77

Анонимен

преди 3 години

А ВЕТО ШОФЬОРА КОГА ЩЕ СЕ МАХА

76

Анонимен

преди 3 години

И ПРОТЕСТИ НЕ МОЖЕМ КАТО ХОРАТА ДА ПРАВИМ ТВА БЪЛГАРИТЕ!ВИЖТЕ КВО ПРАВЯТ ВЪВ ФРАНЦИЯ, АНГЛИЯ - ВДИГАТ ГРАДА С КРАКАТА НАГОРЕ!ТУКА ЕДВА ЛИ НЕ ИМ СЕ ИЗВИНЯВАМЕ, ЧЕ СМЕ ИМ НАРУШИЛИ СПОКОЙСТВИЕТО НА ***!

75

Аз

преди 3 години

Каквото и да отчита Маринов стискайте зъби. ОПГ са пътници.

74

Дидо

преди 3 години

Резил Един бандит избягал от правосъдието,ръководи митинги от странство.Не ви ли прилича това на 1944 година "Говорит москва. Убийте този и ликвидирайте онзи. Ние идваме.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88Тиквения мафиот ще падне от власт, а вие продажни гербави амеби оставате безработни!Няма основание за да пада! Правителството е абсолютно легитимно (по закон) а също така има достатъчно обширни доказателства че протестите са нагласени. За да падне трябва да искате референдум или предсрочни избори! Със "слонска сила" няма да се получат нещата, напротив, ще са в полза на БКП2 (Герб)! Ако си мислите че БКП1 (БСП) ще ви оправи бързо ще ви заминат илюзийте!

72

бахуро

преди 3 години

А шофьора на Мето кога зад решетките?

71

АНТИ

преди 3 години

"Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя."КАКВО НЕ ВИ Е ЯСНО БYЛГAРОПИТЕЦИ БАЛКАНСКИ ?!?!

70

Анонимен

преди 3 години

До Вижте сега16-ти е протеста на БОЕЦ

69

Анонимен

преди 3 години

Черепа е създал приложение чрез което контролира неговите платени глутници и провокатори.

68

Анонимен

преди 3 години

За да стигна до президентството ме провериха и ровиха в раницата ми? Кой полицай ги е пуснал? Със сигурност е със съдействие на полицай!

67

Анонимен

преди 3 години

Това не е никакъв протест. Дори е организиран от самия ГЕРБ защото хвърлят само срещу партийния дом. По улиците се расхождат като мухи без глави и се снимат по тв колко са умни и красиви.

66

Вижте сега

преди 3 години

Херо Мустафа от САЩ посолството е посочила дата до 16-ти Хамериканци да не се мотаят из София.Логично е да се случи нещо и да спрат да врещят по улиците.Ще видим какво са измислили мнооого скоро.

65

Анонимен

преди 3 години

Ето защо Черепа е поддържал отбора - не от любов към спорта, а да има под ръка лaйнян поток, който може да управлява с мобилния си телефон. И никой няма да застане на пътя на този поток. Центъра на столицата стана като стадион - димки, бомбички, боя... А тези *** се знаят, ако само няколко от тях бъдат СМАЗАНИ, другите колкото и дрогирани да са, ще се изпокрият като мишки, та и на мач няма да ходят. Трябват бързи ефективни присъди, от по един месец, да са в затвора.

64

Анонимен

преди 3 години

Кои мутри искате да дойдат на власт бе ЯСЕН ВЪПРОС ДАЙТЕ ЯСЕН ОТГОВОР НЕ СЛАГАЙТЕ САМО МИНУСИ И ГЛУПАВИ ДЕТИНСКИ КОМЕНТАРИ.Дайте имена НА ХОРА,НА ПАРТИИ,ОСТАНА САМО КОПЕЙКИН плюс досега изброените и Ристо гърбавоносият психодесния.Но не се вижда той там в агитката,разбра че БКП ще яхнат пишман протестите,а пък БКП и те си скриха мутрите защото пък тия сега коитопротестирали били протестирали и против Олигарски преди 7 години!!Прави са,на това му се вика ШИЗОФРЕНИЯ,ама викайте си де.

63

АНТИ

преди 3 години

Живеем в ДС мафиотска к0чина.Повярвайте ми, при соца беше по-добре !!!!!!!!!

62

Анонимен

преди 3 години

Черепа плаща 500 лева за сблъсък с полицията, и 1500 ако влезеш в Пирогов.

61

Анонимен

преди 3 години

кАжи братино КОИ МУТРИ ИСКАШ ДА ЗАМЕСТЯТ СЕГАШНИТЕ???Май не знаете,нали точно снощи разговарях с едни такива ДЕЧУРЛИГА,не знаят какво искат само си пискат,лензат се като че ли им люпят великденски яйца,не искаме Радев,не искаме Божков,а най=противен ни е Славчо,хахаха Е КВО ИСКАТЕ както би казал БОЖКОВ?Дрога,ку..рви и купона да върви.Но ти си от ТРОЛОВЕТЕ И ОТ ПЛАТЕНИТЕ КАТЕРАЧИ!!!В една НОРМАЛНА държава щяха ДА ВИ ПРЕБИЯТ ПОЛИЦАИТЕ и понапръскат с газ и да ви изкъпят после!КЕ=ЛЕ=ШИ.

60

Анонимен

преди 3 години

24 часа съобщава, че американците спират всички газови проекти у нас. На фирмите, изграждащи "Турски поток" ще бъдат наложени санкции. Спира се и финанасирането на хъба България- Гърция за втечнен газ. Очаква се тази нощ решението да бъде подписано от Тръмп. Всъщност и това е била причината вчера Херо Мустафа да отиде при Борисов.

59

АНТИ

преди 3 години

Те хубаво протестират, но ще дойдат други вместо ГЕЛБ, да ни грабят, най-вероятно !

58

Анонимен

преди 3 години

Не го разбирам това с трошенето на материални неща. Какъв е смисълът ? А и нали се сещате с чии пари ще бъдат поправени щетите ? Това е все едно да си чупиш колата, защото бензина е много скъп.