96

Анонимен

преди 3 години

Главния бушон трябва да си даде оставка , а не некаво полицайче в Бургас.

95

Анонимен

преди 3 години

Още оставки ще има! Те малките камъчета обръщат колата!

94

До 60

преди 3 години

Комплексарче,във белите държави плажът е собственост на народа и всеки е свободен да стъпва на който плаж си иска. А тук пълно с полицаи(те не са виновни),а Бай *** и сие им гледат сеира.Оставка!!!

93

Анонимен

преди 3 години

Тука хората са много наивни. Ще свалят бойко, градската десница ще вземе между 5- 8 процента. И познайте кой ще дойде на власт - бсп, дпс, а може и в коалиция с чалгаря слави.Ще реват после като през 2013, ама каква стана тя отново. От трън та на глок.

92

ПРЕМИЕР В ОСТАВКА

преди 3 години

ДОЛУ БОРСОВ ДОЛУ ГЕРБ ОСТАВКА !

91

Бау

преди 3 години

Сега единственият начин да се контролира хаоса е да отиде, да козирува на Президента, да се опита да се извини поне формално и да помоли за малко акъл! И да изпълнява точ в точ! След това да искат аудиенция при господин Доган и да успокоят нацията! Полицаите - да оставят само дежурните патрулки, останалите да са в почиваща смяна и в отпуск! Гешев хич да не се показва! Днес защо мълчи като кърджалийка? Защото оня ден нападна държавата, създаде безредици и сега се ослушва!

90

Тато из Правец

преди 3 години

Появиха се фалшиви съобщения за протеста !!! Протест ще има ДОВЕЧЕРА от 17,00 пред Министерски съвет!!!

89

Анонимен

преди 3 години

Нали комисията не решавала, само изпълнявала заповедите на Радев?Кой пак излъга?

88

Никк

преди 3 години

Искаме главата на Гешев....респективно на Пеевски...

87

Haja

преди 3 години

Пак Боко изкара,че агитките били виновни ... Тоя срам няма ! СВОБОДА

86

Активист на БСП

преди 3 години

Тоя добре ли е??Ти си премиер и си шеф на неговия шеф! Просто викаш шофьора на Мутрата и го освобождава...Искал оставка!!! Лицемер.

85

Анонимен

преди 3 години

Държавата гърми от скандали всеки ден само те си знаят....

84

Анонимен

преди 3 години

Довечера след 17 ч. на жълтите павета!

83

Анонимен

преди 3 години

Народът не иска да гледа как горят бушони, иска реформи, най вече в съдебната система, ако това не стане си отиваме като народ.

82

Анонимен

преди 3 години

Тия дни бушони гърмят като пиратки по Нова година

81

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

РАНО ИЛИ КЪСНО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПЛАМНЕ. НЕСЕ ГАСИ ТОВА ЩО НЕ ГАСНИ

80

Сърп и чук

преди 3 години

Управленска немощ! некадърност! Прости хора могат да създадат само простотии! И когато се самозабравиха, обявиха се за безалтернативни, чашата преля, срещнаха малко отпор и съвсем се омотаха! Бушоните трещят, та пушат! Вместо да сменят цялата инсталация начело с Трансформатора! Ако протестите продължат, ще се побъркат да вкарват в ред работния график на полицаите, защото законът не предвижда някой да живее с каска и палка на площада! Има си изисквания колко часа да работи седмично, изв. труд..

79

Анонимен

преди 3 години

Ще замерят, то се вижда че с мирни протести файда йок, сигурно са очаквали всичко да мине и да отшуми както в повечето случаи.ГЕРБ направо да се разпускат като партия и да идват някои други, може и служебно правителство, уляха се, хората не могат да ги гледат вече.

78

-

преди 3 години

"Премиере", моля те , чуй ме и ме послушай -ПОДАЙ ТВОЯТА ОСТАВКА!!!Не се измъквай като страхливец уволнявайки човека който си върши съвестно и отговорно работата! Той предотврати етнически сблъсък какъвто целиш ти за да спасиш кожата си!Недей се кри като мишка - поеми си отгоорността и си *** с мир а този шеф на полицията го награди преди това!

77

Ельоменат

преди 3 години

Тиквата онзи ден поиска оставката на Радев, защото отговарял за НСО. Кой отговаря за МВРи за министъра на МВР питам аз, и защо сега не си поиска собствената оставка? Тази торба сланина е вреден за България. Оставка