156

Защо бе чожум ?

преди 3 години

Защо му искаш оствката ! Ти по това време къде си вя хея ?

155

ира

преди 3 години

Срамота, в тази обстановка, когато хората се стремят да не общуват, те организират рейсове с хора, незнайно от къде. Качили се вътре, в жегата и прахоляка. Как може тази егоистична клика да го допуска, и ме е срам, и ми е жал...

154

Анонимен

преди 3 години

И този план на ГЕРБ се провали - да насочат протеста срещу ДПС, да се скрият зад гърба на ДПС. Полицията също асистираше, опитвайки се да нагнети напрежение с цел да стане бой, а пък Мутрата като умиротворител да го спре. Само една фашистка хунта би постъпила така - вчера изпраща автобуси с натъпкани насила вътре хора, днес изпраща ДПС симпатизанти. Няма шанс този сценарии да се реализира. Мутри- вън !

153

Този тъпан,

преди 3 години

и неговите *** вече го вземат за мезе. Боко иска оставката на т.ъпият полицай, а подлогата му Маринов каза, че няма да я приеме, това не е ли бъзик с мутрата?

152

V

преди 3 години

герб е дпс .Тецове ,студени резерви,залива росенец ,булгартабак ,забранен луков марш и разрешен гей парад ,винетки за българите за да плащат по малко турските тирове ,а южен поток подарък на Ердоган .ГЕРБ Е ДПС Не е българска партия герб и техния прокурор .Който гласува за герб получава дпс .

151

Анонимен

преди 3 години

Тикво, покажи че си мъж - хвърляй оставката и ти !

150

Анонимен

преди 3 години

Ддд. Нещо за министъра и началника на столичната полиция във връзка с изстъпленията на техни подчинени нощес, кога ще каже. Мълчат като затиснати. Що за де белоочие. А и журналистите се държат толкова слагачески, че няма накъде. Как една телевизия не показа зверските изстъпления на полицията, как не се намери един журналист да попита и настоява за отговори. Срам и позор

149

гражданин

преди 3 години

Началника на охранителна полиция Бургас си привиши правата като еднолично не допусна гражданите до плажната ивица в парк Росенец ВЪПРЕКИ настояване на кмета Николов .Отдавна директора трябваше да се раздели стоз човек .

148

Анонимен

преди 3 години

Какво се крие в резиденцията на Доган че се налага да я пази цялата държава ? Това трябва да се изясни веднага. Ако са наркотици да се вкара цялото ДПС в затвора и да се забранят като партия.

147

Рамбо

преди 3 години

А ти какво чакаш,че не си подаваш оставката тикво замаена

146

Анонимен

преди 3 години

Президента да вдига армията на крак и да извлече всичките тези *** от кабинетите и бункерите. Дойде времето да се започне начисто и да заприличаме на нормална държава.

145

Анонимен

преди 3 години

Започва брифинг в Министерски съвет. Къде го Тиквун, та изпраща тези двамата льольовци !

144

Анонимен

преди 3 години

Стига с бушоните, няма да те спасят. Тръгвай си, докато е време и може да спасиш поне нещо. После ще е късно, защото ще загубиш всичко ! Краен срок- идната сряда/четвъртък !

143

Електротехник

преди 3 години

Стига с тия бушони!Шалтерът е важен, шалтерът!

142

Анонимен

преди 3 години

Шофьорчето на Мето май се опъва на Тиквата.Бочко вече не преде и пред своите. Пътник е!

141

А

преди 3 години

Ко стаа, министърът на милицията не приемал оставката на бургаския, репчи се на началника ли, ко ли? Или вече бочко не е началник?

140

V

преди 3 години

Долу тиквата .Закона да се спазва. И българи да могат да плажуват там .герб е дпс и не спазва закона щото прокурора е адвокат на герб .боко тиквата и прокурора на прокурор

139

минувач

преди 3 години

а на неговия шеф няма ли да поиска оставката след това което се случи снощи зад колоните на ЦУМ???Дано да оживее момчето след този побой. На земята с белезници и 7-8 'пазители на реда' да го ритат и бият!

138

Анонимен

преди 3 години

Комисия от 3 човека, 2 ще гласуват за сваляне на охраната, шефа НСО КАКТО ИСКА. ДОГАН И ПЕЕВСКИ САМИ ОТКАЗАЛИ

137

Анонимен

преди 3 години

Страхливец, пак си измиваш ръцете с поредния "бушон", който най- вероятно няма никаква вина за свинщините, които вие управниците, сте сътворили.Борисов бие тъпана, МВР обира народната любов.А тоя "народ", дето се жалва, че е бит, но сам е избрал и преизбрал престъпници като Борисов не е жертва, а съучастник.