61

Каренин от Петербург

преди 3 години

А какво е здравословното състояние на студентът от ХАГА ? Момчето живо ли е,ще остане ли инвалид за цял живот ???

60

От бомбичка

преди 3 години

В Пирогов... Аре по-леко с лъжите. А студента в кома дето му блъскаха главата в стената и ритаха с кубинки 10 спец полицаи- специалисти биячи....

59

Анонимен

преди 3 години

Построени магистрали?? Явно Тиквун мисли, че хората ядат асфалт, защото иначе 12 години и повече да говори само за пътища??!!! Цариградско шосе, Тикво, още прилича на развълнуван океан след "качествения" ремонт преди Н години, когато ти пак налапа парички, ***

58

Пенсионер

преди 3 години

До Анонимен 42 Браво ! Много точен коментар.Те не протестират , а се разхождат по улиците.На събор в едно село пияници на маса.Единия : Ех при това хубаво ядене и пиене да има кой да запали на попа къщата , голям сеир ще стане.Та и с протестите така. Сеир да има.Въпроса е в тази пандемия имаме ли нужда от сеири?

57

Доган

преди 3 години

Уж щял да го убива Тиквата пък с него и Пеевски разкостиха КТБ и лапнаха бизнеса на Черепа и маса други богаташи

56

.

преди 3 години

Край на играта за Тиквун.

55

Факт

преди 3 години

Бойко е пътник на експреса "*** на историята".

54

Анонимен

преди 3 години

Борисов трябва да полежи в затвора и да му се разкрият всички авоари по света.Тъкмо може да му се излекува манията за величие и непогрешимост а и ще преосмисли влечението към пачките и кюлчетата.

53

Само се

преди 3 години

Чудя,тези "айлякчии"кой ги храни?Сигурно спят до късен следобед,и. Хайде на мегданя!Ама нали тате носи мама меси,а и затвориха нощните заведения!Да работят будалите,та да ни хранят!

52

ВАСИЛ ТОДОРОВ

преди 3 години

СЕГА КОНСЕНСУС. А ПРЕДИ НЕ ИСКАШЕ ДРУГИ ЗА ДА МУ ИЗВИВАТ РЪЦЕТЕ.

51

2 ранени полицаи

преди 3 години

А колко пребити демонстранти?....Какво стана с момчето в Пирогов. Живо ли е

50

До 48

преди 3 години

Добре,изберете Радев/Божков! Как ще се забавлявам като ви превърнат в Армения! Как ще ви се наслаждавам на кривите от здух фейсофе ! Как ще търсите Борисов с фенерче...ХахахаПич,не заслужава НИЩО този,който смята достатъчното за малко ! Факт е,че България се развива и никога не е била в подобно положително статукво през прехода.Целта е да се гонят Чехия,Полша,Естония.Също е факт,че дистанцията между България и Запада сега е много по-малка,отколкото беше преди 10 години!

49

Пижо

преди 3 години

Нито една "национална" телевизия не отрази събитията около пребитото момче или многобройните клипове с агресията на полицията! Прокуратурата трябва да започне разследване за търговия с влияние. Няма съмнение, че от Кабинета на Банкянският селянин е оказан натиск върху всички централни медии! Нещо повече, всички те се надпреварват да пускат клиповете на МВР колко "пострадали" били полицаите. Протестите трябва да се насочат към телевизиите и най-вече към БНТ, която се издържа с нашите пари!

48

Анонимен

преди 3 години

Много добър коментар от Я. Но хората не мислят за повече от 2 дена напред, но помнят и по-малко. По лошо е злобата, която се виждаше от хората отишли някои и платени да правят зулуми. Всеки може да се провери какво е да ти хвърлят бутилка 1.5литра върху главата. Съжалявам но новата лява Алтернатива която се проповядва и в САЩ в момента при протестите не ми харесва. *** до бели якички деца на ***(и техните сектанти последователи "зелени"). Съвпадение ли са протестите и в Сърбия?

47

Анонимен

преди 3 години

Двама ранени аа нищо в сравнение с геноцида на Борисов над изстрадалия от шайката му български народ...

46

питам

преди 3 години

защо мутрата Радев не е сред протестиращите, а само размахва юмрук срещу българския народ заобиколен от гавазите на НСО -охрана на султан Доган.

45

протестира се

преди 3 години

До Анонимен43срещу най-ниските заплати в ес-БВП не интересува работника защото повишението му не задължава работодателя да плаща повече ! безработицата е ниска защото поне 500 000 избягаха на запад през управлението на герб, арестуваха олигарски само след като станаха неудобни...ами шиши,доган с теца за 50 000 лева и т.н кога ?? безвизовото пътуване въобще не е заслуга на боко защото боко управлява 10 години а влезнахме в ес 2007 !!санирането беше такава кражба , че е добре да не го споменава

44

Анонимен

преди 3 години

Джон,много си информиран бе.Браво,с конкретика и доказателства работиш.Аз пък ще кажа ,че обядвам с жена ти в момента,а ти след 9 месеца ще станеш баща !

43

Анонимен

преди 3 години

" ... ...Комунисти, комсомолци, пионери Във един и същи строй ... "

42

Джон

преди 3 години

Народа не протестира в защита на Радев. Протестира защото определени кръгове са обхванали цялата държавна власт с пипалата си, източват парите на данъкоплатеца и ползват институциите да разчистват сметки помежду си. Кой разреши на ББ да управлява служебен автомобил на НСО в нарушение на протокола за сигурност? Защо стратегически обекти, като нефтопровода и газопроваода се пазят от неговата фирма срещу милиони годишно, а не от жандармерията? Защо е охраната на Пеевски и Доган?