219

Да-а-а

преди 3 години

не му е лесно на този Борисов. Тука е като в детска градина. От една страна президента вършее с руснаците та Бойко трябва да го спасява от САЩ. От друга страна разни протестиращи провокират ДПС, че и протестират и искат оставка, а той трябва да ги оправдава в Европейската комисия та да не излезе, че се нарушават права и свободи в България. Прокурора се държи като изтърван и пуска компромати по медиите... Не знам дали има пари и заплащане дето да заплатят нервите които хаби с тези простоти

218

ГранДове - грантове

преди 3 години

Най ме е страх,че Тиквоний вместо грантове ще ни донесе от Брюксел гранДове, тоест бюлюк испански благородници. Тиквоний не знае разликата между двете думи и ще му пробутат вместо пари средновековни титли на испански благородници.

217

Анонимен

преди 3 години

,,Ще обсъдим...''- Борисов ,слугите не обсъждат ,слугите само изпълняват !

216

Анонимен

преди 3 години

Абе заплатаджиите сами ще си бутнат стола. Бизнеса ми е оцелявал и при Костов и при царя и при Серго и при Баце. Все ми е тая кои ще дойде, но най-добре беше последните 5г. Обаче първите дето ще цъфнат са точно тия протестиращите, още няколко месеца и ще има бая уволнени и после ще ги питам. Заплати от 1500лв ще са мираж. Аз вече съкратих бонуси и на по некадърните заплатите, двама ербапи напуснаха. Не е нужна дестабилизация. Има избори скоро, да бяха изчакали. Сега и на запад няма работа...

215

анонимен

преди 3 години

ТОЙ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ВЪЗСТАНОВИ Я ТА ОТИДЕ ДА ВЪЗСТАНОВЯВА ЕВРОПА. ТУК ВРИ И КИПИ А ТОЙ В ЕВРОПА. И СЛЕД ВСИЧКИТЕ КОМПРОМАТИ И ИЗЛАГАЦИИ КАК ЩЕ ГИ ГЛЕДА В ОЧИТЕ?????

214

Ако в родината

преди 3 години

коалиционните партньори и разни протестиращи продължават да провокират и нападат Доган и Пеевски може Борисов да види зор в Брюксел. Като нищо ще ни клъцнат поради "нарушаване на върховенството на закона и на правата и свободите на малцинствата". Нищо че масово тук сме на мнение че малцинствата са я обърнали свободата на слободия и крадат и с г-за си.

213

Борис Бойков

преди 3 години

Ще преложа на Макрон -нашите Тираджии да се връщат в БГ всяка седмица -Сега ще предложа да се вдигнат всички данъци Общ доход и въобще - Ще предложа да Затворя Целият Туристически Бранш в България и да заключа всички българи ходещи в Чужбина -Също така ще кажа на всички Банки да си искат кредитите веднагически -и Всеки Кмет да направи синя зона до всички близки села- Глашатаи да ходят и да викат че Газта е поевтиняла Благодарение на МЕН! Топлофикациите да върнат по 50 лв за краденето от 1 година

212

Анонимен

преди 3 години

Пак отдиде да се излага и да му се смеят сега ще каже някога тьпня да развесели всички да му видат акьла.

211

Анонимен

преди 3 години

Не си спомням тулупа нещо да е предложил в ЕС и то да бъде прието.Даже прецакаха тираджийте с плана Макрон.Какъв фактор си мисли че е,не знам.

210

Анонимен

преди 3 години

Като ти знаят акъла,едва ли точно с теб ще обсъждат каквото и да било.Ти си само един послушко и ще приемеш решенията на началниците.Е,ще ти се позволи да гласуваш.За калабалък.

209

Анонимен

преди 3 години

страната ври и кипи, тулупа тръгнал на екскурзия по чужбина - с какви очи е той там?!? Да се прибира веднага и да хвърля оставката! Гешефта също да не се ослушва като пръднал в концертна зала! От тия двамата трябва да се почне разплитането на далаверите докато се стигне до Дебелян, Далаверко Симеонов, Каракачанката, Горанката, Доганката

208

Еврика!

преди 3 години

Европа в лицето на ЕС има щастието една от нейните членки вече 11 години да се управлява от Пожарникаря от Банкя, д-р по гасенето на пожари с вода от гумени шлауси, бившият СИК-аджия и пожизнен шеф на ГЕРБ, лицето Бойко М.Борисов. Цели 2 седмици той мисли по проблема за възстановяване на страните от Евросъюза от щетите на пандемията от Ковид-19 и НАКРАЯ ИЗМИСЛИ! Какво е измислил ще го чуете на извънредната сесия на ръководителите на Евросъюза. Дано ви хареса!

207

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 3 години

Този лично ми обуваше чорапите !

206

Анонимен

преди 3 години

Оставка на мутрата-телохранител-пожарникар-член на БКП!!!

205

Тони

преди 3 години

Цяла България е с Вас , господин Борисов ! Само напред и само нагоре !

204

Анонимен

преди 3 години

Тикво стой си там не се връщай

203

Анонимен

преди 3 години

Коментиращите гербаджии - вие сериозни ли сте? Разбирате ли, че тоя път отърване няма? Не е като 2013 г., няма да има хвърляне на оставка и завръщане на неграмотния ви бащица като месия. Този път докрай. Най-добре си налягайте парцалите и не се издавайте, че сте поддръжници на човека, прочел една книга и неговия 300 килограмов собственик, защото няма да е добре да сте от тая страна на барикадата, когато започне истинския протест.

202

Анонимен

преди 3 години

Като български гражданин искам ако ще се отпускат нови заеми, да са само когато тия се изметат от властта!Стига са прибирали! А след това ние да им връщаме заемите!

201

Анонимен

преди 3 години

Ами сега кой пази шкафчето,Влади трябва да е?

200

Анонимен

преди 3 години

А така ББ,по бързо споразумение,щото има още едно шкафче за пълнене.Разните м там германци,французи,щях да кажа и британци,ама те избегаха,още по усърдно да работатщото ааааа...