69

Анонимен

преди 3 години

Ми те дискотеките и клубовете са отворени също. Пиян човек не знам как спазва дистанция и дали един метър е достатъчен

68

Анонимен

преди 3 години

Какво направиха юпитата преди време, уредиха се с имоти и пари.

67

Анонимен

преди 3 години

България-остров на благоденствието, в пандемия? Под диктата на един триъгалник заблудени овце?

66

Анонимен

преди 3 години

Заразените се увеличиха, заради заблудени те овце, които искат за една нощ,България да стане остров на благоденствието, с млади, добре изразяващи се крадци.

65

От НЛ

преди 3 години

Малко факги-В Нидерландия също вече масово се тестват(население над 17 милиона)..НО за седмица имат 534 заразени...В Бг все неверници-дискотеки,ресторанти,почивки и при 300 нови НА ДЕН-такав вирус няма!Ама не само Бойко ни е виновен....

64

До 70

преди 3 години

Ти явно се имаш за специалист по всичко. Като изтрезнееш пак ли е така, или ти минава.

63

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че като има повече хора в риск да са заразени, ще се правят повече тестове и ще има повече нови случаи. Не знам защо някои обръщат нещата наобратно. Ако ще и един милион тестове да се направят в група хора, в която няма нито един заразен, броя на откритите нови случаи няма да се увеличи.

62

1222121212

преди 3 години

стига с тези глупости бе драскачи сте , а не журналисти!!!като правят 5 пъти повече тестове е ясно, че ще са 5 пъти повече "заразените"...стига сте дращили!!!!от ден първи на 1000 теста има около 50 нови......и с и без карантина, маски, каски и подобни идиотщини е едно и също около 5% от направените тестове са положителни!!!

61

Анонимен

преди 3 години

"мерките упорито се разхлабват"Мерките се делят на адекватни и неадекватни, но упорито ни втълпяват деление на строги и разхлабени. Има ли разлика между една строга неадекватна мярка и една разхлабена неадекватна мярка? Мерките на правителството са такива - неадекватни.

60

ъъъ

преди 3 години

Яд ги е, че сме отличници, затова. Сега, като спрат да пътуват към Гърция, ще намалеят тестовете, съответно и заразените.

59

Анонимен

преди 3 години

Натрапва се странното впечатление, че докато в началото на пандемията българското правителство направи всичко възможно да ни предпази и бяхме нещо като "отличници", сега става точно обратното: въпреки непрестанно увеличаващите се заразени, мерките упорито се разхлабват, като че ли на инат. Скоро ще ни изолират напълно и няма да можем да пътуваме никъде. А за чуждестранни туристи - и дума да не става!

58

Анонимен

преди 3 години

Като цяло пенсионерите са с маски в магазините, а останалите са често без маски или с маски под носа, при това на опашката на касата се бутат в теб сякаш ще минат по-бързо.

57

Защо

преди 3 години

Може да са възрастни - но това не ги прави по-малко нагли или по-малко прoсти. Каквото почукало, такова се обадило. Значи аз трябва да се мъкна с маски лятото и да ги пазя, е те най-нахално се пререждат без да им мигне окото. Е нема нужда.

56

:)

преди 3 години

БЦЖ-то май нищо не помага, вече ставаме компот!

55

ПроСоТо

преди 3 години

Лойко иска да изпроси неколко милиарда преди да избега позорно.Как може да стане това?-Вар. 1."Овладяхме кризата с короната",..както се хвалеше съвсем доскоро,ЗАБРАВИХТЕ ЛИ?!..или:-2.-"Много сме зле,давайте парата да успеем да са справим!"..Естествено,вариант 1 отпада.За това сега ще раздуват "данните" до безобразие...А хората?..-Тех собаки ги яли!..Тиквата дори не е в състояние да осъзнае,че са го турили за "ПРЕМИЕРИН" на Републиката!Пред очите му има само една ЯСЛА,която го е хипнотиз

54

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаНа Мангъров се плаща за това, което казва, така, че той за себе си е прав. Кога друг път ще има тази възможност да напълни чекмеджето? Ха-ха.

53

До Защо

преди 3 години

Не се ядосвай такива са, изкукуригали и нагли!Днес на паркинга в Кауфланд излизаме с жената тя кара и един пенсионер паркирал излиза назад нагло и безпардонно! Жената минава край задницата му а той при разминаването вика - " ама ей що не спря ***, искаш да се блъснем ли".....нагъл нагъл, вместо той да изчака и да излезе нас обвинява! Жена ми винаги дава път, но наглия му подход я издразни!Трябваше да изляза и да му извия врата, но гледам вече да не се ядосвам!

52

Анонимен

преди 3 години

Половината починали в България не са пенсионери. От заразените само 9,76% са на възраст над 69 години. Грубо казано работещите пенсионери крепят икономиката на България.

51

Анонимен

преди 3 години

Важното е че дискотеките работят на закрито. Купонясвайте и протестирайте докато може, да спасим сезона.

50

Анонимен

преди 3 години

Всеки, който се занимава с политика е корумпиран по някакъв начин. Така, че ...от трън на глог...Дали ще е Борисов или някой друг ,за народа няма да има голяма полза. Даже може да стане още по-зле в условията на тази световна криза и е абсурдно да се правят някакви рокади .Винаги се избира най-малкото зло. Няма 100% свестен човек, който да иска да е политик...