40

радост

преди 3 години

джапкайте докато можете, че Сокола не от търпеливите:))))

39

Анонимен

преди 3 години

Първият Голям успех срещу Мафията.Браво

38

Анонимен

преди 3 години

Как да видиш протест от патриотите Каракачанката от 120 стана 150 кила добре му се отразява властта на мутрите

37

Анонимен

преди 3 години

Значи и мутрите могат да свиват платната! Няма да се плашите!

36

Бивш Граничар

преди 3 години

То по държавната ни граница, която е и външна за ЕС няма толкоз охрана бе, колкото по това плажче.

35

Анонимен

преди 3 години

Боко Тиквата е пратил слугите си с гумената лодка да отклоняват вниманието от щурма на президенството, никой не го интересува тоя плаж. Рaдев да вади танковете и да обявава военно положение и президентска република.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Затова е редно там веднага да отидат инспектори и да проверят дали се спазва отстояние 2 метра един от друг и дали са с маски? И да започнат да глобяват по 300 лв на калпак, ако се окаже, че тези противоепидемични мерки са нарушени.Да видиш тогава колко бързо ще се разкарат и едните, и другите плажуващи и никакъв конфликт няма да възникне.

33

Наско

преди 3 години

Който мисли да се огради и да не пуска простосмъртни до себе си - греши. Страхът и шашърлъка е голяма работа. Онова момче направо му взе акъла на АААмед ДОООан !На конференцията! Баш! От този плаж нищо няма да произлезе директно ,но правото си е право . Браво на протестиращите. Така! Може след години там да направим паметник на осмелилите се...Само яки шамари и лишения не стигат . За събуждането на Лева трябва и някой да му се изгаври ...Ама яко. Колко вече? Десет годин. Е тогава?!

32

*/*

преди 3 години

Абе някой видя ли хора на НФСБ и ВМРО.Нали бяха срещу Доган и ДПС.И друго не видях на репортажите от Росенец.Уж и едните и другите са български граждани, но само едните носеха български знамена.Другите носеха шапки.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Можело значи!"Е те това е емблематично изказване за протеста! Силни, революционни думи! Трябва да ги избродират на байрака, заедно с лодката на Христо. Щото така и никой не е наясно за какво беше цялата работа, поне да си кажем "Можело значи!".

30

Стар Бургазлия

преди 3 години

По мое време имаше СЪСТЕЗАНИЕ ПО ПЛУВАНЕ от остров Болшевик (сега Св. Анастасия) до нос ЧУКАЛЯТА (сега Доган Сарай). ДА ВЪЗСТАНОВИМ СТАРАТА ТРАДИЦИЯ !!! СЕГА !!!

29

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

САМО ОБИКНОВЕН ЧОВЕК КОЙТО ДОРИ НЕ ИСКА И ЗАПЛАТА ДА ПОЛУЧАВ БИ ЗАЩИТАВАЛ НАРОДА КАКВИ ЗАЩИТНИЦИ СА ТИЯ ОЛИГАРСИ С ПАРТИИ ВСИЧКИ ДО ЕДИН СА КОМУНИСТИ И ЧАКАТ ДА ВИ ОКРАДАТ ЗА ОРЕДЕН ПЪТ НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ДА ВИ ОКРАДАТ

28

До Анонимен 7

преди 3 години

Ти казваш: "Мафията ще продължи да управлява, както е до момента."Опонентите ми да не би да не са и те мафия?Дори няма да се учудя, ако се окаже, че едни и същи олигарси дърпат конците и на едните, и на другите и при всички положения прибират лъвския пай от всички видове възможни печалби чрез обществени поръчки.

27

Анонимен

преди 3 години

Само отвличат вниманието от важните проблеми. Ченгесарска му работа.

26

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ДЪРЖАВА НЯМА ДЪРЖАВА АЗ И В КОЛУМБИЯ ПРИ ЕСКУБАР СЪМ ХОДИЛ АМА ТАКОВА ЧУДО ТАКОВА КРАДЕНЕ НИКЪДЕ НЕ СЪМ ВИДЯЛ

25

Анонимен

преди 3 години

Живеем във време на революционни промени. Умните хора на Христо Иванов победиха зависимата ни от мутрите държава.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Не част, всички трябва да стигнат до плажа. Щом турците могат да ходят до плажа и българите трябва да идат!Абсолютно! Ще дойде момент в който българите и турците ще се събудят от манипулациите на БКП и сами ще пометат говниуюветее!

23

Анонимен

преди 3 години

Ми то мъничко плажче, ще стане пренаселено. После ще се оплакват, че на плажовете е претъпкано.. Поне да си пуснат музика да си направят дискотека.

22

Стар Бургазлия

преди 3 години

Абе имам чувството, че нашият многоуважаван кмет членува по грешка в ГЕРБ. Само аз ли мисля така ?

21

Анонимен

преди 3 години

Следваща спирка двореца на шехерезада