18

Тошо

преди 3 години

Скоростта....това е причината при 80% от случаите !

17

Анонимен

преди 3 години

Прости *** прости и т,н Причината е само една и тя е че тоя Тир няма работа в неделя на магистралата когато половин България се прибира от Мурету.Никаква дистанция не се спазва от шофьорите скороста е над 140 а на Тира е 90 !Или спират тировете или правят максималната скорост 110 км с камери на всеки километър

16

Както някой

преди 3 години

от тези анализатори съвсем незабелязано спомена причината е че патната администрация не спира тировете от движение в светлата част на деня особено в празнични дни. С тази нова тол система АПИ са зинали за пари и ще утрепат стотици хора от алчност.

15

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

НЕ МОЖЕ САРАЙ НЕБОСТАРГАЧИ И НОВИ МАНТЕНЕЛИ НА ЕДНО МЯСТО ИЛИ ЕДНОТО ИЛИ ДРУГОТО

14

Анонимен

преди 3 години

В Германия мантинелите са над един метър високи и широки!

13

Анонимен

преди 3 години

това със заспиването не го вярвам, те туркишите през повечето време са в полузаспало с-е, по-вероятно е да му е дошло времето да бие чело в килимчето, и този "шофьор" да се е оттеглил в покоите си да почете ритуалите си, тва е моята официална версия за причината за катастрофата.

12

Анонимен

преди 3 години

причините за катострофата няват нищо общо с мантинелитеи който обсъжда мантинелите или е обикновен гл.упак или го рправи с определен интересняма такава мантинела която е в състояние да спре тир даже ако се движи с 5 км в часно това което казаха тези които поддържат пътищата е в разрез с песните на банкянския комунист хората казаха че пътната ни система е в плачевно състояниетира може да го спре само преградата която е направена по цялата магистрала вия игнатия в гърция- това е истината

11

Анонимен

преди 3 години

Взимам си отпуск от сряда, 2 седмици и се връщам на работа пак в средата на седмицата. Така никога не се налага да пътуваме в неделя, когато трафика е ужасен, за да бъдем в понеделник на работа. Но някак хората не разбират колко е голям стреса да пътуваш в неделя и понеделник да си кисел на работа а и виждате колко е рисковано.

10

Анонимен

преди 3 години

На Запад мантинелите са широки по 70-80 сантиметра, а тука при магистралния ЕКСПЕРТ Борисов са си същите, като по Живково време!

9

Анонимен

преди 3 години

За да премине в другото платно, значи мантинела го позволява. Поради тази причина трябва да се търси вариант това да не може да се случи. Мантинелате са евтинки и слаби.

8

Ебльо на 3 морета

преди 3 години

Причината е че ДАИ гърбят и проверяват само нашите тираджии и то разни шматки причината е че особенно турските тираджии карат със 100-120, че и нагоре постоянно и никой не ги притеснява, причината е че камионите на Доган карат с цележка и возят по 40т товар на пристанището в Русе, причината е че се гледат едни 50-100лв да се вземат, че да не е празен деня

7

Анонимен

преди 3 години

Причината е небивалият разцвет в Тиквения султанат!Всеки втори има кола.

6

aaa

преди 3 години

Стига сте дрънкаки глупости, намерете причината защо се е случило. Много ясно, че е най-добре да се сложат бетонни разделители, да се оправи пътя, да карат по внимателно хората, да карат чисто нови коли и тн.

5

Съвет

преди 3 години

Магистралите да са само за тирове и други товарни камиони, свързани с бизнеса. Българите с коли по успоредните третокласни пътища. Каква е тази анархия ? Ама ха !

4

Т.Петков

преди 3 години

Сложни въпроси за решаване, някога ще се решат и ще намалее броят на катастрофите като тази. Какво чакаме - заповед от ЕС и Брюксел?

3

до 1

преди 3 години

Едва ли

2

Ceci_

преди 3 години

Тоест изгнила мантинела е нещо в реда на нещата? А защо примерно шефа на организацията отговорна за поддръжката на този участък не полежи в затвора 5 години ей така, да му се опресни паметта за какво е на този пост.Нямало буферни паркинги... ам чи скоро сигурно едното платно ще го направят бус лента, а друготот вело алея, в София така го решават този проблем

1

Анонимен

преди 3 години

Осемдесет хиляди шкембеливи трудоустроени потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници, не вършещи за пет пари работа,занимаващи се с всевъзможни престъпления, но ревящи за пари, парцалки и пенсия на младини . Това е повече от достатъчна причина.