15

MaйMyната

преди 6 месеца

До 14

Запознах се случайно с човека, и той ми разказа всичко. Беше много уплашен, и ми сподели случая.

14

Анонимен

преди 6 месеца

До MaйMyната

Е да, ама са го пуснали за малко. Освен това, днес кой вече няма множество камери и зареден пистолет на масата?

А и ... откъде знаеш бе? Да не са били трима, ама единяи да е издънел схемата и сега да си успокоява болната съвест тука, хммм?

13

MaйMyната

преди 6 месеца

До 13

Човека е наивен и добър, изненадали са го в къщата му. Не е могъл да реагира, а иначе парите са си негови от наследство.

12

До 2 - МайМуната

преди 6 месеца

"Гешеффф да не спи, а да фаща пътя насам!!"

Може и само: "Гешеффф да не спи, а да хваща пътя!"

11

MaйMyната

преди 6 месеца

Имал е газов пистолет, лютив спрей и белезници. Но наивен човек не може да борави с тия неща, а иначе се е подготвил човека, то трябва да се защити някак при тия индианци по тия места. Но не всеки с инструменти може сам да си ремонтира колата

10

Анонимен

преди 6 месеца

Нека да позная. Ако се беши изнизал през задната врата, беше фанал пистоуета и се беше върнал в селото, да си потърси правилата като МЪЖ, сега щяхме да слушаме за психопата убиец, убил две невинни момзета, които просто го поканели на кафе ...

9

Анонимен

преди 6 месеца

До anon

По свестнички щяха да са, ако при "самозащита" бяха гръмнали единия...

8

Анонимен

преди 6 месеца

Е за това ако не се дават по 20-30 години, тя държава не 9 дни, ами 9999 дни протести и размирици трябва да има! Ако закона не брани добрите, праведни и морални хора (като мен), то ще се браним сами!!!

7

anon

преди 6 месеца

браво на полицаите. има и свестни

6

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонимеН

Той може да ен се епохвалил, но преди години съм попадал на "търг" за информация свързана с големи сделки в региона. И всизките идваха откъде мислиш? От местния нотариус! Демек - ако ще продаваш нещо - или гледай да го скриеш или гледай да имаш гръб (или ти да си достатъчно лош), че да ги е страх да те барат. Дано тея момчета не доживеят до делото ... искрено се надявам!!!

5

MaйMyната

преди 6 месеца

Мани, ами и телефона са му взели, за да не търси помощ. После са го изхвърлили пoмиapите, и човека ходи до А1 за нова сим. карта.

4

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонимеН

Не, затова трябва да имаме право да стреляме такива същества. Аз работя на 6000 лева доход. 20000 лева ги събирам за 4-5 месеца, и въпреки това, колко сркомно живея, всеки комшия знае къде работя. И сега какво? Трябва да живея АЗ живота си в страх, а не тея пcета? Тях трябва да ги е страх от гнева на праведен човек! А не праведните ора, да ги е страх от закона и да се налага, да живят като мишки, че разни бабаитчета да не им правят проблеми! Аман от леки закони, вече!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Заплаха за убойство и изнудване - поне 15 може и 25 години.

2

MaйMyната

преди 6 месеца

А що не е казал в полицията, че са го отвлекли предишната нощ, и са го държали в плен в с. Владимирово?! Това е класическо отвличане, с цел изнудване на сутринта. Човека е наивен, запознах се вчера с него. Гешеффф да не спи, а да фаща пътя насам!!

1

АнонимеН

преди 6 месеца

ЕТО ЗА ТОВА ДРУГИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ КОЛКО ПАРИ ИМАШ В БАНКАТА!!!

ПОХВАЛИЛ СЕ Е, ЧЕ Е ПРОДАЛ НЕЩО ИЛИ Е СПЕЧЕЛИЛ ПАРИ И ТОВА Е РЕЗУЛТАТА