21

#Оставка

преди 3 години

Народа не протестира в защита на Радев. Протестира защото определени кръгове са обхванали цялата държавна власт с пипалата си, източват парите на данъкоплатеца и ползват институциите да разчистват сметки помежду си. Кой разреши на ББ да управлява служебен автомобил на НСО в нарушение на протокола за сигурност? Защо стратегически обекти, като нефтопровода и газопроваода се пазят от неговата фирма срещу милиони годишно, а не от жандармерията? Защо е охраната на Пеевски и Доган?

20

Анонимен

преди 3 години

Както крадеца Радев вика дръжте крадеца, сега пък и платените именувани червени *** реват дръжте трола.

19

Анонимен

преди 3 години

Протести добре, но останаха отворени въпроси за двама от най-близките съветници на президента - той с тях ли е или не? Ала може би това беше целта да се отклони вниманието на хората...

18

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден ще е така до ОСТАВКАТА на мутрите Борисов и Гешев!

17

Анонимен

преди 3 години

Но Радеф ако мисли че с това ще му се разминат предателствата се лъже. С Борисов или не го чака възмездие. Долу предателя на България.

16

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Тролчетата на ГЕРБ ,късно ставате ! За това ли ви плащаме по 30 лева всеки ден!? Разбрали сме се в 06,00 да сте на линия и като Матросов да браните идеите и най-вече имуществото на другаря БОРИСОВ !Хайде да не удържаме от надниците!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Черепа и Радеф искат анархия. Така най добре виреят. Лоши дни очакват България ако Курнелуя и руския лакей докопат власта.

14

х

преди 3 години

Преди години и аз бях протестър, но житейският опит ме научи, че не става с подскачане, а много труд и борба. Няма фантастична сила, която ще се появи и ще ви "оправи". Зависи изцяло от вас да успеете. С много препятствия, да, но зависи от Вас.

13

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Не бъдете...лоши.оставете наш Бочко да си поиграе...маминият,още малко на...премиер.Иначе ша...реве,че ша се къса,а това не е хубаво,може да...отслабне и да са...стопи и му отиде...ууубоста.

12

До 11

преди 3 години

Доган хубаво каза за радев, ама овцете още не могат да разберат. Нищо, от ДПС казаха, че ще говорят в следващите дни за некомпетентния чиновник без капацитет в главата и не разбиращ смисъла на президентската институция. Мното ще говорят.

11

Мутри

преди 3 години

И от едната и от другата са мутриБожков има много пионки като Христо Иванов

10

Каренин от Петербург

преди 3 години

Ония ,с черните тениски,ултрасите на ,,Левски-Фракция Запад,, са вандалите ,които провокират инцидентите !!! Борисов е обещал да им заличат задълженията към НАП и те са провокаторите към полицията !

9

Мда

преди 3 години

Ако искаме България да продължи да съществува като държава на българите-трябва НЕЗАБАВНО да бъдат отстранени Борисов и патроните му Доган и Пеевски!Иначе спокойно може да си вегетираме,докато Доган и сие си присвоят цялата държава-както Росенец.Впрочем процесът е много напреднал-смесените райони вече на практика са друга държава....

8

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Кой насъскваше хората пред Президенството !?Руският ЛАКЕЙ Радев.Той сега е недосегаем, но неговото си седи.Ще му свърши мандата ,и както каза гл. Прокурор... следва процедура.Която вероятно ще е подарък от раирани одежди.Как вдигше юмрука.Абе аланколоу, ти имаш ли си представа ,че можеш да свършиш като Чаушеску.Пълен ид*отъ!

7

Брадвата

преди 3 години

Полицаите да помислят дали ще са полицаи при смяна на системата и дали искат да си вземат 20-те заплати при пенсиониране. Той оня вчера го каза на живо - полицаите пазят властта. Да не се окаже, че са излишни, като падне режима! В селата ги няма, в малките градове са дилъри и сводници - масово, в големите са пазачи на властта и убийци на протестиращи. Катаджиите са абсолютно излишни и тотално корумпирани. За какво са ни точно тези полицаи?

6

Активист на БСП

преди 3 години

Другарят Борисов на страницата си във ФБ каза че въвел ограничения!!! Теази ограничения включват ли докарване на автобуси от другия край на българия платени ,,демонстранти,, в негова защита ?И от кого се защитава ? Искащите оставката му са български поданици плащащи данъци ,с които Борисов плаща на контрадемонстранти !!!

5

Оставка

преди 3 години

Оставка ,Оставка,Оставка,.Сега,веднага,без компромиси.

4

Анонимен

преди 3 години

Република България ви повелява да победите мутрите или да загинете геройски! Да живеят всички българи за нея и да *** за нея!

3

Бау

преди 3 години

Черепа и неговите протести ... Лошото е, че има пари да направи много бели :(

2

Патриот

преди 3 години

ГЕРБ и Гешевнямат право на оставка! Това ще бъде победа за мафията.