

ИМА СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ

преди 3 години

ПРИ КАМИОНА НА ТРИОТО ИЗМЕКЯН И ДРУГИТЕ ДВАМА *** ПРЕД НС, ТАМ ИДЕТЕ ДА ВИКАТЕ, СКАЧАТЕ, РЕЦИТИРАТЕ, ПЛАЧЕТЕ, ПЕЕТЕ И ИГРАЕТЕ.