985

Анонимен

преди 3 години

240 случайни да вземат от протеста, ще са по добре от *** *** в парламента.

984

някой

преди 3 години

Гробищата са пълни незаменими хора , знаеш ли . А ти мафиота от СИК , знаеш само да крадеш и да правиш счупени магистрали. Всичко се руши след теб.

983

Анонимен

преди 3 години

Алтернатива е младия премиер с харема безпартиен

982

До 937

преди 3 години

Завършилите в българия нормална специалност а не завършили в чужбина измислена специалност

981

Анонимен

преди 3 години

герберастките *** не се ли запитват с колко нищожни процента от имащите право на глас се състави това правителство на ГРОБ.Дори не може да състави самостоятелно правителство и прибягва до такива мекерета като Марешки ,за да се спаси,както и до индианците от махалите.Хората масово са недоволни,само техните платени тролчета пращят от доволство,защото им се плаща от пачките на тиквата в шкафчето.Срещу тези мафиотски порядки се борят хората и затова правителството на простата,нагла тиква е аут

980

Анонимен

преди 3 години

Аз се питам защо ,ако някой обича ГРОБ,не излезе на улицата,или пред президентството да протестира...явно герберастите са прекалено малко ,за да го направят,пък големците гербери виждат вече ,че е безсмислено да се плаща,защото краят им е близо...Освен това да припомним,,че герберастите са на власт с нищожно малко гласове...на миналите избори излязоха да гласуват по-малко от половината имащи право на глас ,а за герберугите гласуваха една четвърт от тази половина и то от администрацията и роми...

979

Анонимен

преди 3 години

Протеста е опорочен, исканията му с нищо няма да подобрят живота ни, даже по-скоро ще се случи обратното. Това е протест без лидер и съдържание, от който всеки се опитва да се възползва. Протест на омразата, нищо друго друго не виждам.Божков си отмъщава.Че Ге Радев прави революции.Компромати, обвинения до дупка.Платени футболни хулигани.

978

Анонимен

преди 3 години

Да ни управляват децата ви, дето учат в Амерака, дайте им път, те са умни, завършили са престижни колежи и университети,знаят езици, имат визия за бъдещето, родолюбци,неподкупни и млади.

977

Дебил

преди 3 години

На площада няма нито един човек, който да е по-*** от Б.Б. Когато избраха Симеон Сакскобургготски за премиер, помислих, че няма накъде по-*** премиер да имаме, но с избора на Б. Борисов бях напълно опроверган. Сега наистина няма как следващият да е по-*** - който и да е той.

976

Анонимен

преди 3 години

1047, държавата ни я правят "началниците" на тиквата. А по-точно - едни пари от US посолството които нежно и мило кацат в подходящи ръце.Самата партия ГРОБ бе създадена с тези пари, които за да стане финта по-незабележим се преточиха от германска фондация.След като я направиха така наречената държава (всъщност - вилает) наслагаха продажни национални предатели да им прокарват политиката (сети се за Плевела, да не изреждам).Корупционерите осигуриха как "началниците" да източват нац. богатство.

975

Читател

преди 3 години

Баце,прав си 100%! Няма като вас по-опитни и по можещи крадци.Факт е,затова сме най обрулената държава в цяла Европа и зад нея. Искат оставка на Борисов,той сяда в джипа,"удря" камшика и тръгва из България да си разхожда килограмите.С него по 4-5 гавази,други 2-3 автомобила за да пазят "съкровището",а ония *** по площадите,да грачат колкото си искат.Аз се разбрах със Сашо и Валери,да останем да си довършим "работата" и те се съгласиха.Май само ние си оставаме прости. Батката е хитрец!

974

Анонимен

преди 3 години

1046 във В. Търново протестира собственик на голям строителен хипермаркет,складове и магазини.И той е беден.

973

Анонимен

преди 3 години

сега се натискат за да пробутат закон за концесиите- живо грабителство със страхотгни последици за природатавижте на какво е станала златица- отровите са даже и по пътяа крадливиту гербери бързат да отворят вратата на десетилетни концесии всеки ден от оставането им във власта е критиченприемат на решения които заробват българия за десетилетияако до тогава останат българи

972

Гого

преди 3 години

Аз ! Мога да шофирам по добре джип от теб.

971

Анонимен

преди 3 години

на 7 милиона българи са им виновни 240 депутата....държавата я прави народа, а не депутатите.....такава ни е държавата щото всеки гледа да я измушка тая държава и да скатая я от данъци я от нещо друго.......

970

Анонимен

преди 3 години

познавам един с 3 апартамента и 4 коли, който е на протеста, защото живеел зле......

969

Анонимен

преди 3 години

ей народе простт, я мотиката и на село да видите как се бачка, кво сте излезли да пищите по площадите........

968

Б

преди 3 години

Борисов прав си,По опитен и по можещ от вас в усвояването на едни Евро пари без да се знае на къде отиват няма. Вие просто сте експерти в това отношение, а народът да мре според вас. Не ви е грижа... нали така?

967

Димитър Георгиев

преди 3 години

Шимпанзе с два инсулта и късогледство е по можещо от теб и сбирщината ти ***!!!

966

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИ!!!