945

хахаха

преди 3 години

бай Тошо има много повече стаж от теб . И той се снишаваше като теб и даваше дупе на руснаците -уран ,злато , а ти КТБ ,Белене !

944

Потребител111

преди 3 години

Вие сте корумпирани и крадете безобразно,затова Народът не ви иска повече и излезе на протест!!!

943

Простотии

преди 3 години

Ми всеки трети!

942

Кво значение има

преди 3 години

Иииии Мале професор доктор Мисирко Далаверски щом каза че хората на улицата са ***, значи ли че сме Тъпоъгълна държава. Да му благодарим!

941

Борисов, чао-чао!

преди 3 години

По-опитни и можещи в какво? В лъжите и кражбите сте ненадминати, факт. Магистрали, саниране, европроекти, субсидии за селското стопанство, къщи за гости... всичко потъна в ненаситните ви гуши. Видехте ли някоя успешна компания, моментално я карахте да си плаща. Не плаща ли, счупвахте я и си я взимахте за себе си. Ти колко хора си разплакал! Милиарди от Европа "усвоихте", раздадохте националните ни богатства. След вас и потоп, но потопа сега вие ще го газите!

940

Анонимен

преди 3 години

Само короната ще ни отърве от това животно Борисов

939

Прав е

преди 3 години

В кражбите, рекета, изнудванията и поръчковите убийства -няма по-опитни от тях - милиционерско - ченгеджийската мафия, другото крило на комунистическата хидра.

938

Лъжец

преди 3 години

За втори път нагло лъжете рашъните с газовия поток. Първият път ги излъгахте с Южния поток, от който щяхме да вземаме наем за газоразпределение около 250 млн.$- 425млн.лв. Подло излъгахте Газпром и сетне се хвалеше пред американците, че провали Тройния шлем на Русия . Руснаците го запомниха и когато отиде с Фалкона да се молиш отново за газ, се наложи същия ден да се върнеш в София. Сега лъжеш втори път.Само че руския газ ще премине този път през Македония, а ние - без газ.

937

Хвалби за срам

преди 3 години

Kaжете поне един министър от вашия кабинет, който да е специалист в ресора, който ръководи, или да е на мястото си. Ще ви покажа как сте разпределили министри по отрасли: МЗ - икУнУмиЗД,Ананиев, МОН - Вълчев, икономист,МЕ - икономистка, Петкова, МЗХГ - икономистка, Танева,МО - историк, Каракачана, МВнР - юристка, вицепремиер - Дончев, философТова ли са ви експертите? Премиер: пожарникар, единственият пожарникар в света. Това го няма и в Африка! С това ли се хвалите, г-н премиер?!То е за срам.

936

Анонимен

преди 3 години

Няма по-опитни схемад..жии и дала..вераджии от геПи, съгалсен съм

935

Мутрите вън

преди 3 години

НЯМА по-опитен лъжец и по-можещ крадец от баце нанг!!!!!!

934

Анонимен

преди 3 години

сащ ни заплашнат със санкции за газов поток защото сме нестабилнине тяхна работа дали правим газопровод или водопроводтова сие нашата странаи те гоправят зада спасят вярното си кучекоето като премиер да каже че никой няма право да определя какво ще строим в страната е тръгнал да подкупва хоратакато"дава"милиони "аз давам"- раздава народните пари като подкупи да остане на власт

933

АЗ

преди 3 години

Мутро, ти като стана кмет на София - опитен и можещ ли беше? Като стана премиер - опитен и можещ ли беше?Всеки нормален и честен човек е по-добър вариант от теб за участие в управлението на страната!Вън мутро!!! Оставка!!!

932

Анонимен

преди 3 години

трудно може да се намери по-кадлив *** искаме да ни броят за хора в европакак да стане като ни управлява комунист от банкя

931

Герб ще падне!

преди 3 години

До Бългериъ фърстПълен е с блудници и ***! Жените развалят мухабета!

930

Бългериъ фърст

преди 3 години

Дончев и Бокьо влизат в една аптека.-"Два капута", казва Дончев.-"Виждам", отговаря аптекарят, -"А нещо ще купувате ли?"

929

Анонимен

преди 3 години

Затвор за всеки гербав!

928

ББ

преди 3 години

с отвращение но ще коментирам...Майка България е зачената от Бойко Борисов...***,лошият матрял...за Бога хора...с камъни и дърве...вярно ли сте избрали да ви управляват подобни зооекземпляри...това дори не е унизително...това е мазохизъм...срам...позор...справедлив съд...безкомпромисно...това е лудост хора...тея на площадите...могат само да плащат данъци и да живеят като скотове,децата им роби в ЕСССР на ЕНП...кога новият Хитлер лицимери алчни???Аз не искам да живея в ЕСССР

927

Tikva shte prashti

преди 3 години

Ma tozi stava vse po zamqglen i tqpOstavka - Zatvor - Besilo tova ti e posokata Tikvoch

926

УРКО 42

преди 3 години

Аз съм! Моете ли *** взе у вашия отбор?*** да знаете ас съм достоен човек и искам достойно заплащане като онаа от Търговския регистър дет си беше писала бонус 30000 лева държавна пара! Иначе не съм капризен некъкъв да кажеш и носа на бой! Е тва е много полезно кога си в Сумо-борбътъ или си бюджетар /т.е. професионален държавен чиновник/. Кат Данчето бе, ше са пенсионира на една работа за цел живот, кат фараон! Бравос, талант!