30

хахаха

преди 3 години

До Анонимен кайсии в София има само в бикините ,но там не ги хваща слана

29

Ами...

преди 3 години

хубава работа, ама...

28

ПОЛИТИК

преди 3 години

НАПИШЕТЕ КОЛКО СА ИНВИСТИЦИИТЕ В СИЛИСТРА БЕ 25000 ЕВРО ЗА 31 ГОДИНИ СМЕШНО НО ФАКТ НАПРАВЕТЕ СПРАВКА И ЩЕ ВИДИТЕ!

27

Анонимен

преди 3 години

до 35 Кайсийките казваш около панелките в София си растат? Да прав си! Виждам ги всеки ден.Има и череши вишни ,сливи,ябълки,ок.Но прави ли ти впечатление.Че НИКОЙ НЕ ГИ БЕРЕ? Защо ли? -:) Дано се сетиш! А ако са на село,дали ще ги оставиш НЕОБРАНИ?

26

помнещ във времето

преди 3 години

до 23 Защитните "мрежи" както казваш едва ли ги знаеш!Преди 5 години.се върни 7 на зад.Живях в Силистра.Тези трудолюбиви хора там.Освен земеделието нямат друго препитание!Масивите от кайсии са основно по поречието на Дунав! И не само разбира се.Та тази защитна мрежа е Да се пали сутрин почти мокра слама за да дими и ги предпазва от сланата! Сланата унищожава в зародиш образувалите се малки кайсийки.Попари ли ги Са до там уви!Иначе плантациите от кайсии са по посока Тутракан!Жесток труд !

25

Анонимен

преди 3 години

Айнел и Сезгин да вземат да звъннат на почетният си председател и да им отпусне някой лев от студеният резерв да помогне електората ....

24

izh

преди 3 години

Доганя, в ортаклък със Станишев, *** и сие за 30 години се награби с достатъчно да поеме помощите за верните си ***. Чакаме да видим чалмосаните мутрички колко ще им се откъсне от сърцето. Все пак помнете култовата фраза на Любо Пенев.

23

Анонимен

преди 3 години

Ами кайсиите около панелките в София си растат и проблеми няма

22

Анонимен

преди 3 години

да врьщат супсидиит

21

ПроСоТо

преди 3 години

не е само в силистренско.Тая година е много лоша за кайсиите из цяла България...Комшията има в двора се една кайсия и миналата година едва успя да я обере,раздаваше "наляво и надясно"./той не продава/.Тая година ми се оплака,че едва 3-4 кайсии е успял да набере...А нямаше тук мразовити дни през пролетта..

20

Предния

преди 3 години

А па ти Чивъс Регъл Ройал Салют като мутрите от книгите на Стоев ли пиеш бе бароне?

19

До питанката.

преди 3 години

Питай деде, питай! Па може и на стари години нещо да понаучиш. Че и разбирател на уиски се извъдил. Айде пийни си го със салатка за апетит де. Ааа, не става? Кайсиевката по вървяла! Другия пък и той - Джони "хубаво" уиски било. Смесен бъркоч😜

18

Пенсилвания

преди 3 години

Ей вие големи разбирачи и агрономи се извъдихте.Ходи гледай да видиш как се гледа,и чак тогава акъл давай.То тука е лесно да мякате

17

Анонимен

преди 3 години

Ми то тия дръвчета трябва и да се подрязват, трябва земята да се преобръща. Не става само с претенции за повече пари. Едни трици да беше запалил в 2-3 ъгъла да тлеят, няколко дена да пушат, нямаше да му ги попар сланата. Ама той от къде да знае, кога е гледал овошки, нали само иска да прибира накрая. Ей така става когато мутрите и пишман земеделците започнат да се занимават със земеделие.

16

Анонимен

преди 3 години

6 щайги кайсии е новина?!?!А 6 кокошки съм заклала, КОГА???Вие нормални ли сте БЕ???Квартален стенвестник ли го давате??

15

Анонимен

преди 3 години

Помните ли какво ви казвах, че ще стане като дойде време за черешите и после за кайсиите? А вие викахте, че много хубаво било да задължават супермаркетите да продават български стоки. Всичко е за да се искат по-високи цени за тяхната продукция, а да не се продава по-добрата вносна стока, която и по-евтина.

14

Бай 100ян

преди 3 години

Глупости .Кайсията са село даде сигурно 15 щайги плод .Дори и за ракия ще има !!

13

Анонимен

преди 3 години

Враца дето гарга не каца, а ром на плащада Гери-Никол праска

12

спинакъра

преди 3 години

До фанатотгоратаИ какви са тия защитни мрежи срещу слани,я кажи!?

11

33 дървета в декар

преди 3 години

,градината е 18 декара....поне така е казано в статията......тия от едно дърво по 1 кайсия ли са набрали ? Аре стига глупости.......с години да не е потдържана тая градина ще даде повече.