29

прооост народ

преди 3 години

Бай *** сам се оплеска и прецака! Агнешкото, зелената салата, ракията, разходките, абитуриентските и гьобеците го издокараха! Сега курортите, почивките хептен ще го омажат и на есен бай *** ще е заключен с една торба консерви и КПП-та!

28

Ф.С.В.

преди 3 години

Всичките тези ХОРА които НИ КРАДЪТ в момента са "ПЛОД" НА БКП!!! - Всички те са учили през Комунизма че не трябва да се краде!! -НО всички са деца на ГОЛЕМИ КОМУНИСТИ!

27

Пенчо Перник

преди 3 години

Ще призная правителството, ако ни ограничат от САЩ и Бразилия, е тогава ще я втасаме:)))

26

Драскачи,

преди 3 години

Да не е луд ББ да въвежда положение, нали на следващия ден е пътник. Ще отбива атаките и ще балансира като опитен въжеиграч докато устиска. Какво? Каквото може;)

25

Гошу тъпото

преди 3 години

Къде мога да се заразя с Корона ?- щот искам малко да си почина!!

24

Анонимен

преди 3 години

Защото не може премиерът Борисов, който е компрометиран в страната и в чужбина, който го въртят на малкия си пръст ДПС и дори не може да се съгласи за три оставки с коалиционния си партньор, да спасява България от кризата. Обществото не иска да го управляват мафиоти. Така че, ако обичат, ГЕРБ да си отиват, да се видят в огледалото и да се готвят за следващите избори, завърши Румен Гечев.

23

Анонимен

преди 3 години

Около 4,6% от починалите от вируса са млади хора. Пробвайте дали ще оживеете! Ако вие успеете да оживеете, направете си експеримент и с по-възрастните си роднини. Може голямо наследство да получите.

22

Анонимен

преди 3 години

До Търсим коронаВчера умряха 2 млади без други болести.

21

Анонимен

преди 3 години

Парите текат в определени посоки и българският народ затова е излязъл на улицата. От ББР се крадат стотици милиони, от хазарта също, заяви социалистът.Въпросът е защо ГЕРБ извади студения резерв от държавното предприятие Марица-изток 2. Марица-изток 1 и 3 са на американците. ГЕРБ нагло вадят от държавната ТЕЦ резерва и го дават на Ахмед Доган. И после твърдят, че той не го управлява, посочи един от проблемите Румен Гечев.Българският народ иска нови избори. Защото не може премиерът Борисов, който е компрометиран в страната и в чужбина, който го въртят на малкия си пръст ДПС и

20

Анонимен

преди 3 години

ЕС ни заразиха с корона и сега ни слагат и в домашен затвор и ето резултата от евроинтеграцията. Борисов забогатя от еврозоната.

19

Анонимен

преди 3 години

По думите му Българската банка за развитие, финансирана от българските данъкоплатци, финансира олигарсите на България. Има няколко големи крокодила, които обикалят около нея. Това не са малки и средни предприятия. Това са фирмите на Пеевски и на другите олигарси. Потоци от пари текат към фирмите и обръчите на ДПС и ГЕРБ, коментира още Гечев.По неговите думи 700 млн. лв. са били откраднати от българския данъкоплатец,а отговорен за това е министър Горанов, който фактите и българският народ посочват като министър на ДПС.Парите текат в определени посоки и българският народ затова

18

Търсим корона

преди 3 години

По-добре да изкарате короната сега през лятото,отколкото през зимата.Затова избирайте- или на протеста,или в чалга-клуб.Там са "безсмъртните".Компанията ще е една и съща, в смисъл хора с някакъв интелектуален дефицит. Иначе нямаше да са там, да си губят времето с непродуктивни занимания.Щото някои си протестират от 30 год., други друсат кючек,в търсене смисъла на живота.Едните са щастливи от заниманието си,другите с мазохистична компонента.После не ходете на гости на майка си 2 седмици поне.

17

Факт

преди 3 години

Очаквано развитие като резултат от неадекватните мерки на правителството на Бойко Борисов от началото на епидемията досега.

16

Анонимен

преди 3 години

Управлението и компрометирано, българският народ го обяви за мафия, станахме за срам в международните медии, изброи Гечев.Той припомни, че вота на недоверие, който БСП внася, е за корупция. Според него вдигнатият юмрук на президента е юмрук срещу мафиятаНикъде по света мафия не се отстранява с галене с перце. Тя заслужава юмрук, обясни социалистът. Народният представител от левицата заяви категорична подкрепа за исканията на младите протестиращи. Младите хора искат оставката на Борисов. Те искат да живеят като младите хора в другите държави от Европейския съюз, добави Гечев

15

Ф.С.В.

преди 3 години

Есента Банките заедно с Прасчо - ще ЖЪНАТ Хотели и Бизнеси - и то Международни Бизнеси и Компании- само гледайте !! Огромна манипулация се прави с България !!

14

Анонимен

преди 3 години

Корупцията влияе като симбиоза между представителите на едрия бизнес,които искат да трупат пачки извън законите и в нарушение на принципите на демокрацията и властта Всички ключови министерства на това правителство са поверени и от години се управляват от елита на ДПС,като изпълнители са ГЕРБ и техните сателити.Самият факт, че в момента се оттеглят тримата ключови министри с финансови потоци, е повече от показателен.Това коментира пред БиТиВи Румен Гечев, депутат от БСП.Той бе категоричен, че оставката е неспасяема и необходима за България. Управлението и компрометирано, българският наро

13

Анонимен

преди 3 години

От лъжите на герб и другарите им се стигна до тук да ни затварят от всякъде,днес в Гърция има 11 заразени ,а нашите отново маниполират ,Борисов се изказа че щяло да има много вълни)!!!само ви подсказва ко ни чака за бъдище

12

Професор Изпитател

преди 3 години

Философският Въпрос не е някакво си Вирусче!! Вируси винаги ще има - всякакви!! Философският въпрос е !!,,-дали Земята е Плоска?/ и дали въобще някой е стъпил на Луната ??- и Дали Бананите и Тоалетната хартия ще изчезнат завинаги!! всичко друго е конспирация на конспирациите -Слава Богу нашият народ е умен и въобще не се хваща на Световните Лъжи на алчни Евреи-герберудисти и всякакви садисти!

11

вестник Дума

преди 3 години

"Ключови министерства се управляват от ДПС, а ГЕРБ са изпълнители"

10

Анонимен

преди 3 години

Борисов ще трябва да връща карантината защото сме жълти преди да сме станали червени. Няма да може да пътува и до Брюксел.