81

тя

преди 3 години

Самонаранили се !

80

Програмист

преди 3 години

Преброяване на безделниците и неудачниците в София. Това се случва.Да си намерят работа по добре.

79

Анонимен

преди 3 години

Милицията има предпазни средства каски, щитове защото се очаква да има агресияА момчето с късите *** дето го влачехаЗа да го набият за да се страхуват хората и да не ходят ба протести няма никакви предпазни средства.

78

Анонимен

преди 3 години

За 10 г управление на Герб колко народ пребиха по селата братчедите!Не съм чул да са ритали у главатаКакто ритаха оня ден студента

77

анонимен

преди 3 години

Що не беше тук Джон Кери ( дивака от Слънчев бряг преди години ) , да ги видим как щяха да бият ушевите ?!

76

Анонимен

преди 3 години

Срамно е да си полицай в България!

75

67 млн в Чекмедже

преди 3 години

ТИКВО, ЧЕРЕПА Е ФИНАНСИРАЛ ТЕБ И ВЛАДКА, А НЕ ПРОТЕСТИТЕ!

74

Анонимен

преди 3 години

Полицията на герб пребива хора но за това не пишете. Момчето което бе бито до смърт от тези зверове лежи в пирогов с тежки травми. Това е студент по право от университета в Хага. Именно в Хага е мястото на борисов и хунтата му убийци и мъчители на българите!

73

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа съжаление в коментарите виждам мнения или на прости хора или на *** (дано е второто), които ще изберат ГЕРБ и ДПС. Но важното е да има схеми, далаверки на едро и да плюем по гражданското общество, протестиращите, президента. Карай да върви...

72

Анонимен

преди 3 години

Докато българските граждани пренаписват историята от днес.бг пишат за хороскопи и акне.

71

Анонимен

преди 3 години

Тия са мега кекави....

70

Анонимен

преди 3 години

До ПенсионерНе протестират, значи... Какво е за тебе протест, да се влезе с факли и мотики в МС и да има бесене ли? Протестите засега са мирни, ама щом настояваш.... Само да ти кажа, че публичното подбуждане към насилие е престъпление, да си знаеш.

69

До освен

преди 3 години

То построеното си стои ако имаш очи ще го видиш но ако си замъглен от злоба нищо няма да видиш.Тея не са съвършени но са в пъти по добри от червените ***.

68

ОСВЕН

преди 3 години

магистрали, нещо друго да си построил! От магистралите най-много може да се краде! Затова стойността им на км е тройно по-висока от тази в другите страни.

67

Анонимен

преди 3 години

За съжаление в коментарите виждам мнения или на прости хора или на *** (дано е второто), които ще изберат Слави Трифонов и Нинова. Но важното е да има чалга, далаверки на дребно и да плюем по държавата, катаджиите, БФС. Карай да върви... И следващите ще ги свалим.

66

До Радев

преди 3 години

Вижда се капацитета и на родните полицаи. Сила може да се използва ако оказва съпротива и то в разумни граници, но 10 милиционера да ритат обезвреден и лежащ на земята младеж не ми изглежда на професионален подход.

65

Анонимен

преди 3 години

Факт е,че България се развива и никога не е била в подобно положително статукво през прехода-------Никога досега в България премиер не е бил милиционер, който е бе колегите си, не е имало председател на Парламента тьпа кърджалийска п)/тка, не е имало прокурор, който се изказва против разделението на властите и иска присъди срещу само 10% доказателства. България в момента е един шитхол. България не се развива, банкянския *** ти каза, че е докарал нещата до ужас в следващите години.

64

Пижо

преди 3 години

До РадевСтудентът от Хага е на земята, с оковани зад гърба ръце!

63

Анонимен

преди 3 години

А фъндъчката няма ли да се измете,с лъжа я избраха и да се разследва за всички подписи които е слагала щедро.

62

Анонимен

преди 3 години

*** много кьорав народ има все още в тая територия, бре! Цели 11 години ви стрижат и скубят до голо, лъжат ви и ви мамят, а не можете да се отървете от инерцията да боготворите лицето, което върши всички тия неща. Трябва да сте непоправими мазохисти за да продължавате да защитавате лицето Борисов! Е, вярно, има и друг вариант същото това лице да ви е дало да близнете от копанята, от която Той гребе с пълни шепи