98

искам да попитам

преди 3 години

И когато арестуват Бойко Борисов?

97

Хабаровск

преди 3 години

Хабаровск иска оставката на Путин. https://youtube/watch?v=42KNrf5zp8Q&feature=share

96

Анонимен

преди 3 години

ВВС !

95

джо

преди 3 години

До някой 90. Всички диктатори свършват така, да ама камиларите.Напрегнете ги тези сиви клетки като пишете. 90 те години за Руснаците бяха пълен катарзис, много хора нямаха нито работа , нито надежда за нещо по - добро в бъдеще. Също както сега е у нас. Означава ли същото за Борисов? Историята си върви със собствен ход и времето ще покаже, кой е крив и кой прав. Фургал ще има сериозен проблем с правосъдието и навярно ще си плати за действията си ,за разлика от нашите олигарси.

94

Анонимен

преди 3 години

До Копмунизма умреСталин уби само антикомунистите. Останалите милиони умряха, защото се оказа, че без хора, които наистина да работят, накрая и комунистите умират от глад. Защото те няма да се хванат сами на работа.

93

Копмунизма умре

преди 3 години

Сталин изби всички истински комунисти и 60 милиона граждани на СССР с глад и лагери.След Сталин имаше само диктатура не и комунизъм....

92

Няколко ///

преди 3 години

Кои са жертвите и каква е цифрата това няколко не е като да изпиеш няколко водки говорим за трупове....

91

ето

преди 3 години

Хабаровск рано или късно ще дойде на тоя акъл - ще се отдели от Русия. И Беларус ще скъса с РФ. Което Русия прави на другите, то я сполетява. То не бяха големи руски мечти за избухване на Йелоустоун, за разпад на ЕС и за разпад на САЩ. То не беше грабене на украински територии. То не беше Сирия. Накрая, което Русия прави на другите, ще сполети нея самата.

90

до Невъзвращенец

преди 3 години

Скъпи, Фургал е от партия ЛДПР, а тя е доста мощна партия, ръководена от Жириновски. Обаче и Жириновски се прави на приятно разсеян в случая. Не му се разваля достлука с Путин и освен това, синът на Жириновски, Егор, ръководи руския парламент. Да не ти казвам колко са богати от тази фамилия. Жирик си пази интересите и твърде няма да се притесни за Фургал.

89

1

преди 3 години

Над русия се спусна поредната тъмна нощ, на тирания, безправие и брутален произвол.Някой ден,когато диктаторът си отиде, отново ще бъдат изненадани , колко напред е отишъл свободния свят.

88

Невъзвращенец

преди 3 години

А в България е още по- зле. Опозиция НЯМА.

87

Мда

преди 3 години

Русия и Турция все повече си приличат.И на двете територии опозицията е в затвора!

86

Анонимен

преди 3 години

Тоя град е невъзможно да се уоравлява от Москва. /на 8 00О км/ освен със страх, реоресия. В това се цели Путин И хората разбират

85

Анонимен

преди 3 години

Руските медии не отразяват протестите в Белорусия по разбираеми причини. Ако си позволят видео и коментар, Бацко веднага ще ги обвини в организацията им.

84

някой

преди 3 години

Много е интересно какво става в Беларус, но никой не пише - протестите вече са месец и са много големи във всички градове, бият се даже, има хиляди задържани, изборите са другия месец и тамошния Бойко - Лукашенко е вкарал в ареста двамата най-силни кандидати, а по проучвания Лукашенко има 3% одобрение и дните му са преброени, ще има революция. Вижте в ютуб, но не се отразява нито тук нито в Русия, щото и Путин е следващия. Всички диктатори свършват като Саддам и Каддафи

83

антизападопоклонник

преди 3 години

До индикатор,Аз не видях Фургал да има поддръжка от нашите медии, нито пък да е поръчкова статия! Влез в тубата и даже ще видиш, че протестите са по-сериозни, отколкото се внушава със тази статия! На руснаците май вече им писна да ги лъжат и с предтекст някаква там стабилност и да им съсипват държавата. На всичкото отгоре богаташите, някой от които и пряко свързани с властта, да им се подиграват, че живеят бедно и в мизерия, а всъщност точно те имат отговорност за това им положение.

82

Анонимен

преди 3 години

До 85. Руснаците са силни националисти. Защото КГБ дебне. Хлътнели по запада и му намират компромат и дохода му пада. Затова те едно говорят , друго милят, трето вършат

81

ИНДИКАТОР

преди 3 години

BBC, удебелен шрифт, сърцераздирателна история, цитати от никого не известни...Познати признаци. Ясно - поръчкова статия!(И сугурно си го е заслужил - иначе нямаше да е подръжката на нашите политически медии.)

80

Анонимен

преди 3 години

Иначе случая е заплетен от една срана убийствата през 2004-2005 година на двамата бизнесмени не са в конфликт на интереси с бизнеса на Фургал , но от друга страна престъпната групировка която се направила убийствата, той е имал контакти с тях.И остава въпроса дали той е шеф на въпросната групировка за което е обвинен или просто е имал взимане и даване с тях.В онези години той не се е ползвал с влияние просто е бил обикновен бизнесмен.

79

Анонимен

преди 3 години

За сравнение с Радев прави впечатление, че Сергей Фургал призовава народа да се пази от короновируса и да не прави протест.Все пак руснаците са силни националисти и винаги мислят за всички руснаци, не като българите които предпочитат спасение поединично.