239

Анонимен

преди 3 години

А ти какво си мислиш, че може да се направи като сме си една малка и смотана държавица и никой не ни брои за нищо! Който и да отиде ще кима и ще слуша или ще "има тояга"

238

властелинът на

преди 3 години

чекмеджетата - имам да вземам немам да давам - about about

237

Ивайло

преди 3 години

Абе ти България си оправи,па после мисли за ЕВРОПА!!!

236

Очаквайте

преди 3 години

Очаквайте да бъде прикоткан,да гласува за Германия и нейната позиция и после....ще му бият шута.крайно време е Меркел да не подкрепя този нарцис,този крадец и убиец на нашето бъдеще.

235

Пижо

преди 3 години

С парите, откраднати от България, Борисов може сам да възстанови Европа!

234

Анонимен

преди 3 години

Оу, какво грандиозно посрещане на държавен глава край товарните хангари на летището. Какъв шпалир от официални лица и каква церемония на уважение и респект. И ние, тука, те чакаме, Бойко, като се върнеш, ще те посрещнем също подобаващо...

233

joJo

преди 3 години

Г-н Броисов, Вие нищо няма да обсъждате. Само ще стоите отстрани и ще кимате с глава и каквото Ви казват, това ще правите. С мозъчният Ви капацитет на безгръбначно същество нямате думата за нищо. Абсолютно нищо! Разбрахте ли Г-н Борисов

232

България

преди 3 години

е само на полза откакто се присъедини към ЕС и всички, които си присвояват името "народ" и дърпат страната към Русия са малцинство. Българите гласуват за Европа с краката си - те отиват да работят в Европа, да получават социални помощи в Европа, да се лекуват в Европа, да карат ски и да се припичат на плажа в Европа. А онези, дето дърпат към Русия как пък не ги видяхме да ходят да правят тези работи в Русия - палячовци.

231

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА!

230

Анонимен

преди 3 години

Червена билютина за издирване от Европол за кеш пари и оръжие.Гешев защо не е пуснал?Арест за креминално проевени пожарникари?

229

Аз

преди 3 години

Боци, поне веднъж бъди мъж. Подай оставка, без циркове. Всичко си има начало и край.

228

Анонимен

преди 3 години

Тиквата отиде за да ни продава като за последно - нали знаете като остане малко количество от нещо и искаш да се отървеш от него го пласираш и на тройно по-ниски цени! Та тиквата това ще прави днес-утре в Брюксел! Ще видите - Северен поток ще се случи, но Турски поток през България няма да има! И ще е така докато някой с здрави т...ки не седне на кормилото на България! Време е вече решенията за интересите на държавата ни да се вземат тук и да се отстояват в Европа и АмерикаБог да пази България!

227

Пижо

преди 3 години

Е как да подадат оставки точно, когато се раздават милиарди! Предстои крадене като за последно!

226

Христо Христов

преди 3 години

Планът е работещите да дадат на ес, та ес да даде на мързелите.Два пъти повече отколкото в предходния период.Те това е планът на търтеите в брюксел.

225

Анонимен

преди 3 години

Щеше да е смешно,ако не беше тъжно ,че такъв е начело на държавата.От него по-смешни са само бойковчетата,родени в смъртен грях от връзкарство,некадърност и слугинаж.С две думи-самоходни ***.

224

Рецептите на Днес

преди 3 години

Tиква с Брюкселско зеле!

223

Анонимен

преди 3 години

Занесъл е подарък на Меркел-сребърна бъкличка с розово масло,а тя му прави забележка да си сложи правилно маската.

222

Анонимен

преди 3 години

Лейтенант на бай Миле,сикаджийска мутра,още го помнят в Перник с бухалката.Всички които гласуваха за тази излагация без език,без образование са виновни за това,че цяла Европа ни се смее.Жалко за нас!

221

Анонимен

преди 3 години

OCTABKA!!!

220

Анонимен

преди 3 години

Херо Мустафа иска среща с президента и той се прибира от Бургас....